ייבוא פלזמה מחו"ל

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nondos פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
שם מלא: nondos
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

האם משהו אי פעם בדק את האופציה של ייבוא אישי של טלויזית פלזמה מחו"ל???
האם אחרי המייסים ודמי המשלוח זה משתלם ויותר זול מבארץ?

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

אתה יכול לעשות לבד את החשבון.
המשלוח יעלה כמה מאות טובות של $$$.
המס יהיה 35% גם על המשלוח.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78922
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

nondos,

בדקתי הזמנתי, חטפתי על הראש, התחרטתי ובסוף הצלחתי (למזלי) גם לקבל את הכסף חזרה.

מאוד מאוד מאוד לא מומלץ!!!

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

עופר,
על כל מקרה של אכזבה שלך, אני יכול להעיד אישית על 10 מקרים של הצלחה גדולה בהזמנות מחו"ל.

לכן, אני לא בטוח שזה נכון לפסול על הסף, ע"י משפט כל כך תמוה כמו:
"בדקתי הזמנתי, חטפתי על הראש, התחרטתי ובסוף הצלחתי (למזלי) גם לקבל את הכסף חזרה".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #5 

Sanchez,

מה המכשיר הכי יקר שקנית דרך האינטרנט ושלחו לך מחו"ל?

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

בתור יבואן אישי סדרתי של מוצרי צריכה אלקטרוניים מחו"ל אני חש צורך להביע את דעתי נגד נסיון לייבא פלאזמה. בניגוד למוצרים אחרים, מסך פלאזמה חייב להיות מובל באוריינטציה מסויימת ובתנאים מיוחדים, יבואן יכול להבטיח זאת כשהוא מייבא 250 יחידות, אתה לא יכול! מעבר לכך עלויות ההובלה יהיו גבוהות מאד.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

עופר,
מה זה חשוב מה המכשיר הכי יקר ?
בחברתי אנו שולחים ומקבלים מכשירים, שעלותם עשרות ומאות אלפי דולרים ליחידה. אני לא זוכר שמשהו הגיע שבור או פגום.
ברגע שהמוצר ארוז היטב ויש ביטוח, לא אמורה להיות שום בעיה.

על עצמי אני יכול להעיד על מאות משלוחים בערכים של עד מאות $$$. 99% מגיע ללא תקלות.

zeev
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 652
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

Sanchez, גם אם לא נתייחס כאן למחיר (אישית יבאתי לארץ DVD מקרן ועוד, זה לא ה-issue), כפי שכתבתי לעיל, הובלת פלאזמה בניגוד למוצרים אחרים דורש ידע ומקצועיות. אתה ממליץ כאן לאדם ללא נסיון וידע לבצע ייבוא אישי שכזה שסביר להניח יגרום נזק בלתי הפיך למסך והפסד של אלפי דולרים, אני חוזר ואומר: אין לו שום דרך להבטיח הובלה נכונה של פלאזמה לארץ ביבוא אישי! אם אין לך נסיון בכך אנא אל תמליץ, אם יש לך, נא פרט את הליך המשלוח המתאים לפלאזמה ביבוא אישי.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

Sanchez,

אני יכול להתערב איתך שאני רכשתי דרך האינטרנט יותר ממך גם בעלות (לא דרך חברה, אלא אני אישית) וגם בכמות. מרבית המכשירים שמשמשים אותי ביום יום הם יבוא אישי שלי. אני לחלוטין לא פוסל זאת.

הובלה של זכוכית בתוך ארגז מצחיק מקרטון תעבוד רק אם אתה סוגר אותם בקונטיינר כראוי. מכשיר בודד זה מתכון לקטסטרופה.

המקרה הזה עומד בניגוד לכמעט כל מוצר אחר (חוץ מחלונות של זכוכית, אבל גם הם בד"כ מגיעים בכמות - האם היית ממליץ למישהו לרכוש ריבוע אחד של זכוכית?).

כמו שזאב אמר, מסך פלאזמה חייב להיות מובל במצב עומד. לא די בכך. יש דיווחים על תקלות חמורות במסכים אשר נשלחו במטוס מעל גובה מסויים. איך אדם פרטי יכול בכלל לבדוק דבר שכזה או להבטיח את זה...

