מספר שאלות בנוגע ל-Hauppauge HD PVR
אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה בארה"ב ורציתי לברר כמה דברים.
כרגע אין לי ממיר HD (בעתיד אני מתכוון להתקין) יש לי ממיר דיגיטלי של הוט עם שתי יציאות סקארט ויציאת RGB, ראיתי שבמכשיר יש יציאת S-VIDEO IN.
האם זה אומר שאוכל לחבר את הממיר מיציאת הRGB בממיר ליציאת הS-VIDEO? (אני מבין שבצורה כזו בינתיים אני לא אוכל להקליט באיכות HD)
לפי מה שהבנתי מהפורום כיום ניתן להקליט שידורי HD ואולי בעתיד HOT וYES יחסמו את האפשרות הזו.
אם הבנתי נכון במידה והחברות האלו יחליטו לעשות זאת המכשיר הזה בעצם יהיה בלתי שמיש בארץ להקלטת שידורי HD, האם אני צודק?
תודה, אביב.
כרגע אין לי ממיר HD (בעתיד אני מתכוון להתקין) יש לי ממיר דיגיטלי של הוט עם שתי יציאות סקארט ויציאת RGB, ראיתי שבמכשיר יש יציאת S-VIDEO IN.
האם זה אומר שאוכל לחבר את הממיר מיציאת הRGB בממיר ליציאת הS-VIDEO? (אני מבין שבצורה כזו בינתיים אני לא אוכל להקליט באיכות HD)
לפי מה שהבנתי מהפורום כיום ניתן להקליט שידורי HD ואולי בעתיד HOT וYES יחסמו את האפשרות הזו.
אם הבנתי נכון במידה והחברות האלו יחליטו לעשות זאת המכשיר הזה בעצם יהיה בלתי שמיש בארץ להקלטת שידורי HD, האם אני צודק?
תודה, אביב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני לא חושב שזה כרטיס, זה קופסא חיצונית שמתחברת ב-USB2.
אני כבר המון זמן מנסה להתחבר לחברה הזו בכדי לבדוק את המוצר, אך אין קול ואין עונה...
עבור ממיר של הוט, אתה צריך ממיר עם אפשרות ל-SVIDEO ואז תוך שימוש ב-מחבר שמעביר מ-SCART ל-SVIDEO תוכל להתחבר למכשיר.
לגבי ההקלטות, חשוב לציין ש-HOT עם הממיר החדש חוסמים הקלטות ב-HDMI וכך גם יס (בגלל ההצפנה).
לכן אפשר רק להקליט דרך חיבור קומפוננט HD.
אני כבר המון זמן מנסה להתחבר לחברה הזו בכדי לבדוק את המוצר, אך אין קול ואין עונה...
עבור ממיר של הוט, אתה צריך ממיר עם אפשרות ל-SVIDEO ואז תוך שימוש ב-מחבר שמעביר מ-SCART ל-SVIDEO תוכל להתחבר למכשיר.
לגבי ההקלטות, חשוב לציין ש-HOT עם הממיר החדש חוסמים הקלטות ב-HDMI וכך גם יס (בגלל ההצפנה).
לכן אפשר רק להקליט דרך חיבור קומפוננט HD.
תודה רבה על התגובה המהירה
כן אני מדבר על הקופסא בלי כוונה רשמתי כרטיס.
קראתי על המוצר באתר הרשמי של החברה והוא נראה יעיל ומשתלם יחסית (אם חושבים לטווח ארוך).
בממיר הנוכחי שלי יש אפשרות לS-VIDEO בסקארט השני אז אני מניח שכרגע אוכל להתחבר לקופסא.
לגבי הקלטות HD גם הקלטה באיכות קומפוננט מספיק טובה לטעמי ושווה את המחיר של הקופסא אם בנוסף תהיה דרך לעקוף את ההצפנה בעתיד או לשלם לחברות בשביל היכולת להקליט זה יהיה בונוס.
לפי מה שהבנתי הקופסא הזו יכולה להקליט סרטים בנפח 4 ג'יגה (עד שעתיים הקלטה אם הבנתי נכון) שאפשר יהיה לצרוב לדיוידי ולצפות בPS3 או בנגני DVD HD האם זה נכון?
קראתי על המוצר באתר הרשמי של החברה והוא נראה יעיל ומשתלם יחסית (אם חושבים לטווח ארוך).
בממיר הנוכחי שלי יש אפשרות לS-VIDEO בסקארט השני אז אני מניח שכרגע אוכל להתחבר לקופסא.
לגבי הקלטות HD גם הקלטה באיכות קומפוננט מספיק טובה לטעמי ושווה את המחיר של הקופסא אם בנוסף תהיה דרך לעקוף את ההצפנה בעתיד או לשלם לחברות בשביל היכולת להקליט זה יהיה בונוס.
