איך מנקים את מקשיי המקלדת?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
נמתקים
הופכים
דופקים
ואז עם מגבון לח
לא ללחוץ על מנת שלאיוציא נוזלים
ואם אתה ממש פדנט
מקלון אוזניים לח נראה לי פיתרון למקומות קשים
יש גם שואב אבק שראיתי פעם
אבל זה לא פיתרון לשומן
הופכים
דופקים
ואז עם מגבון לח
לא ללחוץ על מנת שלאיוציא נוזלים
ואם אתה ממש פדנט
מקלון אוזניים לח נראה לי פיתרון למקומות קשים
יש גם שואב אבק שראיתי פעם
אבל זה לא פיתרון לשומן
העם דורש..... כל מיני דברים
לא התכוונתי שתשיג מגבונים לחים מראש (למרות שאני חושב שבמגוונים לתוסיק של תינוק גם יש קצת ספירט).
התכוונתי שתקנה ספירט ותטבול צמר גפן או בד כשלהו בזה. ניתן להשיג בבית מרקחת (זה משמש לחיטוי, כמו לפני זריקה) או אם אתה רוצה כמות גדולה בלי לשלם מחירי בית מרקחת, אז אני מנחש שיש בחנויות תחביבים או טמבוריות אבל זה רק ניחוש.
גם חומרי ניקוי לזכוכית כמו ווינדולין מכילים אלכוהול ואולי יתאימו אך הם מכילים מעט ומכילים גם דטרגנטים שאולי זה טוב, לא יודע.
אזהרה: אל תגזים ותקנה ממיסים חזקים יותר כמו תינר של צבע או אצטון. זה עלול להמיס גם את האותיות על המקשין ואולי גם את המקשים עצמם
התכוונתי שתקנה ספירט ותטבול צמר גפן או בד כשלהו בזה. ניתן להשיג בבית מרקחת (זה משמש לחיטוי, כמו לפני זריקה) או אם אתה רוצה כמות גדולה בלי לשלם מחירי בית מרקחת, אז אני מנחש שיש בחנויות תחביבים או טמבוריות אבל זה רק ניחוש.
גם חומרי ניקוי לזכוכית כמו ווינדולין מכילים אלכוהול ואולי יתאימו אך הם מכילים מעט ומכילים גם דטרגנטים שאולי זה טוב, לא יודע.
אזהרה: אל תגזים ותקנה ממיסים חזקים יותר כמו תינר של צבע או אצטון. זה עלול להמיס גם את האותיות על המקשין ואולי גם את המקשים עצמם
משה
מפרקים את כל המקשים, עוברים עם מגלר על כל השטח של המקלדת, לאחר
מכן לקחתי מטלית לחה (אלה שמיועדות לתינוקות) ועברתי מקש מקש. החזרתי
את המקשים למקום והמקלדת נראתה כמו חדשה.
מכן לקחתי מטלית לחה (אלה שמיועדות לתינוקות) ועברתי מקש מקש. החזרתי
את המקשים למקום והמקלדת נראתה כמו חדשה.