אם היה מדובר באוזניות, שלט או משהו בגודל סביר או שיכול להיות מוגן כראוי, אז מילא. האם ראית פעם איך מובילים חבילות במשלוחים בינ"ל? האם ראית את האריזה של פלאזמה? זה בסה"כ שתי שכבות של קרטון ואוויר...

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

עופר,
עם כ 500 פידבקים ב EBAY, שהם כ 2500 פריטים בודדים וזה רק לאלה שכן נתנו לי פידבק. אני לא בטוח שקנית יותר דברים ממני באינטרנט !!!
אגב אם כולם היו נותנים פידבק, הייתי עומד על כ 600 פידבקים, עם כ 3000 פריטים (הערכה זהירה).
אם תרצה את שם המשתמש שלי ב EBAY, אני אשמח לתת לך להתרשמות. מרטין בזמנו התפעל.
אבל נעזוב את זה בצד.

כמו שאמרתי, את הפלזמה לא לוקחים על הגב שלנו.
יש חברת שליחויות שדואגת לזה.
אנחנו (בעבודה), שולחים מכשירים שלא רק רגישים לפוזיציה שלהם בעת המשלוח, אלא גם לויברציות.
מה אתה חושב שהפלזמה שלך היא המכשיר הכי העדין ש FED-EX העבירה 10K מייל ?
לא לשכוח שיש גם ביטוח. למה הפסד של אלפי $$$$ זאב ? לא הבנתי ?!
מספיק כבר עם ההפחדות.
כשיש הפרש משמעותי בין המחיר המקומי ליבוא, לא צריך להתברבר יותר מדי.

איך אתה חושב ש"קונים עולם" מייבאים פלזמות ? או שהם מייבאים בקונטיינרים (כמות של מאות ואלפים ?!), או שבגלל שהם נותנים "הנחות" באתר, אז אין התנגדות לקנות מהם ???!!!

CUT THE BS !!!

emordeko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

הביטוח במשלוח הוא רק אם המסך נשבר או נסדק ולא אם הוא לא עובד כי הובילו אותו בשכיבה ולא בעמידה.
ונניח ובמסך יש בעיה אז מה תעשה? תשלח אותו לחו"ל ותשלם שוב כמה מאוד דולרים משלוח?

אם פער המחירים הוא 300 אחוז הייתי שוקל בפחות מזה לא הייתי מסתכן.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #12 

העניין הוא שבסופו של דבר ההפרש הוא לא גדול ולכן זה לא משתלם כמו מוצרים יותר קטנים, צריך גם לקחת בחשבון את הביטוח של המוצר ובמיוחד פלזמות שיש להן בעיות יחודיות ואם תפנה למעבדה בארץ ללא ביטוח הם " ישמחו " לשחוט אותך במחיר, לכן בהפרש צריך בין הארץ לחו"ל צריך לקזז את עלות הביטוח לשנה על המכשיר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #13 

Sanchez,

אני חוזר בי - אתה מוביל מעלי בגדול...

מה אם יהיה BAD PIXEL. זה סטטיסטית קורה (גם בארץ).

יש מוצרים שפשוט כואב הלב על התמחור שלהם בארץ (לפטופים - במיוחד HIGH END, למשל). מצד שני יש מוצרים שהמחירים עליהם סבירים בהחלט (מחשבים רגילים).

צריך לשקול לפי ההפרש.

בכל מקרה, האם אתה מכיר מישהו שרכש פלאזמה דרך EBAY?

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

יש לי שאלה אליך עופר ? (בהמשך ל "האם אתה מכיר מישהו שרכש פלאזמה דרך EBAY").

האם אתה מכיר מישהו שקנה דרך "קונים עולם", שקיבל פלזמה עם פיקסל שרוף ? מהו היחס שלו הוא זכה ? איזה סוג של שירות קיבל ?

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

emordeko כתב:הביטוח במשלוח הוא רק אם המסך נשבר או נסדק ולא אם הוא לא עובד כי הובילו אותו בשכיבה ולא בעמידה.
ונניח ובמסך יש בעיה אז מה תעשה? תשלח אותו לחו"ל ותשלם שוב כמה מאוד דולרים משלוח?

אם פער המחירים הוא 300 אחוז הייתי שוקל בפחות מזה לא הייתי מסתכן.
...
טוב שלא ביקשת פער של 5000%.
מה אתה חושב שבחו"ל גונבים אותם ומוכרים לך בעשירית מחיר.

