המלצה למקלדת ל-media center
כדאי לך לחפש מקלדת ש:
א. עובדת בטכנולוגיית RF 2.4 גיגה-הרץ ולא 27 מגה-הרץ כמו הדגם שקנית. טכנולוגייה זו תבטיח לך טווח גבוה גם מ-5 מטר.
ב. משולבת עם עכבר TRACKBALL על המקלדת עצמה לטובת נוחות שימוש-לא תצטרך להחזיק עכבר בנפרד. זו הקונפיגורציה הנוחה ביותר למדיה-סנטר.
יש אופציות גם של מקלדות מבוססות בלוטות' שיעבדו לטווחים שציינת (בלוטות' גם כן עובד ב-2.4 גיגה-הרץ) אבל מחיריהן גבוהים יותר ולא בהכרח מוצדקים.
א. עובדת בטכנולוגיית RF 2.4 גיגה-הרץ ולא 27 מגה-הרץ כמו הדגם שקנית. טכנולוגייה זו תבטיח לך טווח גבוה גם מ-5 מטר.
ב. משולבת עם עכבר TRACKBALL על המקלדת עצמה לטובת נוחות שימוש-לא תצטרך להחזיק עכבר בנפרד. זו הקונפיגורציה הנוחה ביותר למדיה-סנטר.
יש אופציות גם של מקלדות מבוססות בלוטות' שיעבדו לטווחים שציינת (בלוטות' גם כן עובד ב-2.4 גיגה-הרץ) אבל מחיריהן גבוהים יותר ולא בהכרח מוצדקים.
מסכים, יש את xgene ועוד אחת שנחשבת טובה נקראית ione אם אני לא טועה.axe30 כתב:כדאי לך לחפש מקלדת ש:
יש אופציות גם של מקלדות מבוססות בלוטות' שיעבדו לטווחים שציינת (בלוטות' גם כן עובד ב-2.4 גיגה-הרץ) אבל מחיריהן גבוהים יותר ולא בהכרח מוצדקים....
יש לך גם את המקלדת של מיקרוסופט שמותאמת למדיה סנטר. אתה יכול לראות אותה בשרשור של פיטר :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=59075 יש גם בדפים מתקדמים יותר בשרשור סרטון שמראה שימוש במקלדת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=59075 יש גם בדפים מתקדמים יותר בשרשור סרטון שמראה שימוש במקלדת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ממש לא נכון. לי יש מקלדת IR ישנה, שנקלטת במרחקים גבוהים, לפחות 5 מטר. עוד יתרון של מקלדת IR: אפשר ללמד שלט אוניברסלי כפתורים נחוצים מהמקלדת, ואז להשתמש בשלט במקומה.axe30 כתב:הבן אדם מבקש לדעת על מוצר שיעבוד לו טוב למרחק של 5 מטר ואתה ממליץ על מוצר שמבוסס על אינפרא-אדום???
רק RF 2.4 גיגה-הרץ. לא שום דבר אחר......
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Ambious
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני משתמש גם במקלדת\עכבר 2.4GHz וגם במקלדת IR של מיקרוסופט המצוינת לעיל, ובעוד שה- 2.4 ממרחק של כחמישה מטרים מגמגם קשות עד נכה לחלוטין, המקלדת MCE מבוססת IR פועלת ללא שום בעיות, גמגומים, או כל בעית טווח שהיא.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אך זה עדיין מחייב קשר אין מול המקלט, לא כך ?pixies כתב:ממש לא נכון. לי יש מקלדת IR ישנה, שנקלטת במרחקים גבוהים, לפחות 5 מטר. עוד יתרון של מקלדת IR: אפשר ללמד שלט אוניברסלי כפתורים נחוצים מהמקלדת, ואז להשתמש בשלט במקומה.axe30 כתב:הבן אדם מבקש לדעת על מוצר שיעבוד לו טוב למרחק של 5 מטר ואתה ממליץ על מוצר שמבוסס על אינפרא-אדום???
רק RF 2.4 גיגה-הרץ. לא שום דבר אחר.........
ושולחן (קיים בכל סלון מודרני) יכול להפריע...
אני גם תר אחרי מקלדת ודיי אהבתי אותן, רק שאני מפחד מהנוחות.