כמה שאלות...בקשר ליוזנט
1.אנ מחובר לשרת newshosting ויש לי20 חיבורים למה כל הזמן יש כמה שמתנתקים אילו סיבות יכולות לגרום לזה?
2.יש לי אינטרנט 7MB וזה מוריד לי בממוצע 300 קילו בשניה האם זה בסדר אולי זה ביגלל שאני מוחבר לרשת והיא חוסמת אותי כמו באימיול אם כן איך אני פותח אותה? (הנתב הוא של EDIMAX)
3.איך אני מיתחבר לNEWSBIN לפי מה שאני מבין אני צריך שאיזה חבר בשרות ישלח לי הזמנה ,אני מבין נכון ?
ממש תודה לכולם....
2.יש לי אינטרנט 7MB וזה מוריד לי בממוצע 300 קילו בשניה האם זה בסדר אולי זה ביגלל שאני מוחבר לרשת והיא חוסמת אותי כמו באימיול אם כן איך אני פותח אותה? (הנתב הוא של EDIMAX)
3.איך אני מיתחבר לNEWSBIN לפי מה שאני מבין אני צריך שאיזה חבר בשרות ישלח לי הזמנה ,אני מבין נכון ?
ממש תודה לכולם....
תודה לכם על התגובות אז ככה אחרי יום שלם של מחשבה הבנתי שהסיבה שזה היה לאט זה ביגלל ששני מחשבים הורידו ביחד שאחד מוריד זה בממוצע על 850 קילו שזה יפה וכן יש יש 20 חיבורים ,תודה .
לגבי הניוז בין אם מישהו יכול לענות לי איך אני מתחבר אין לי בעיה לשלם 2 דולר ליום אבל אין כרגע את האופציה הזאת אז א יש לזה פתרון בבקשה עיזרו לי ושוב תודה
לגבי הניוז בין אם מישהו יכול לענות לי איך אני מתחבר אין לי בעיה לשלם 2 דולר ליום אבל אין כרגע את האופציה הזאת אז א יש לזה פתרון בבקשה עיזרו לי ושוב תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
למה 2 דולר ליום?MAORT86 כתב:לגבי הניוז בין אם מישהו יכול לענות לי איך אני מתחבר אין לי בעיה לשלם 2 דולר ליום אבל אין כרגע את האופציה הזאת אז א יש לזה פתרון בבקשה עיזרו לי ושוב תודה...
USNETSERVER למשל עןלה 15$ לחודש.
- devious007
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
WAR BLUE RAY
תגידו נאמר כאן כעקרון לא לדבר על דברים פירטיים
אפשרי לדבר כאן על יוזנט?
כי חשבתי לרגע שזה משהו לא חוקי
אני הורדתי משם סרט WAR
20 גיגה BLUE RAY
אמורה להיות שם שפה באנגלית ובגרמנית במקום
יש מלא תיקיות ואחת התקיות נקראת STREAM ויש שם 22 קבצים עם סיומת M2TS
ה קובץ ה 5 הכי גדול מבין כולם מכיל 16 גיגה
כשאני פותח הסרט מתחיל אבל עם דיבוב של הבמאי ואי אפשר לראות את הסרט כי הוא מדבר כל הסרט ,לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי להעיף אותו
אולי משהו יכול לעוזר?
אפשרי לדבר כאן על יוזנט?
כי חשבתי לרגע שזה משהו לא חוקי
אני הורדתי משם סרט WAR
20 גיגה BLUE RAY
אמורה להיות שם שפה באנגלית ובגרמנית במקום
יש מלא תיקיות ואחת התקיות נקראת STREAM ויש שם 22 קבצים עם סיומת M2TS
ה קובץ ה 5 הכי גדול מבין כולם מכיל 16 גיגה
כשאני פותח הסרט מתחיל אבל עם דיבוב של הבמאי ואי אפשר לראות את הסרט כי הוא מדבר כל הסרט ,לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי להעיף אותו
אולי משהו יכול לעוזר?