בסים מקרטעים באיפוד לעומת מחשב כף יד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לIPOD יש את הממירים DAC הכי מצחינים ביקום. אפילו נגן MP3 שנמצא במאדים לאחרונה היה בעל ממירים איכותיים יותר.
שמע גם לי יש IPOD והוא פשוט נשמע רע לעומת כל מקור אחר אין מה לעשות זה הסחורה.הממירים שלו זולים ולכן הסאונד נשמע ריק מת ובלי בסים.
שמע גם לי יש IPOD והוא פשוט נשמע רע לעומת כל מקור אחר אין מה לעשות זה הסחורה.הממירים שלו זולים ולכן הסאונד נשמע ריק מת ובלי בסים.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
אני בדקתי שני דגמים שונים של מחשבי כף יד מ- HP
פוקט משולב נייד ה- 6340 ופוקט חדש יותר HX2490
בנוסף, השוותי לסנסה -E250, ל-CLIP של סאן דיסק ולמחשב מחובר לרסיבר.
הבדיקה הייתה עם ה- CX300 והגרדו SR80.
הCX300 נשמעו לא רע עם הפוקט, אבל הE250 הוציא איתם צליל יותר מדוייק.
בגרדו, אין ספק שמגבר הוא המקור האידיאלי, אך הE250 לא הרבה מאחור והוא הנגן היחידי שראוי, השאר נשמעים פשוט גרוע.
ממה שהבנתי גם מביקורות באתר זה ואחרים, הIPOD ברמה של הסנסה E250 או יותר.
אולי הגברת את הבאס במחשב כף היד ואולי המגבר בפוקט שלך יותר איכותי אני אישית חושב שאתה פשוט אוהב את הצליל ה"צבוע" של הפוקט.
פוקט משולב נייד ה- 6340 ופוקט חדש יותר HX2490
בנוסף, השוותי לסנסה -E250, ל-CLIP של סאן דיסק ולמחשב מחובר לרסיבר.
הבדיקה הייתה עם ה- CX300 והגרדו SR80.
הCX300 נשמעו לא רע עם הפוקט, אבל הE250 הוציא איתם צליל יותר מדוייק.
בגרדו, אין ספק שמגבר הוא המקור האידיאלי, אך הE250 לא הרבה מאחור והוא הנגן היחידי שראוי, השאר נשמעים פשוט גרוע.
ממה שהבנתי גם מביקורות באתר זה ואחרים, הIPOD ברמה של הסנסה E250 או יותר.
אולי הגברת את הבאס במחשב כף היד ואולי המגבר בפוקט שלך יותר איכותי אני אישית חושב שאתה פשוט אוהב את הצליל ה"צבוע" של הפוקט.
אתה צודק
יש איזו בעייה עם האייפוד.
יש לי אייפוד קלאסיק חדש, ואייפוד נאנו חדש. (3G).
בשניהם, כשאני שומע עם CX95 של זנהייזר, הבאסים נשמעים פשוט קטסטרופה. ממש distorted לגמרי.. לא ברור...
אגב, המקור הוא ריפ ב - Apple Lossless מדיסק מקורי...
הסאונד מהסוני אריקסון שלי (w910i), דרך בלוטות' נשמע עם טווח רחב יותר..
צריך באמת לבדוק את זה לעומק...
בשניהם, כשאני שומע עם CX95 של זנהייזר, הבאסים נשמעים פשוט קטסטרופה. ממש distorted לגמרי.. לא ברור...
צריך באמת לבדוק את זה לעומק...
Re: אתה צודק
טווח רחב של באס או טווח רחב של כול הספקטרום ? כי באוזניות שלי אני מרגיש שיש טיפה יותר באס באייפוד בפורמאט לוסלסס מאשר בסוני ארקסון עם MP3 וגם עם AACYonster כתב:יש איזו בעייה עם האייפוד.
צריך באמת לבדוק את זה לעומק......
אוקיי
אז ככה:
אם אני שם את שני הEQ על פלאט, הספקטרום מעט יותר רחב בתדרים הנמוכים ב- SE, אבל עם SNR גרוע בהרבה. (שומעים רחשים בווליום נמוך יותר משמעותית מהאייפוד).
אני חושב שהסיגנאל של האייפוד משום מה מתעוות. לדעתי יש איזה עיוות אקוטי לאייפוד שדופק את כל הנמוכים. אבל אין לי את הכלים לבדוק את זה מדעית. אני מסתמך רק על השמיעה.
כאשר משנים את הEQ, ל - "יותר באס" באייפוד, שומעים קטסטרופה. העיוותים מתחזקים והסיגנאל ממש נשמע שבור כל פעם שיש "בום" באסי.
לעומת זאת, ב - SE, כשאני מוסיף את ה- Megabass (אפשרות שקיימת בחלק מה - SE, בדרך כלל בווקמנים היותר חדשים ובסלולריים הכללים היותר חדשים, כמו c902),
יש שיפור משמעותי בבאס שנשמע מהסוני לעומת האיפוד.
לא יודע מה הולך שם, אבל זה עד כדי כך מורגש, שאני מעדיף לשמוע MP3 של 128קב"ש (כתבתי נכון!!!) עם Megabass ב - SE מאשר lossless עם "יותר באס" באייפוד.
אם אני שם את שני הEQ על פלאט, הספקטרום מעט יותר רחב בתדרים הנמוכים ב- SE, אבל עם SNR גרוע בהרבה. (שומעים רחשים בווליום נמוך יותר משמעותית מהאייפוד).
אני חושב שהסיגנאל של האייפוד משום מה מתעוות. לדעתי יש איזה עיוות אקוטי לאייפוד שדופק את כל הנמוכים. אבל אין לי את הכלים לבדוק את זה מדעית. אני מסתמך רק על השמיעה.
כאשר משנים את הEQ, ל - "יותר באס" באייפוד, שומעים קטסטרופה. העיוותים מתחזקים והסיגנאל ממש נשמע שבור כל פעם שיש "בום" באסי.
לעומת זאת, ב - SE, כשאני מוסיף את ה- Megabass (אפשרות שקיימת בחלק מה - SE, בדרך כלל בווקמנים היותר חדשים ובסלולריים הכללים היותר חדשים, כמו c902),
יש שיפור משמעותי בבאס שנשמע מהסוני לעומת האיפוד.
לא יודע מה הולך שם, אבל זה עד כדי כך מורגש, שאני מעדיף לשמוע MP3 של 128קב"ש (כתבתי נכון!!!) עם Megabass ב - SE מאשר lossless עם "יותר באס" באייפוד.
יהיה מעניין לבדוק את זה עם אייפוד חדש , כי באייפוד ווידאו הישן שלי עם האוזניות שלי לא שמעתי את מה שאתה מדבר (אולי בגלל שהבאסים במוסיקה שלי אינם כ"כ דומיננטיים ) , אני אראה אם אפשר לשמוע אייפוד חדש לפני שאני משדרג, ואבדוק עם האוזניות שלי