MSG4 או Bad Company ?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אם זה מה שאתה מחפש אז לך על battlefieldאופיר28 כתב:ה- multiplayer פחות מעניין אותי. אני דיי סוליקו.....
ולא שיחקתי ב-MGS הקודמים. אני מחפש משהו שמתקרב ל-COD4 , אם קיים דבר כזה בכלל.......
Need more cowbell
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
קצת קשה לשחק בקודמים - הראשון יהיה קשה מאוד למשחק בימינו, עם הגרפיקה המזעזעת שלו, והשני והשלישי הם לPS2, כנראה שהקונסולה שיש לרוב האנשים פה לא תתמוך בהם.
אבל יש שני פתרונות אפשריים: אפשר ללכת ליוטיוב, יש אנשים שפשוט שיחקו את כל המשחקים מהתחלה עד הסוף, הקליטו והעלו לשם, וככה אפשר להתעדכן.
הפתרון השני - ללכת לPSN ולהוריד בחינם את MGS Database, שכולל את כל הדמויות ופרטי העלילה החשובים עד עכשיו. קוראים ומדפדפים, רואים אם זה בכלל מעניין, וזה גם עוזר להחליט אם רוצים לקנות את המשחק או לא. אני מתכוון לשבת עליו בסופ"ש הקרוב, אחרי המבחן הממשמש ובא.
אבל יש שני פתרונות אפשריים: אפשר ללכת ליוטיוב, יש אנשים שפשוט שיחקו את כל המשחקים מהתחלה עד הסוף, הקליטו והעלו לשם, וככה אפשר להתעדכן.
הפתרון השני - ללכת לPSN ולהוריד בחינם את MGS Database, שכולל את כל הדמויות ופרטי העלילה החשובים עד עכשיו. קוראים ומדפדפים, רואים אם זה בכלל מעניין, וזה גם עוזר להחליט אם רוצים לקנות את המשחק או לא. אני מתכוון לשבת עליו בסופ"ש הקרוב, אחרי המבחן הממשמש ובא.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
MGS ממש שונה מ FPS סטנדרטי - זה משחק שאוהבים או שונאים, לא באמצע. אני למשל לא אהבתי את הקודמים, אני לא מבין את ההיגיון שבלהתחבא ולהתגנב כשיש לך רובה ביד 
גם העובדה שהוא מוציא קופסאת קרטון מהכיס ומתחבא בה די הרסה לי את המשחק - ממש ממש מטופש.
גם העובדה שהוא מוציא קופסאת קרטון מהכיס ומתחבא בה די הרסה לי את המשחק - ממש ממש מטופש.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
הסינגל של BC פשוט עלוב בהשוואה ל-COD4 שהוא יצירת אמנות של ממש.
אני ממש לא ממליץ לקנות את המשחק הזה בשביל הסינגל שלו. הוא בלאו הכי יועד להיות משחק רשת.
אני ממש לא ממליץ לקנות את המשחק הזה בשביל הסינגל שלו. הוא בלאו הכי יועד להיות משחק רשת.