עזרה בחיבורים - קולנוע ביתי / ממיר HOT / DVD
שלום,
רכשתי בדיוטי פרי את מערכת הקולנוע הביתית הבאה:
http://www.sakaldutyfree.co.il/product. ... =23&sId=21
ויש לי בבית טלוויזיה LCD של SHARP חדשה.
ברצוני לברר מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את הכל ביחד.
אני מעוניין כי ישמעו מן הסתם גם את הטלויזיה, גם את הממיר וגם את ה DVD במערכת הקולונע הביתית. האם עדיף לחבר את ה DVD / ממיר ל TV ומשם למערכת הקולנוע הביתית? או האם יש דרך אחרת שניתן לעשות את זה בצורה הטובה ביותר?
מקווה כי זה הפורום המתאים לשאלות מסוג זה.
תודה רבה לכם על העזרה.
רועי.
רכשתי בדיוטי פרי את מערכת הקולנוע הביתית הבאה:
http://www.sakaldutyfree.co.il/product. ... =23&sId=21
ויש לי בבית טלוויזיה LCD של SHARP חדשה.
ברצוני לברר מהי הדרך הטובה ביותר לחבר את הכל ביחד.
אני מעוניין כי ישמעו מן הסתם גם את הטלויזיה, גם את הממיר וגם את ה DVD במערכת הקולונע הביתית. האם עדיף לחבר את ה DVD / ממיר ל TV ומשם למערכת הקולנוע הביתית? או האם יש דרך אחרת שניתן לעשות את זה בצורה הטובה ביותר?
מקווה כי זה הפורום המתאים לשאלות מסוג זה.
תודה רבה לכם על העזרה.
רועי.
וידאו:
מגבר למסך = HDMI
אודיו:
ממיר למגבר = דרך AUDIO IN עם זוג כבלי RCA
מגבר למסך = HDMI
אודיו:
יש לך 2 חיבורים נפרדים? אחד אנטנה והשני ממיר?אני מעוניין כי ישמעו מן הסתם גם את הטלויזיה, גם את הממיר...
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
היי,Shtirlitz כתב:וידאו:
מגבר למסך = HDMI
אודיו:
יש לך 2 חיבורים נפרדים? אחד אנטנה והשני ממיר?אני מעוניין כי ישמעו מן הסתם גם את הטלויזיה, גם את הממיר......
ראשית תודה רבה על ההתיחסות שלך.
את הטלויזיה חיברתי עם HDMI וזה מצויין.
לגבי הממיר - מה עדיף - RCA או OPTICAL? או בכלל עדיף לחבר את הממיר לטלויזיה באמצעות SCART ואז לחבר מהטלויזיה למערכת באמצעות RCA?
תודה רבה על התשובות.
רועי.
- Hyuuga_Neji
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
RCA לאודיו זה אנלוגי זה לא יעביר לך תכנים של DD (אם יש) אופטיקל יכול להעביר תכנים של DD וגם כבל קואקסילי יכול להעביר דולבי דיגיטל.
למה לא לחבר את הממיר למגבר (תבחר מה שתרצה RCA\Optical) ומהמגבר לחבר לטלוויזיה? רק שאז שים לב שהמגבר יהיה חייב להיות דולק בשביל לשמוע מהטלוויזיה
אני אישית חיברתי את הממיר למגבר עם כבל קואקסילי (ככה אני יכול לשמוע דולבי ושמיעה איכותית דרך הרמקולים) וחוץ מזה חיברתי כבל Scart ישירות לטלוויזיה בשביל לקבל תמונה+סאונד בלי להיות תלוי במגבר.
למה לא לחבר את הממיר למגבר (תבחר מה שתרצה RCA\Optical) ומהמגבר לחבר לטלוויזיה? רק שאז שים לב שהמגבר יהיה חייב להיות דולק בשביל לשמוע מהטלוויזיה
אני אישית חיברתי את הממיר למגבר עם כבל קואקסילי (ככה אני יכול לשמוע דולבי ושמיעה איכותית דרך הרמקולים) וחוץ מזה חיברתי כבל Scart ישירות לטלוויזיה בשביל לקבל תמונה+סאונד בלי להיות תלוי במגבר.
נכון, אבל לא לכל המסכים יש SCART. לא נרשם דגם ולכן אני לא יכול לדעת איזה כניסות/יציאות יש במסך.חיברתי כבל Scart ישירות לטלוויזיה בשביל לקבל תמונה+סאונד בלי להיות תלוי במגבר....
נכון, אבל להיום, אין שידורים ב-DD בממיר רגיל, פרט ל-VOD. לא צוין, האם הממיר הוא HD ולכן אני מסיק שמדובר בממיר רגיל.אופטיקל יכול להעביר תכנים של DD וגם כבל קואקסילי יכול להעביר דולבי דיגיטל....
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר