צורת חיבור הרמקולים ! 5.1 מעבר בין מוסיקה (רוב) לסרט(סראונד)
יש לי 5 רמקולים.
2 גדולים קידמיים.
2. קטנים אחוריים.
1. סנטר.
*כאשר אני יושב מול הטלויזיה.
כאשר אני יושב מול המחשב 2 הקטנים האחוריים הופכים להיות הקדמיים (משנה את מיקום האוזניים שלי).
הבעיה שלי היא שאני רוצה לחבר את שתי הרמקולים הקטנים שישמשו
כפעילים כמו שתי הגדולים (כלומר כל ה4 עובדים בתצורת מוסיקה "2 זוגות של קידמיים") -בזמן מוסיקה-,- ובזמן סרט- שישמשו רק כ"אחוריים".
איך אני יכול לעשות את החיבור הזה? לאן לחבר כל אחד מהרמקולים ?
תודה.
2 גדולים קידמיים.
2. קטנים אחוריים.
1. סנטר.
*כאשר אני יושב מול הטלויזיה.
כאשר אני יושב מול המחשב 2 הקטנים האחוריים הופכים להיות הקדמיים (משנה את מיקום האוזניים שלי).
הבעיה שלי היא שאני רוצה לחבר את שתי הרמקולים הקטנים שישמשו
כפעילים כמו שתי הגדולים (כלומר כל ה4 עובדים בתצורת מוסיקה "2 זוגות של קידמיים") -בזמן מוסיקה-,- ובזמן סרט- שישמשו רק כ"אחוריים".
איך אני יכול לעשות את החיבור הזה? לאן לחבר כל אחד מהרמקולים ?
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מתכוון שבזמן שאתה שומע מוסיקה יתפקדו 2 הרמקולים השמאליים ו-2 הרמקולים הימניים בסטריאו אז כל מה שאתה צריך לעשות לשים ברסיבר מצב של 5CH STEREO. אם כשאתה יושב מול המחשב אתה גם צריך להפוך את הימניים לשמאליים ולהפך אז בתוכנת המוזיקה שלך או בהגדרות כרטיס הקול תסמן את האופצייה להפוך ערוצים.
אני מכיר את השיטה הזו אבל משום מה הצליל בשתי האחוריים הקטנים (שהופכים לקדמיים)gorelshv כתב:אם אתה מתכוון שבזמן שאתה שומע מוסיקה יתפקדו 2 הרמקולים השמאליים ו-2 הרמקולים הימניים בסטריאו אז כל מה שאתה צריך לעשות לשים ברסיבר מצב של 5CH STEREO. אם כשאתה יושב מול המחשב אתה גם צריך להפוך את הימניים לשמאליים ולהפך אז בתוכנת המוזיקה שלך או בהגדרות כרטיס הקול תסמן את האופצייה להפוך ערוצים....
חלש יותר וכאילו שומעים יותר את המנגינה ולא את השיר ..
יש רעיונות חוץ מלקנות עוד סט של 2 קידמיים ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: