כמה שאלות לפני רכישת מסך HD ...
בתערוכה קיבלתי הצעת מחיר אטרקטיבי עבור מסך HD, ונראה לי שאני הולך על זה.
לפני שאני רוכש את המסך, יש לי כמה שאלות:
1. מה הרזולוציה של סרטי DVD שלוקחים מספריות וידאו והאם איכות התמונה תהיה טובה יותר ב HD מאשר במסך רגיל (850 על 480)?
2. האם איכות התמונה בשידורי טלויזיה רגילים תהיה טובה יותר?
3. תזכירו לי בבקשה את היתרונות והחסרונות.
תודה לכל העומלים למלאכה.
לפני שאני רוכש את המסך, יש לי כמה שאלות:
1. מה הרזולוציה של סרטי DVD שלוקחים מספריות וידאו והאם איכות התמונה תהיה טובה יותר ב HD מאשר במסך רגיל (850 על 480)?
2. האם איכות התמונה בשידורי טלויזיה רגילים תהיה טובה יותר?
3. תזכירו לי בבקשה את היתרונות והחסרונות.
תודה לכל העומלים למלאכה.
1. הרזולוציה ל PAL היא 576 ולNTSC היא 480 כלומר ב PAL האיכות אמורה להיות טובה יותר. אם ברשותך DVD שיודע לעשות UPSCALING ל 720P אז זה בהחלט כדאי.
2. בגלל ששידורי הטלויזיה באיכות כל כך גרועה אז זה לא ברור.
3. היתרון היחיד הוא הרזולוציה החסרונות הם בכל שאר הפרמטרים: קונטרסט, הארה, צריבה קשה יותר,אורך חיים וכמובן מחיר.
בעבודה עם SCALER יעודי זה כמובן יראה הרבה יותר טוב.
2. בגלל ששידורי הטלויזיה באיכות כל כך גרועה אז זה לא ברור.
3. היתרון היחיד הוא הרזולוציה החסרונות הם בכל שאר הפרמטרים: קונטרסט, הארה, צריבה קשה יותר,אורך חיים וכמובן מחיר.
בעבודה עם SCALER יעודי זה כמובן יראה הרבה יותר טוב.
אם זה לא סוד, ספר מהו המסך ומה המחיר שקיבלת...
אני מציע לך לענות לעצמך לגבי איכות התמונה... תלך לחנות שבה אפשר להשוות בין מסכי HD וEDTV את כל האפשרויות(תכני DVD\YES\HD) ושם תראה מהם ההבדלים בדיוק...
אני מבין שאין לך תוכניות HD לתקופה הקרובה?
לmiron, בערוץ YES+ ישנם כמה תוכניות שאיכות התמונה בהם לא נופלת מDVD טוב...
אני מציע לך לענות לעצמך לגבי איכות התמונה... תלך לחנות שבה אפשר להשוות בין מסכי HD וEDTV את כל האפשרויות(תכני DVD\YES\HD) ושם תראה מהם ההבדלים בדיוק...
אני מבין שאין לך תוכניות HD לתקופה הקרובה?
לmiron, בערוץ YES+ ישנם כמה תוכניות שאיכות התמונה בהם לא נופלת מDVD טוב...
נניח שארצה לחבר למסך הזה Scaler חיצוני שיפתור לי את בעיות
חוסר התמיכה בפורמטים.
על איזה Scalers אתם ממליצים ?
על איזה Scalers אתם ממליצים ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
Nissim,
בעיית חוסר הפורמטים צפוייה להיפתר לקראת דצמבר ינואר עם ההשקה הרשמית לדעתי.
לגבי סקיילרים, ה-ISCAN HD (על כל סוגיו) וה- LUMAGEN VISION DVI תפורים על המסך הזה יפה.
בעיית חוסר הפורמטים צפוייה להיפתר לקראת דצמבר ינואר עם ההשקה הרשמית לדעתי.
לגבי סקיילרים, ה-ISCAN HD (על כל סוגיו) וה- LUMAGEN VISION DVI תפורים על המסך הזה יפה.
איך בדיוק היא תיפטר ?
הפתרון יהיה גם לכניסות האנלוגיות ?
היכן אני יכול להתרשם מה ISCAN ?
האם הבנתי נכון שה ISCAN HD לא תומך HDCP וזה יצור בעיה בעתיד ?
היכן אני יכול להתרשם מה ISCAN ?
האם הבנתי נכון שה ISCAN HD לא תומך HDCP וזה יצור בעיה בעתיד ?
Yorams,
כמו שניסיתי להסביר התשובה היא לא חד משמעית, מכיוון שאיכות התמונה הכוללת מורכבת מכמה פרמטרים בינהם קונטרסט ורזולוציה השאלה היא מה חשוב לך יותר.
גם המקור הוא גורם מכריע, אם ברשותך DVD טוב שמוציא 720P אז התמונה תהיה טובה יותר מבחינת רזולוציה לפחות.
למה שלא תלך ותשווה בין פלסמה HDTV ל EDTV החיבור למקורות שונים ותחליט.
אם אתה שואל לדעתי האישי, אני היתי הולך על PHD7 של פאנאסוניק כי השחורים שלה טובים.
כמו שניסיתי להסביר התשובה היא לא חד משמעית, מכיוון שאיכות התמונה הכוללת מורכבת מכמה פרמטרים בינהם קונטרסט ורזולוציה השאלה היא מה חשוב לך יותר.
גם המקור הוא גורם מכריע, אם ברשותך DVD טוב שמוציא 720P אז התמונה תהיה טובה יותר מבחינת רזולוציה לפחות.
למה שלא תלך ותשווה בין פלסמה HDTV ל EDTV החיבור למקורות שונים ותחליט.
אם אתה שואל לדעתי האישי, אני היתי הולך על PHD7 של פאנאסוניק כי השחורים שלה טובים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
Nissim,
בתקווה שימצא סוף סוף טרמינל רשמי של פנסוניק שיתמוך בכל הפורמטים. זה צפוי לקראת דצמבר, השאלה הגדולה היא של תאימות אחורה, כלומר האם הטרמינל הזה יפתור את הבעיה לכל מסכי הפנסוניק מגרסא 6 או 7, או שזה יהיה טרמינל שיעבוד אקסקלוסיבית עבור סדרה 8.
בתקווה שימצא סוף סוף טרמינל רשמי של פנסוניק שיתמוך בכל הפורמטים. זה צפוי לקראת דצמבר, השאלה הגדולה היא של תאימות אחורה, כלומר האם הטרמינל הזה יפתור את הבעיה לכל מסכי הפנסוניק מגרסא 6 או 7, או שזה יהיה טרמינל שיעבוד אקסקלוסיבית עבור סדרה 8.