זיופים של סנהייזר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לקחתי סיכון, והזמנתי לפני כשבוע CX-500 מ Ebay במחיר דומה.taamir כתב:ה-500 ב200 שקל ה-400 150 נשמע לי לא הגיוני..
חבל הייתה יכולה להיות חתיכת מציאה !...
מס' דברים הצביעו לי שייתכן וזה לא זיוף -
1. המכירה הינה מאנגליה ולא מהמזרח - החוק קצת פחות אוהב זיופים.
2. מעל 100 פידבקים חיוביים עבור המוצר, כאשר חלקם מציינים שהמוצר מקורי (כולל כאלו מאנשים עם 1000+ דירוגים).
3. מדיניות ההחזרה של המוכר (Return Policy) היא בת 90 יום. מוכר שהיה מסתכן במכירת זיוף לא היה נותן תקופת זמן ארוכה כ"כ.
בכל מקרה, מחר אני מקבל את האוזניות - אם יש פה ירושלמי שמכיר ורוצה להעיף מבט הוא מוזמן.
אם הן מקוריות אמליץ בשמחה על המוכר באיביי
אורי
מה בסוף? מקוריות או לא?uriler כתב:לקחתי סיכון, והזמנתי לפני כשבוע CX-500 מ Ebay במחיר דומה.taamir כתב:ה-500 ב200 שקל ה-400 150 נשמע לי לא הגיוני..
חבל הייתה יכולה להיות חתיכת מציאה !...
מס' דברים הצביעו לי שייתכן וזה לא זיוף -
1. המכירה הינה מאנגליה ולא מהמזרח - החוק קצת פחות אוהב זיופים.
2. מעל 100 פידבקים חיוביים עבור המוצר, כאשר חלקם מציינים שהמוצר מקורי (כולל כאלו מאנשים עם 1000+ דירוגים).
3. מדיניות ההחזרה של המוכר (Return Policy) היא בת 90 יום. מוכר שהיה מסתכן במכירת זיוף לא היה נותן תקופת זמן ארוכה כ"כ.
בכל מקרה, מחר אני מקבל את האוזניות - אם יש פה ירושלמי שמכיר ורוצה להעיף מבט הוא מוזמן.
אם הן מקוריות אמליץ בשמחה על המוכר באיביי
אורי...
ואם אפשר את השם של המוכר זה יהיה מצויין.
תודה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
מקוריות או לא?
אני אענה בכנות - קשה לי לדעת...
עברתי על כל מיני מאמרים להשוות - הן עושות רושם מקוריות.
איכות הצליל נפלאה - עושה רושם מקוריות.
מצד שני - אני לא מרוצה מהן כפי שחשבתי שאהיה - יושבות פחות טוב באוזן, החוט סימטרי (ואני מעדיף את חוסר הסימטריות של ה 300), והחוטים דקים ועדינים יותר מאשר ב 300 (מורגש בהליכה, כשהם מתחככים בבגדים / תיקים).
בכל מקרה, הפכתי אותן לאוזניות בית (יחד עם ה Grado SR-80), וה 300 חזרו להיות האוזניות הניידות.
בכל מקרה, המוכר הוא - http://myworld.ebay.com/nniiiinn, אבל כרגע עושה רושם שהוא לא מוכר עוד...
אם מישהו רוצה לבחון את האוזניות אם הן מקוריות / לא - אין בעיה.
עברתי על כל מיני מאמרים להשוות - הן עושות רושם מקוריות.
איכות הצליל נפלאה - עושה רושם מקוריות.
מצד שני - אני לא מרוצה מהן כפי שחשבתי שאהיה - יושבות פחות טוב באוזן, החוט סימטרי (ואני מעדיף את חוסר הסימטריות של ה 300), והחוטים דקים ועדינים יותר מאשר ב 300 (מורגש בהליכה, כשהם מתחככים בבגדים / תיקים).
בכל מקרה, הפכתי אותן לאוזניות בית (יחד עם ה Grado SR-80), וה 300 חזרו להיות האוזניות הניידות.
בכל מקרה, המוכר הוא - http://myworld.ebay.com/nniiiinn, אבל כרגע עושה רושם שהוא לא מוכר עוד...
אם מישהו רוצה לבחון את האוזניות אם הן מקוריות / לא - אין בעיה.
Re: מקוריות או לא?
חח בדיוק כמו שקרה לי עם shure e2g ..זיוף או לא.. נשאר בגדר אניגמה..
מאז אני פשוט מעדיף לקנות מוצרים יקרים יותר רק כדי לא ליפול בפח.
ד"א..הזיופים של סנהייזר - הם מאנגליה דווקא..אז לא ליפול בפח..(גם מסין - אבל זה ברור מראש). לקנות רק מארה"ב אם קונים מebay.
ד"א..הזיופים של סנהייזר - הם מאנגליה דווקא..אז לא ליפול בפח..(גם מסין - אבל זה ברור מראש). לקנות רק מארה"ב אם קונים מebay.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
Re: מקוריות או לא?
GILADM כתב:חח בדיוק כמו שקרה לי עם shure e2g ..זיוף או לא.. נשאר בגדר אניגמה..
ד"א..הזיופים של סנהייזר - הם מאנגליה דווקא..אז לא ליפול בפח..(גם מסין - אבל זה ברור מראש). לקנות רק מארה"ב אם קונים מebay....
האם החוסר וודאות הורג אותך ?
אתה מרוצה מהאיכות? כי זה מה שחשוב בסופו של דבר.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אכן מעניין
אני אשמח לתרום את ה 500 שלי להשוואה כזו, גם בהשאלה לתקופת מבחן (לא אוכל לתת את האריזה החיצונית, אבל את האוזניות ואת החלקים איתן הם הגיעו).zovirax כתב:מעניין לעשות את ההשוואה מקורי מול "מזוייף" (כלומר שנקנה ב EBAY)...
אורי