הזמנתי 32a550 בשעה טובה
בשעה טובה לאחר הרבה זמן בפורום ושיטוטים ומאמרים שקראתי לאחר שוויתרתי על הp3000 וחיכיתי ל a33 של sharp ואז עוד שבועים לסמסונג הנה סוף סוף ביצעתי את הההזמנה
נקווה שלא נתאכזב לפחות ממה שקראתי שהיא מצויינת הן בתכני fullhd שחשוב לי עם הps3 וגם בsd
אני יעלה תמונות עוד כשבוע שהיא תגיע
תודה לכל העוזרים בתהליך ועל הסבלנות והקשב של הפורום
נקווה שלא נתאכזב לפחות ממה שקראתי שהיא מצויינת הן בתכני fullhd שחשוב לי עם הps3 וגם בsd
תודה לכל העוזרים בתהליך ועל הסבלנות והקשב של הפורום
ממש לא ,לא שווה לשם עלייה יותר מ 4K ראה המקבילה ב LG שהקונטרסט 1:15,000.beni1255 כתב:5300 עם התקנה ומכשיר תלייה +הובלה ללא הכל בסביבות 4700 מחיר פיצוץ אני מאמין שהיא תעלה מעל 6000 בשוק כפי שהיא בארמגדון כרגע ב6900...
אני מאמין שביבוא מקביל תעלה 3.5K-4K .
א.קודם זה לא יבוא פרללי אלא רישמי
ב.לא כדאי יבוא פרללי עם י שלום וחברות אשר אינן נותנות שריות כמו שצריך עדיף להוסיף 500 שקל בשביל שירות
הסדרה a450 תתומחר בכ4500 בערך במחיר של הr81 ז"ל
אך תיהיה יותר טובה לפי מה שאני ראיתי
והa550 היא fhd ואני חושב ש4700 ולאחר התקנה מתקן והובל 5300 זה לא הרבה בכלל
ללטלוויזית fhd ותבדוק לפני שאתה אומר שטויות
עוד שבוע תמונות וסקירה על ידי
ב.לא כדאי יבוא פרללי עם י שלום וחברות אשר אינן נותנות שריות כמו שצריך עדיף להוסיף 500 שקל בשביל שירות
הסדרה a450 תתומחר בכ4500 בערך במחיר של הr81 ז"ל
אך תיהיה יותר טובה לפי מה שאני ראיתי
והa550 היא fhd ואני חושב ש4700 ולאחר התקנה מתקן והובל 5300 זה לא הרבה בכלל
ללטלוויזית fhd ותבדוק לפני שאתה אומר שטויות
עוד שבוע תמונות וסקירה על ידי
תודה ואני יודע לשא עשיתי שטויות שמע אני בן 17 אבל אני חרשתי את הנושא אני ראיתי את הp3000 את הa33 ואת הa450 וה a550 שלושתם טובים
יש לי לא מעט התעסקות עם טלווזיות לדוד פיונר ובסלום סוני 46d3000
ונהנתי לצפות בa550 אני יעלה סקירה עוד שבוע בערך עם תמונות מפפורטת ואיכותית ומקווה שישרת את הפורום כי אני חיפשתי ולא מצאתי סקירה טובה כל כך
יש לי לא מעט התעסקות עם טלווזיות לדוד פיונר ובסלום סוני 46d3000
ונהנתי לצפות בa550 אני יעלה סקירה עוד שבוע בערך עם תמונות מפפורטת ואיכותית ומקווה שישרת את הפורום כי אני חיפשתי ולא מצאתי סקירה טובה כל כך
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
תתחדש!beni1255 כתב:בשעה טובה לאחר הרבה זמן בפורום ושיטוטים ומאמרים שקראתי לאחר שוויתרתי על הp3000 וחיכיתי ל a33 של sharp ואז עוד שבועים לסמסונג הנה סוף סוף ביצעתי את הההזמנה
תודה לכל העוזרים בתהליך ועל הסבלנות והקשב של הפורום...
שאלה קטנה:
מאיזה מרחק אתה מתכוון לצפות בתכני HD?