בעיה: טיקים ברמקולים
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
ככה. הרמקולים של סטורם. כן, יודע, ***. חברת מדבקה. בסיטואציה שלי בחיים, זה טוב לדרישות, וגם עמד בתקציב המאוד צנוע של חייל. (חוצמזה, לזכותי יאמר, את הרמקולים קניתי לפני כמה חודשים קצרים, עוד לפני שהכרתי את האתר ולמדתי את ההבדלים המדוברים. מודה ועוזב ירוחם?)
בכולופן, הטיקים לא מופיעים באופן קבוע, רק מדי פעם, בכל מני שירים. זו לא בעיה של איכות השירים, משום שהבעיה מופיעה גם בפורמט פלאק. בשיר מסויים אני שומע טיק, ואם אני מריץ אותו אחורה ושומע שוב, בהרבה פעמים הטיק לא יופיע שוב.
אני משער שהבעיה מגיעה מרמקול אחד, אבל אני לא בטוח. בכל הניסיונות שלי להצמיד אוזן לרמקול ולוודא אם הטיק מגיע ספציפית ממנו, הטיק פשוט לא הופיע. אולי זה הפתרון וזהו.
הבעיה, אגב, התחילה אתמול.
תודה רבה לעוזרים!
בכולופן, הטיקים לא מופיעים באופן קבוע, רק מדי פעם, בכל מני שירים. זו לא בעיה של איכות השירים, משום שהבעיה מופיעה גם בפורמט פלאק. בשיר מסויים אני שומע טיק, ואם אני מריץ אותו אחורה ושומע שוב, בהרבה פעמים הטיק לא יופיע שוב.
אני משער שהבעיה מגיעה מרמקול אחד, אבל אני לא בטוח. בכל הניסיונות שלי להצמיד אוזן לרמקול ולוודא אם הטיק מגיע ספציפית ממנו, הטיק פשוט לא הופיע. אולי זה הפתרון וזהו.
הבעיה, אגב, התחילה אתמול.
תודה רבה לעוזרים!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אוזניות לא ניסיתי עדיין, אנסה.
האמת היא שאני שומע עכשיו מוזיקה כבר מעל שעה ואין אף טיק. זה עוד יותר משגע אותי.
אני לא יודע להגיע בביטחון מלא אם זה מגיע מרמקול אחד או משניהם, אני עובד על העניין הזה. (כן, אני יודע עד כמה זה משנה).
מקור המוזיקה הוא מהמחשב. מחובר בחיבור אנלוגי רגיל. לא המצב האופטימלי, מדובר בכבל של אחד לשניים, עם קונקטור מאריך בדרך לרסיבר סנסוי R7 וינטג'. כשיתפנה קצת כסף ישודרג כל העניין.
האמת היא שאני שומע עכשיו מוזיקה כבר מעל שעה ואין אף טיק. זה עוד יותר משגע אותי.
אני לא יודע להגיע בביטחון מלא אם זה מגיע מרמקול אחד או משניהם, אני עובד על העניין הזה. (כן, אני יודע עד כמה זה משנה).
מקור המוזיקה הוא מהמחשב. מחובר בחיבור אנלוגי רגיל. לא המצב האופטימלי, מדובר בכבל של אחד לשניים, עם קונקטור מאריך בדרך לרסיבר סנסוי R7 וינטג'. כשיתפנה קצת כסף ישודרג כל העניין.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

האמת היא שלא, עובד עם ווינאמפ, אבל גם לא רואה סיבה הגיונית להחלפה. אני עובד עם התוכנה הזו כבר כמה חודשים טובים, גם עם הרמקולים הנוכחיים וגם עם אלו שלפניהם, הבעיה הזו או דומה לה מעולם לא הופיעה.
לעזאזל, הפעלתי הופעה של דיויד גילמור במשקל 2 ג'יגה וזה עשה לי איזה 3-4 טיקים. וזו, במאה אחוז, הופעה שלא הייתה איתה אף בעיה. גם לא בפעם הקודמת ששמעתי אותה, עם הווינאמפ, אותה מערכת ואותם רמקולים מדוברים.
לעזאזל, הפעלתי הופעה של דיויד גילמור במשקל 2 ג'יגה וזה עשה לי איזה 3-4 טיקים. וזו, במאה אחוז, הופעה שלא הייתה איתה אף בעיה. גם לא בפעם הקודמת ששמעתי אותה, עם הווינאמפ, אותה מערכת ואותם רמקולים מדוברים.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אוקיי, אעשה זאת מחר בבוקר, עם עוצמה ברמות קצת יותר נחמדות. נראה מה ילך.
האמת היא שהדבר שהכי משגע אותי, הוא שאפילו לא שיניתי שום דבר. לא הזזתי את המחשב, לא חיברתי מחדש. כלום-כלום-כלום.
אעדכן מחר לגבי ההתקדמות.
המון תודה על העזרה המהירה!
האמת היא שהדבר שהכי משגע אותי, הוא שאפילו לא שיניתי שום דבר. לא הזזתי את המחשב, לא חיברתי מחדש. כלום-כלום-כלום.
אעדכן מחר לגבי ההתקדמות.
המון תודה על העזרה המהירה!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
נתקלתי בתופעה כזו כבר מספר פעמים. האם אתה משתמש במחשב שלך בתוכנות הורדה כמו אימיול או ביטורנט ולא מכבה את המחשב במשך מספר ימים ? נסה לעשות ריסטרט למחשב ותבדוק אם התופעה חוזרת .
לו הייתי רוטשילד ...
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

