הערוץ עבר לשדר בתדר חדש ברזולוציה 16:9 קבוע .
אבלללל יש בעיות קשות ,בשידורים מסויימים הצבע האדום מהבהב או הקול מקרטע או התמונה זזה בקפיצות כאשר יש מעקב אחר תנועה .
יס והוט יודעים מזה, הערוץ בתשלום .
דרך אגב הערוץ החל השבוע לשדר בפורמט HD .
http://www.broadbandtvnews.com/?p=5306
שיבושים בקליטה של ערוץ FRANCE 2 בהוט ויס .
כן, גם אני שמתי לב, השינוי הורגש אצלי כבר לפני כשלושה שבועות בהוט.
לא נראה לי שזה קשור למעבר ל16/9 כי המעבר הוא מלפני יותר זמן מזה.
התמונה גם פחות טובה משהיתה.
טלפנתי למוקד, אחרי בדיקה הבחור אמר לי שאצלם רואים בסדר גמור... נראה לי סביר יותר שהבעיה היא בשידור מהלויין עצמו מאשר במרכזי השידורים פה.
מעצבן כי הערוץ הזה אכן בתשלום.
באשר לH כתוב שהשידור יחל רק ב1 ביולי, ועוד בתוכניות מאוד מסוימות,אני בספק אם אנו נרויח מזה לפחות באיכות השידור המתקבלת פה.
טלפנתי למוקד, אחרי בדיקה הבחור אמר לי שאצלם רואים בסדר גמור... נראה לי סביר יותר שהבעיה היא בשידור מהלויין עצמו מאשר במרכזי השידורים פה.
באשר לH כתוב שהשידור יחל רק ב1 ביולי, ועוד בתוכניות מאוד מסוימות,אני בספק אם אנו נרויח מזה לפחות באיכות השידור המתקבלת פה.
יושב נציג מסתכל בדיוק 10 שניות וקובע שהכל בסדר ,אבל ברגע שמגיעים הרבה תלונות מישהו צריך לטפל בזה.lambda כתב:כן, גם אני שמתי לב, השינוי הורגש אצלי כבר לפני כשלושה שבועות בהוט.
באשר לH כתוב שהשידור יחל רק ב1 ביולי, ועוד בתוכניות מאוד מסוימות,אני בספק אם אנו נרויח מזה לפחות באיכות השידור המתקבלת פה....