איך אפשר לבדוק סראונד?
הרסיבר מחובר לכרטיס קול עם כבל דיגיטלי נכון?(קואקס\אופטי)
כשהסרט מתנגן, נורת הDOLBY DIGITAL דולקת ברסיבר? (אני מניח שיש את זה בכל הרסיברים)
אם הנורה דולקת וכתוב גם שיש 6 ערוצים אז לא צריכה להיות בעיה... במקרה שהDD לא מופעל, אז יכול להיות שיש בעיה בהגדרות הסאונד במחשב... אני זוכר שהיו אנשים עם בעיה כזאת, תעשה חיפוש.
אני אכן ממליץ שתבדוק על סרט שניתן להבחין בבירור, כי יש מספיק סרטים שאתה לא תשים לב שיש הפרדת ערוצים...
כשהסרט מתנגן, נורת הDOLBY DIGITAL דולקת ברסיבר? (אני מניח שיש את זה בכל הרסיברים)
אם הנורה דולקת וכתוב גם שיש 6 ערוצים אז לא צריכה להיות בעיה... במקרה שהDD לא מופעל, אז יכול להיות שיש בעיה בהגדרות הסאונד במחשב... אני זוכר שהיו אנשים עם בעיה כזאת, תעשה חיפוש.
אני אכן ממליץ שתבדוק על סרט שניתן להבחין בבירור, כי יש מספיק סרטים שאתה לא תשים לב שיש הפרדת ערוצים...
שאלה לי אליך..ShayGTi , שאלה לא שקשורה לתשובה לשאלה שלך..
האם הרגשת הבדל בין כרטיס הקול של הלוח לבין הAUDIGY2 VALUE?
האם הרגשת הבדל בין כרטיס הקול של הלוח לבין הAUDIGY2 VALUE?
כן הרסיבר מחובר לכרטיס קול עם כבל דיגיטלי קואקסילי, כשהסרט מתנגן לא דולקת שום נורה מיוחדת, אך מצויין ברסיבר כי הוא מקבל אות דיגיטלי.sunny_jim כתב:הרסיבר מחובר לכרטיס קול עם כבל דיגיטלי נכון?(קואקס\אופטי)
אני אכן ממליץ שתבדוק על סרט שניתן להבחין בבירור, כי יש מספיק סרטים שאתה לא תשים לב שיש הפרדת ערוצים......
אגב, בשאלתי על סרט מסוים שאלתי אם אתה מכיר סרט כזה שהסראונד בו ממש בולט.