האמת היא שקלעת בול. אני משתמש בתוכנת הורדה ולא מכבה את המחשב במשך כמה ימים באמת, אבדוק את העניין. מה שכן, מאתמול לא כיביתי את המחשב, וחוץ מב-LIGHT MY FIRE זה לא קרה. בשניות אלה אני שוב שומע כמה טיקים.
בקיצור, ריסט וחזרתי
בקיצור, ריסט וחזרתי
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

אני חושב שעליתי על מקור הבעיה, וזה ביי-פאר, אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי.
בכל פעם שאני משנה שם של שיר (לא השיר שמתנגן, ולא בתוכנה המנגנת, אלא בתיקייה), מתחילים הטיקים. בשניה שאני מפסיק, הטיקים מפסיקים.
בכל פעם שאני משנה שם של שיר (לא השיר שמתנגן, ולא בתוכנה המנגנת, אלא בתיקייה), מתחילים הטיקים. בשניה שאני מפסיק, הטיקים מפסיקים.
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
טוב לשמוע כל היום the doors ניראה פתרון טובran_carney כתב:האמת היא שקלעת בול. אני משתמש בתוכנת הורדה ולא מכבה את המחשב במשך כמה ימים באמת, אבדוק את העניין. מה שכן, מאתמול לא כיביתי את המחשב, וחוץ מב-LIGHT MY FIRE זה לא קרה. בשניות אלה אני שוב שומע כמה טיקים.
בקיצור, ריסט וחזרתי...
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

טוב, הסתדרה הבעיה. מסתבר שמהות הבעיה היא ב-CPU. ניר הגיע למסקנה הנכונה בדרך הלא נכונה. תוכנות ההורדה לוקחות המון מהמשאבים של ה-CPU, שלא מצליח לחלק את הזמן שלו באופן מוחלט ונקי בין כל הדברים שרצים, ובעצם הטיקים כשאני משנה את השם נובעים מחלוקת משאבים לכתיבה שמתבטאים במוזיקה. בסרט, למשל, לא הייתי מבחין בהבדל בפריימים.
זהו, הגיוני. הרמקולים בחיים. הכל בסדר, ולמדתי משהו חדש.
המון תודה לעוזרים!
זהו, הגיוני. הרמקולים בחיים. הכל בסדר, ולמדתי משהו חדש.
המון תודה לעוזרים!
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא מכיר דבר כזה, גם לא נראה לי טכנית נכון.zeev78 כתב:ככול שהתנגדות של הרמקולים נמוכה יותר הם ישאבו יותר עוצמה מהמגבר.
יש מגברים שלא מסוגלים לסחוב רמקולים עם התנגדות מתחת ל 8 אוהם בעוצמות גבוהות ואחד הסימנים לכך הוא פיקים....
אתה יכול להסביר איך אי יכולת של מגבר לספק זרם הופכת ל"פיק"?
אם כבר אז המגבר ייכנס לעיוותים (בד"כ בבאסים) או פשוט ייסגור עצמו (הגנה).
בעיית ה"טיקים" מוכרת גם לי.
ואת מקורה ידעתי כבר בפעם הראשונה שהיא הופיע - המחשב שלי במצבי גסיסה בזמן האחרון (יש לו חום גבוה ואין לי כוח לסדר אותו,כשימות נקנה חדש) בקיצור הגשר הצפוני בוער ואיתו גם המעבד, בוא נגיד שמכורח הנסיבות המעבד די עובד גרוע וכשנוסיף לכך מספר לא קטן של תוכנות עובדות ברקע, אפילו מעצם הקלדת אותיות נוצרים הטיקים המעצבנים הללו.
אז הבנתי שעלית על הבעיה ( הרמקולים הם הכתובת האחרונה בבעיה מסוג זה שתיארת).
אז יאללה לשדרג
(הפעם את המחשב, מאוחר יותר גם את הרמקולים
)
ואת מקורה ידעתי כבר בפעם הראשונה שהיא הופיע - המחשב שלי במצבי גסיסה בזמן האחרון (יש לו חום גבוה ואין לי כוח לסדר אותו,כשימות נקנה חדש) בקיצור הגשר הצפוני בוער ואיתו גם המעבד, בוא נגיד שמכורח הנסיבות המעבד די עובד גרוע וכשנוסיף לכך מספר לא קטן של תוכנות עובדות ברקע, אפילו מעצם הקלדת אותיות נוצרים הטיקים המעצבנים הללו.
אז הבנתי שעלית על הבעיה ( הרמקולים הם הכתובת האחרונה בבעיה מסוג זה שתיארת).
אז יאללה לשדרג