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

lironk כתב:העניין הוא שבסופו של דבר ההפרש הוא לא גדול ולכן זה לא משתלם כמו מוצרים יותר קטנים, צריך גם לקחת בחשבון את הביטוח של המוצר ובמיוחד פלזמות שיש להן בעיות יחודיות ואם תפנה למעבדה בארץ ללא ביטוח הם " ישמחו " לשחוט אותך במחיר, לכן בהפרש צריך בין הארץ לחו"ל צריך לקזז את עלות הביטוח לשנה על המכשיר.
...
אני מסכים שצריך לבדוק כל מקרה לגופו.
צריך להיות הפרש משמעותי בין מחיר יבוא למחיר המקומי.
מהו אותו "הפרש משמעותי" ? כל אחד קובע לעצמו !!!
נערך לאחרונה על ידי Sanchez ב 13/11/2005 12:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #17 

Sanchez,

לא, אבל מה הקשר - אני אישית המלצתי על "קונים עולם" ?

Sanchez
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

אבל אתה כן נותן במה לחברה זו באתרך.
אבל מצד שני, לא מזהיר אנשים את אותן האזהרות שהזהרת, כשאני דיברתי על יבוא אישי.

הרי הפלזמה שאני אביא (היפוטתית כמובן), תהיה מונחת במשלוח, לצידה של הפלזמה שיביאו "קונים עולם". אין להם איזה משלוח קסם ששומר על הפלזמות שלהן, יותר משלי. הם לא כמו ניופאן (לשם דוגמא), שמביאים קונטיינר של פלזמות שנארזו ישירות במפעלי TOSHIBA יפן.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #19 

Sanchez

לגבי איכות ההובלה אני מסכים איתך שלא אמורות להיות בעיות אפילו במוצרים גדולים ורגישים מה עוד שיש ביטוח, לגבי המחירים אל תשכח שהאדם הבודד הוא לא יבואן והפלזמה שהוא יקנה מחו"ל לא תהיה זולה כמו יבואן של 250 פלזמות אותו דבר לגבי עלויות משלוח, ואם נוסיף את המס ועלויות המשלוח אז תבדוק ותראה שהמחיר משתווה לארץ ( ויש מקרים שזה יותר יקר ) ולא כללתי את עניין הביטוח ששווה סכום נכבד לאור תקלות צפויות בפלזמה.
ובעניין ההפרש אז צריך להיות הפרש סף ששוה את הסיכון, אם יבוא מישהו ויאמר לי שהפרש של 1000 שח במקרה זה שווה את הסיכון אז אפשר לומר שהוא תסלחו לי על המילה טיפש.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #20 

Sanchez,

אנחנו נותנים "במה" לכל אחד שמציע מבצעים שאנחנו חושבים שהם רלוונטים לחברי האתר. באם תבוא חברה אחרת, נציג אותה. אין במבצעים הללו בכדי להמליץ על מי מהחברות. אין לנו כל קשר עם קונים עולם, הם פנו אלינו, ראינו שאין מישהו אחר בקטגוריה הזו, ולכן יש מבצע. אם מחר אתה תבוא אלי ותתן לי מבצע שיהיה סביר וכדאי, אפרסם גם אותו.

לגבי אחריות, אם החברה נותנת אחריות בארץ, זה מה שצריך. איזה אחריות אתה מקבל מרכישה בחו"ל? כאשר התקלקל לי פרונטו בארץ, לא היתה לי אפשרות ריאלית לתקן אותו. ואז מה?

לשיטתך, צריך לרכוש הכל (ללא כל דיסקרימינציה) מחו"ל, ובכלל אין צורך במשווקים, יבואנים או חנויות מקומיות. הרי כולם עושקים אותנו תמיד, ולכן חבל להתעסק איתם.

שיטה זו תביא בעצם לכך שכל המכשירים שימכרו בארץ יהיו מכשירים של 50$ מסין ובעצם יווצר כאן מדבר שיווקי בתחום הקולנוע הביתי. אני דווקא רוצה לעודד את החנויות והמשווקים ולשכנע אותם להוריד מחירים ולמכור יותר.

אישתי תמיד שולחת אותי לחו"ל עם רשימת קניות מטורפת "בגלל שזה יותר זול בחו"ל". נכון, אבל גם נייר טואלט יותר זול בארה"ב, ואני משום מה לא טורח לייבא אותו ביבוא אישי ולא סוחב ערימות של זה במזוודה שלי...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”