לפי מה שהבנתי הקופסא הזו יכולה להקליט סרטים בנפח 4 ג'יגה (עד שעתיים הקלטה אם הבנתי נכון) שאפשר יהיה לצרוב לדיוידי ולצפות בPS3 או בנגני DVD HD האם זה נכון?
- oferlaor
- מנהל

לא ברור, כאמור, ניסיתי להשיג אחד בכדי לעשות עליו סקירה, אבל החברה לא ממש מגיבה...
שוב תודה על התגובה
אם אני אקנה את המכשיר (בימים הקרובים או בעוד כחודש) לא תהיה לי בעיה להלוות אותו לצורך סקירה ובדיקה למישהו עם ממיר HD במידה ואקנה אותו אצור איתך קשר.
תודה
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
Re: תודה רבה על התגובה המהירה
לא הבנתי מה הקשר בין נתוני המוצר לנפח 4 ג'יגה. בקופסא של המוצר אין הארד דיסק, והיא רק מקבלת את סיגנל הקומפוננט (או S-Video), ממירה אותו למידע דיגיטלי, דוחסת אותו ל-H.264 בחומרה ומזרימה את תוצאת הדחיסה ב-USB2 אל המחשב, ששומר אותו על ההארד דיסק.avivv כתב:לפי מה שהבנתי הקופסא הזו יכולה להקליט סרטים בנפח 4 ג'יגה (עד שעתיים הקלטה אם הבנתי נכון) שאפשר יהיה לצרוב לדיוידי ולצפות בPS3 או בנגני DVD HD האם זה נכון?...
כך שאם יש מגבלה כזו, זוהי מגבלה של התוכנה שמגיעה עם הכרטיס ולא מגבלה של החומרה.
בהארד דיסקים שמפורמטים ב-FAT32 אכן יש מגבלה של 4 ג'יגה לקובץ אבל ב-NTFS אין את המגבלה הזו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
השאלה לא הייתה אם הם מסוגלים להקליט סרטים בגודל 4 ג'יגה אלא אם אפשר לקרוא את הקבצים הללו ע"י PS3 וHD DVD ואם זה נכון ש4 ג'יגה של קובץ זה סרט באורך שעתיים פחות או יותר.
ככה קראתי באתר הרשמי שלהם רציתי לדעת אם הבנתי נכון.
ככה קראתי באתר הרשמי שלהם רציתי לדעת אם הבנתי נכון.
- oferlaor
- מנהל

בהדגמה מוקדמת של זה שראיתי לפני כחצי שנה הם הדגימו שהם מייצרים קבצי M2TS שניתנים לקריאה על ידי PS3.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
HD DVD כבר לא קיים, והפסיד בקרב מול הבלו ריי.
על פי האתר של Hauppauge, ניתן בהחלט לצרוב DVD או דיסק של בלוריי את הקובץ בפורמט של H.264 המגיע מהמוצר ולצפות בו בנגן בלו ריי כמו זה שיש ב-PS3.
ייתכן שיהיה צריך לפני זה לעטוף את הקובץ כך שיהיה מוכן לצריבה בפורמט בלוריי סטנדרטי, אבל נראה שזה בהחלט אפשרי ללא המרה כבדה של תוכן הוידאו עצמו.
אפשר להכניס 4 ג'יגה בשעתיים באיכות 720P לא רעה בכלל. אם יצא לך לצפות בפרק של אבודים באיכות של 720P והיית מרוצה מהאיכות - מדובר ב-40 דקות שנכנסים לתוך קובץ של 1.1 ג'יגה.
על פי האתר של Hauppauge, ניתן בהחלט לצרוב DVD או דיסק של בלוריי את הקובץ בפורמט של H.264 המגיע מהמוצר ולצפות בו בנגן בלו ריי כמו זה שיש ב-PS3.
ייתכן שיהיה צריך לפני זה לעטוף את הקובץ כך שיהיה מוכן לצריבה בפורמט בלוריי סטנדרטי, אבל נראה שזה בהחלט אפשרי ללא המרה כבדה של תוכן הוידאו עצמו.
אפשר להכניס 4 ג'יגה בשעתיים באיכות 720P לא רעה בכלל. אם יצא לך לצפות בפרק של אבודים באיכות של 720P והיית מרוצה מהאיכות - מדובר ב-40 דקות שנכנסים לתוך קובץ של 1.1 ג'יגה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה רבה על התגובות
תודה רבה על התגובות הן בהחלט גורמות לי לרצות עוד יותר את המכשיר אני אעדכן אחרי שאקנה.