עזרה.. פינוק החדר במערכת חדשה
אז ככה.. אני לא ממש מבין בזה, ואני רוצה שאתם תעזרו לי
יש לי חדר 3 על 4 מטר..
אני רוצה להביא רסיבר סטריאו משהו מטורף ושתי רמקולים מדפיים טובים מאוד מאוד
חשבתי להשקיע משהו כמו 2000 שקל על מגבר\רסיבר..
יד שניה, או מתצוגה.. או יד ראשונה אם יש משהו טוב כי אני רוצה להביא משהו ממש ממש איכתי..
ורמקולים איזה 1800-2500 ככה.. רק אם ההבדל ממש ממש משמעותי..
אבקש את עזרכתם ואת דעתכם.. תודה מראש, נמרוד.
יש לי חדר 3 על 4 מטר..
אני רוצה להביא רסיבר סטריאו משהו מטורף ושתי רמקולים מדפיים טובים מאוד מאוד
חשבתי להשקיע משהו כמו 2000 שקל על מגבר\רסיבר..
יד שניה, או מתצוגה.. או יד ראשונה אם יש משהו טוב כי אני רוצה להביא משהו ממש ממש איכתי..
ורמקולים איזה 1800-2500 ככה.. רק אם ההבדל ממש ממש משמעותי..
אבקש את עזרכתם ואת דעתכם.. תודה מראש, נמרוד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבנתי.. יש עוד "חוקים" שצריך לדעת?
ועוד שאלה... אתה שהעוצמה של הרמקולים תיהיה יותר גבוהה משל הרסיבר ברמה סבירה כזאת.
אבל אם זה לא יהיה ככה? האיכות תרד? מה יכול לקרות?
נגיד רסיבר של 40.. אני אחבר רמקולים של 80-100.. מה יהיה התוצאות?
ועוד שאלה... אתה שהעוצמה של הרמקולים תיהיה יותר גבוהה משל הרסיבר ברמה סבירה כזאת.
אבל אם זה לא יהיה ככה? האיכות תרד? מה יכול לקרות?
נגיד רסיבר של 40.. אני אחבר רמקולים של 80-100.. מה יהיה התוצאות?
לא יקרה כלום. קניתי לא מזמן מגבר קטן שעוצמתו משהו כמו 10ואט ואני מחבר אותו לרמקולים של 100 ואט (משתמש בו בחדר שינה).
מה שחשוב הוא ההתנגדות של הרמקולים (אוהם). ככל שהתנגדות יותר גבוהה, יותר קל למגבר לעבוד איתם. כמו כן יש אלמנט נוסף לעניין שנקרא נצילות (נמדד בדציבלים) של הרמקולים, רמקול בעל נצילות של (לדעתי) החל מ 89 דציבלים ישמע בעוצמה סבירה בפחות ווליום.
מה שחשוב הוא ההתנגדות של הרמקולים (אוהם). ככל שהתנגדות יותר גבוהה, יותר קל למגבר לעבוד איתם. כמו כן יש אלמנט נוסף לעניין שנקרא נצילות (נמדד בדציבלים) של הרמקולים, רמקול בעל נצילות של (לדעתי) החל מ 89 דציבלים ישמע בעוצמה סבירה בפחות ווליום.
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 01/07/2008 15:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
חזרתי עכשיו ממחסני חשמל, שמעתי מלא מלא רמקולים..
אני כנראה הולך על הpolk audio mintor 30, יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מדפיים)
הם עולים 1600 במחסני שהכי זול בזאפ זה 1790..
שמעתי גם ת'סרווין וגה e708 שעולים משום מה רק 2400.. איזה סאונד חלומי.
קיצר, עוד שאלה לי אלייכם, אתם ממליצים לקנות 5.1 של harmen או להביא משהו יד שניה?
הוא עולה 1400
אני כנראה הולך על הpolk audio mintor 30, יש משהו יותר טוב בתקציב הזה? (מדפיים)
הם עולים 1600 במחסני שהכי זול בזאפ זה 1790..
