סוגי PS3
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא נראה לי שתקבל פה תשובה - אין פה נציגי חנויות ולאנשים רגילים אין כדורי בדולח. בכל מקרה 60 גיגה כבר לא מייצרים אז אני לא רואה איך אתה מצפה שהוא יגיע לארץ. אם התכוונת ל 40/80,, אז 40 כבר יש ו 80 לא ראיתי עדיין.
דווקא החבילה החדשה די משתלמת...roy1234 כתב:בגירסה אמריקאית.. ה80 אבל המחיר שלו לא משתלם מה רק בקלל הארד דיסק?..
עגדים ליקנות את ה40 gg ולהחליף ל160 gg וזה לא פוגע באריות...
אתה מקבל תמורת 100$ נוספים את השלט Dualshock ואת המשחק Metal Gear Solid 4. בנפרד, 2 הפריטים האלה היו עולים 110$.
חוץ מזה, בדגם של ה-80 יש (כמובן) דיסק 80GB, 4 יציאות USB לעומת 2 ברגיל, קורא כרטיסי זיכרון, תמיכה לאחור במשחקי PS2, ותמיכה ב-SACD. ואתה אפילו מקבל כבל רשת בתוך הקופסא
דגם ה-80GB הוא דגם אמריקאי, וכרגע לא ידוע על שום תוכניות להוציא אותו גם באירופה. כמובן שאתה יכול למצוא אותו בארץ, אבל ישפאר מייבאים דגמים אירופאים בלבד, ולכן אם אתה בונה על יבואן רשמי ואחריות הדגם היחיד שאתה יכול לרכוש בארץ כרגע ובעתיד הקרוב הוא ה-40GB. ישנן שמועות על דגמים חדשים שאמורים לצאת לקראת סוף השנה, אבל כרגע לא ידוע אם מדובר רק על דגמים אמריקאיים או גם אירופאים, ולא ידוע מה יהיו התכונות שלהם.
ה-60GB האירופאי, כמו ה-60GB וה-20GB האמריקאיים, כבר לא בייצור, ולכן יהיה לך קשה למצוא אותם, במיוחד חדשים. הדגמים היחידים שעדיין בייצור זה ה-40GB האירופאי והאמריקאי, וכן ה-80GB האמריקאי.
חשוב לציין, שמבחינת חומרה, גרסת ה-40GB היא החדשה והעדיפה: היא צורכת פחות חשמל, מתחממת פחות, ורועשת פחות. כך שאם תמיכה לאחור ב-PS2 וניגון SACD הן לא תכונות שחשובות לך, אז גרסת ה-40GB בהחלט עדיפה על כל גרסה אחרת, כולל ה-80GB שיצאה בבאנדל יחד עם MGS4 אך עדיין מכילה חומרה ישנה יותר מאשר ה-40GB (זהה לגרסאות ה-80GB שהיו קיימות לפני MGS4).
אני יכול להעיד מניסיון אישי שגרסת ה-40GB קרירה יותר ושקטה יותר, ואתה תבחין בהבדל מיד גם ללא בדיקות מעבדה - מדובר בהבדל ניכר ולא במשהו זניח. אני בטוח שבהתחלה אתה יכול לחשוב לעצמך "מה אכפת לי אם הקונסולה מתחממת", אבל מעבר לעובדה שחום הוא האויב מס' 1 של רכיבים אלקטרוניים, אני מבטיח לך שקונסולה שאינה 40GB בחדר שינה בגודל ממוצע, בימים חמים כמו שהיו בשבוע האחרון וללא ספק גם מצפים לנו בהמשך הקיץ - היא יצרנית חום מאוד מורגשת.
ה-60GB האירופאי, כמו ה-60GB וה-20GB האמריקאיים, כבר לא בייצור, ולכן יהיה לך קשה למצוא אותם, במיוחד חדשים. הדגמים היחידים שעדיין בייצור זה ה-40GB האירופאי והאמריקאי, וכן ה-80GB האמריקאי.
חשוב לציין, שמבחינת חומרה, גרסת ה-40GB היא החדשה והעדיפה: היא צורכת פחות חשמל, מתחממת פחות, ורועשת פחות. כך שאם תמיכה לאחור ב-PS2 וניגון SACD הן לא תכונות שחשובות לך, אז גרסת ה-40GB בהחלט עדיפה על כל גרסה אחרת, כולל ה-80GB שיצאה בבאנדל יחד עם MGS4 אך עדיין מכילה חומרה ישנה יותר מאשר ה-40GB (זהה לגרסאות ה-80GB שהיו קיימות לפני MGS4).
אני יכול להעיד מניסיון אישי שגרסת ה-40GB קרירה יותר ושקטה יותר, ואתה תבחין בהבדל מיד גם ללא בדיקות מעבדה - מדובר בהבדל ניכר ולא במשהו זניח. אני בטוח שבהתחלה אתה יכול לחשוב לעצמך "מה אכפת לי אם הקונסולה מתחממת", אבל מעבר לעובדה שחום הוא האויב מס' 1 של רכיבים אלקטרוניים, אני מבטיח לך שקונסולה שאינה 40GB בחדר שינה בגודל ממוצע, בימים חמים כמו שהיו בשבוע האחרון וללא ספק גם מצפים לנו בהמשך הקיץ - היא יצרנית חום מאוד מורגשת.
בקשר להתחממות של המכשיר - האם בעלי ה-80 ג'יגה למיניהם יכולים לאשר שהמאוורר שלהם עובד שעות נוספות? היה לי את ה-40GB לפני כמה חודשים (לפני שגנבו לי אותו!), ואני די בטוח שהוא היה הרבה יותר שקט. כנראה שזה מתקשרלמה שנדב תיאר למעלה.
אני יכול להעיד שה-60GB יותר חם, המאווררים עובדים יותר, וכתוצאה מכך הוא גם יותר רועש. גם על המדבקה מאחורה כתוב הספק
שהוא יותר גבוה (אני לא זוכר מה היה כתוב על ה-40GB אבל בהחלט פחות).
למיטב ידיעתי ה-80GB בנוי כמו ה-60GB, ההספק אמור להיות זהה בשניהם.
למיטב ידיעתי ה-80GB בנוי כמו ה-60GB, ההספק אמור להיות זהה בשניהם.