למחזיקי ה HTPC - ללא מקלדת ועכבר ?
אני מבין שמשתמשים בתוכנת Media Center כלשהי,
ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו',
ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי.
אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ?
למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן,
כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
ודרך התפריטים מקבלים גישה לתמונות, סרטים מוזיקה וכו',
ע"י דפדוף ובחירה בעזרת השלט האלחוטי.
אך האם באמת אין לכם מקלדת ועכבר ?
למשל, אם אתם רואים סרט כאשר קובץ התרגום בנפרד, ולעיתים לא מסונכרן,
כיצד אתם מסנכרנים אותו ל 2 שניות קדימה, ללא מקלדת ועכבר... ?
- dror_caspi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אצלי מקלדת עם עכבר מובנה, אלחוטית, במגירה - ולא בשימוש רגיל אלא רק ל"עבודות תחזוקה". ככה צריך להיות מחשב בסלון - לא לשמש כמחשב.
מקלדת IR שכוללת מקלדת + שליטה מלאה במולטימדיה + עכבר.
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6823109163
חוץ מהעובדה שהיא IR, וזה שהעכבר טיפה קשה לשימוש (נועד גם ככה לשימוש פעם ב..) היא עושה את העבודה מצויין.
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6823109163
חוץ מהעובדה שהיא IR, וזה שהעכבר טיפה קשה לשימוש (נועד גם ככה לשימוש פעם ב..) היא עושה את העבודה מצויין.
חוץ מזה שהיא פשוט לא נוחה לשימוש וקשה לעבוד איתה, היא כנראה...
למה לקנות מוצר כזה שידוע שהוא פשוט לא מוצלח וגם לא זול במיוחד? כי זה מיקרוסופט? יש מוצרים מוצלחים בהרבה וזולים יותר...
עליך פיטר, אני מתפלא. עשית רושם של מקצוען. אז ליפול ככה עם המקלדת??
למה לקנות מוצר כזה שידוע שהוא פשוט לא מוצלח וגם לא זול במיוחד? כי זה מיקרוסופט? יש מוצרים מוצלחים בהרבה וזולים יותר...
עליך פיטר, אני מתפלא. עשית רושם של מקצוען. אז ליפול ככה עם המקלדת??
היתה לי המקלדת הזו כמה ימים ומכרתי אותה לפראייר הראשון שמצאתי שהסכים לקנות אותה. פשוט מוצר ברמה נמוכה מאוד שעורר אחריו גל של חיקויים בגלל העיצוב. הבעיה שחוץ מהעיצוב אין במקלדת הזו כלום והפרמיה שצריך לשלם עליה כמוצר שנושא את הלוגו של ביל גייטס היא פשוט שערורייה.. לך תשווה את האיכות והפונקציונליות שלה למוצרים אחרים שחלקם הגדול מוזכר פה בפורום ובצדק...
חוץ מהעכבר, שבימים הראשונים הוא קשה ואחר כך מתרכך ועושה את עבודה בצורה מספקת בהחלט שאר המקלדת מתפקדת בצורה מעולה! הקליטה (ביחס למכשירי IR אחרים) היא טוב מאוד! ובעלות של 26$ אין שום מקלדת ברמה הזאת!
המקלדת מלאה במקשים הניתנים לקינפוג, נוחה מאוד לתפעול ונותנת תמורה טובה מאוד לכסף.
בארץ, היא מתומחרת טיפה יקר ולכן יש הרואים ב-XGENE כאלטרנטיבה טובה יותר.
המקלדת מלאה במקשים הניתנים לקינפוג, נוחה מאוד לתפעול ונותנת תמורה טובה מאוד לכסף.
בארץ, היא מתומחרת טיפה יקר ולכן יש הרואים ב-XGENE כאלטרנטיבה טובה יותר.