37LG60UR-Scarlet LG ביקורת
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני למדתי שיש המון אינטרסים שפועלים פה. בשתי חנויות מתמחות אליהן פניתי קטלו את הטלוויזיה הזו. "התמונה מגורענת", "אין בכלל שחור", וכד'. האם ניתן להסיק שכך המצב? אני לא בטוח. יש מספיק אנשים מרוצים מאד מהתמונה שלה.
מה אני למדתי? - טוב מראה עיניים. בדוק את התכנים שאתה רואה בעצמך. אתה רואה טוב - תתחדש.
מה אני למדתי? - טוב מראה עיניים. בדוק את התכנים שאתה רואה בעצמך. אתה רואה טוב - תתחדש.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בדיוק. וכנראה חנויות שונות מקבלות תנאים שונים מכל יבואן (לפי היקף מכירות, קשרים אישיים וכד')... קשה להניח שהמלצות המוכרים תישארנה אובייקטיביות לחלוטין לאור זה.
לכן רצוי לבוא כשיודעים מה רוצים לקנות
לכן רצוי לבוא כשיודעים מה רוצים לקנות
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78817
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
בשביל זה יש אתרים כמו שלנו שהם גוף בלתי תלוי ביבואנים ובחנויות ובסקירות שלנו לא מהססים להגיד את האמת (גם אם היא טובה וגם אם היא מרה...)
תראה ,יש גם באתר הזה אנשים (חלקם סמויים) שימליצו לך על משהו מסויים ויקטלו דגמים אחרים.
אני אישית חובב מאוד של LG ויש לי 2 טלויזיות שלהם.
אז לפעמים גם חוות פה לפעמים לא מועילה, לרוב כן. הכי טוב זה פשוט ללכת לחנות שאין לה אינטרס (כמו ארמגדון וכו')
או לרשת שאין לה אינטרס (אל"מ=סמסונג / טרקלין=אלקטרה / טרקלין=ישפאר) . לפני שקניתי את שלי עברתי כל חנות שאפשר וגיליתי את האינטרס שיש לכל מקום ומקום.
בלי קשר לזה, אני לא חושב שתתאכזב לקנות את הסקארלט. פשוט לך ותראה אותה. אולי בכלל תתלהב ממשהו אחר.
בהצלחה.
אני אישית חובב מאוד של LG ויש לי 2 טלויזיות שלהם.
אז לפעמים גם חוות פה לפעמים לא מועילה, לרוב כן. הכי טוב זה פשוט ללכת לחנות שאין לה אינטרס (כמו ארמגדון וכו')
או לרשת שאין לה אינטרס (אל"מ=סמסונג / טרקלין=אלקטרה / טרקלין=ישפאר) . לפני שקניתי את שלי עברתי כל חנות שאפשר וגיליתי את האינטרס שיש לכל מקום ומקום.
בלי קשר לזה, אני לא חושב שתתאכזב לקנות את הסקארלט. פשוט לך ותראה אותה. אולי בכלל תתלהב ממשהו אחר.
בהצלחה.
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!