לפני חצי שנה, כשהתלבטתי מה לקנות, ביליתי בפורום הזה שעות על גבי שעות ובהמלצתכם קניתי את ה- Q91H. ואני מרוצה. מאוד מרוצה. מאוד מאוד מרוצה.
עכשיו, ודווקא באמצע היורו, להורים שלי התקלקה הטלוויזיה. אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג גם אותם.
הפעם התקציב קטן יותר, סביבות 5K. במקרה הצורך, אם יש איזה דגם ששווה לחרוג בשבילו, אני אעשה מערוף ואוסיף על חשבוני (לא כל יום קונים טלוויזיה).
המטרה היא - טלוויזיה, טלוויזיה, טלוויזיה (98% הוט, 2 אחוז סרטי DVD. אפשרות עתידית לעבור ליס, כי אני ממש ממש ממש שונא את הוט
המרחק זה הבעיה - סביבות 2.5 - 3.5 מטרים (תלוי אם תפסת את הספה הרחוקה יותר או לא
בעיקרון הם רוצים מסך סביבות 37 אינץ, כשאבא שלי מעדיף LCD, עדיף FHD. הם מוכנים להתפשר על הגודל, לכיוון ה-32 (ככה זה - כשאתה צעיר כל מה שמשנה זה הגודל. עם השנים כנראה שזה כבר פחות חשוב ).
עכשיו:
1. בזמנו עשיתי מחקר מעמיק בנושא הפלזמות. אבל שם זה קל - יש לך שלוש-ארבע חברות שמייצרות פלזמות, ורק אחת התאימה למחיר ולאיכות. ב- LCD יש מלא חברות. אז איזה חברות נחשבות לטובות, בהתחשב במגבלות המחיר?
2. ושאלת השאלות, איזה דגם? האם יש איזה כוכב זוהר בשמי ה- LCD (בתחום המחירים הנ"ל), כמו שה- Q91H הייתה לפלאזמות??? עשיתי חיפוש די מקיף בפורום, אבל לא נתקלתי בדגם מומלץ ובולט במיוחד בתחום המחירים הזה. הייתכן???
תודה מראש
יוני