שמעתי גם ת'סרווין וגה e708 שעולים משום מה רק 2400.. איזה סאונד חלומי.
קיצר, עוד שאלה לי אלייכם, אתם ממליצים לקנות 5.1 של harmen או להביא משהו יד שניה?
הוא עולה 1400
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. אם המלצנו על משהו, אז מאיפה תביא? כאילו מה? בחינם? או שהתכוונת שאתה מעוניין לקנות?
2. לרמקולים אין הספק. זה התקן פסיבי. המספר מציין מה המקסימום שהם יוכלו לספוג מבלי שיינזקו. המספר הזה לרוב לא רלוונטי (אלא אם התכוונת להגביר איזו חתונה עם הרמקולים הללו).
3. ההמלצה היא בד"כ דווקא מגבר חזק יותר מהרמקולים שכן, אחרת יש סיכוי שהמגבר ייכנס לקטימה ("לא ייסחוב") ואז הגל יהפוך למרובע, מה שאומר הרמוניות בתדרים גבוהים מאוד שעלולים לשרוף את הטוויטר.
לדעתי אין מה לחשוש ממגבר שחזק על הרמקול כי אתה תהיה חירש הרבה לפני שתגיע אפילו לחצי מההספק של המגבר.
2. לרמקולים אין הספק. זה התקן פסיבי. המספר מציין מה המקסימום שהם יוכלו לספוג מבלי שיינזקו. המספר הזה לרוב לא רלוונטי (אלא אם התכוונת להגביר איזו חתונה עם הרמקולים הללו).
3. ההמלצה היא בד"כ דווקא מגבר חזק יותר מהרמקולים שכן, אחרת יש סיכוי שהמגבר ייכנס לקטימה ("לא ייסחוב") ואז הגל יהפוך למרובע, מה שאומר הרמוניות בתדרים גבוהים מאוד שעלולים לשרוף את הטוויטר.
לדעתי אין מה לחשוש ממגבר שחזק על הרמקול כי אתה תהיה חירש הרבה לפני שתגיע אפילו לחצי מההספק של המגבר.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אם אתה רוצה להגיע לתוצאות, ולא סתם "להביא", גש לחנויות שמתמחות בסטריאו, ולא במכונות כביסה. תוכל למצוא רשימות כאן באתר אם רק תחפש (כן, אני יודע - להביא זה יותר קל).nimrodva כתב:חזרתי עכשיו ממחסני חשמל, שמעתי מלא מלא רמקולים.....
- cerwin-vega-IS-GOOD
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
במחיר הזה עדיף תיקנה CLIPSH B2 או שתחפש יד שנייה ביזבוז כסף הרמקולים האלה
המשתמש הוא לא שלי הוא של חבר ..!
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
הפרטיים הם שלי רק השם משתמש הייתי רוצה להחליף אותו אבל אי אפשר | =
אני כנראה אלך על הB2 או על המוניטור 30, הם נראה לי המדפיים הכי איכותיים למחירים האלה..
אני לא בטוח מה אני אעשה בקשר לרסיבר..
אני לא ממש רוצה לקנות יד שניה, אני לא סומך על זה.. אני מפחד לעשות רכישה לא טובה ולבזבז ת'כסף שלי..
יש במחסני חשמל ת'harman kardon avr137 ב1400.. מה אתם אומרים?
אני לא בטוח מה אני אעשה בקשר לרסיבר..
אני לא ממש רוצה לקנות יד שניה, אני לא סומך על זה.. אני מפחד לעשות רכישה לא טובה ולבזבז ת'כסף שלי..
יש במחסני חשמל ת'harman kardon avr137 ב1400.. מה אתם אומרים?
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ימאהה 397+
וורפדייל 9.3
תהיה מרוצה.
וורפדייל 9.3
תהיה מרוצה.