שאלת המיליון - LCD או פלאזמה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
moti_ar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש מסך דק לשימוש ביתי וטרם החלטתי אם ללכת על הכיוון של מסך LCD או פלזמה.
להלן מספרים פרמטרים לגבי הדרישות שלי: מרחק צפיה עד 4 מטר, תקציב עד 8,000 ש"ח פלוס/מינוס, 60% מזמן הצפיה - טלויזיה בכבלים, 40% מזמן הצפיה - DVD, מתכנן גם לחבר את הטלויזיה למחשב הביתי ולמערכת קולנוע ביתית.

אודה למי שיוכל לעזור לי לעשות קצת סדר בבלאגן ולהמליץ על הכיוון העדיף (LCD/פלזמה). אשמח גם לקבל המלצות על דגמים ספציפיים במידת האפשר.

המון תודה!

מוטי.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אם רוב השימושים שלך זה כבלים ו DVD אז פלזמה תעשה את העבודה טוב יותר.למחשב עדיף LCD .לפי האחוזים שרשמת,נראה שגם אחרי שתחבר מחשב,רוב הצפיה תיהיה עדיין בסרטים ככה שלדעתי פלזמה ורצוי בגודל 42" ומעלה.לא יודע לספר לך על דגמים מסוימים אבל הבנתי שבקרוב יש מחליפה ל Q9 הממולצת ויש גם דגמים לא רעים של LG בטווח מחירים שרשמת ואפילו פחות.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

יש מאמרים בדיוק על הנושא הזה.
קראת?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

moti_ar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #4 

האמת שלא...
צודק, אתחיל קצת במאמרים ובמידה ולא אמצא תשובה אחזור לפורום.

תודה לשניכם!

מוטי.

e_zac
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #5 

אל תבזבז זמן על מאמרים , guy11 נתן לך את השורה התחתונה האמיתית, אני הייתי מוסיף עוד 1000-2000 ש"ח והולך על פלזמה 50

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

e_zac כתב:אל תבזבז זמן על מאמרים , guy11 נתן לך את השורה התחתונה האמיתית, אני הייתי מוסיף עוד 1000-2000 ש"ח והולך על פלזמה 50
...
שנסגור את האתר אם כן?
כי זה הרבה יותר נוח לכתוב מאמר של שורה אחת..... :evil:
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #7 

e_zac כתב:אל תבזבז זמן על מאמרים , guy11 נתן לך את השורה התחתונה האמיתית, אני הייתי מוסיף עוד 1000-2000 ש"ח והולך על פלזמה 50
...
אמירה ממש לא במקום,
זה לא לבזבז זמן אלא לרכוש ידע ע"מ לקבל החלטה נכונה , יש בפורום כ"כ הרבה מידע שכדאי לקרא ועובדה שזה עזר להמון אנשים,

e_zac
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה #8 

חברה לא צריך להיפגע, בסה"כ ניסיתי לעזור לבחור ולא לבלבל אותו ,בכל זאת זמן זה המשאב היקר ביותר ולא ניתן להפוך לבעל מקצוע ביום יומיים ,ומאמרים לא יחליפו ניסיון ובכל מאמר משתקפת דעתו האישית (ולפעמים אינטרס אחר) של הכותב כך שלמישהוא שלא מתמצא זה מבלבל ,
הוא פנה אליכם כאנשים שמבינים שתתנו לו תשובה , הרי זו לא מטרת האתר? ללמוד לבד הוא יכול לעשות חיפוש ב google

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78853
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5390 פעמים

שליחה #9 

e_zac,

לא עדיף ללמד אנשים לדוג במקום להגיד להם לקנות תמיד בורי (לא חובב גדול של דגים, אין לי מושג אם בורי זה דג טוב...)?

מאמרים בהחלט אמורים לתת לאדם נקודת התיחסות. אנחנו מנסים לתת לאנשים כמה שיותר מידע וכלים בכדי להחליט מה מתאים להם ולא מה מתאים או נראה בהכרח לך...

ההמלצה שלי היא גורפת - בהחלט לקרוא מאמרים, בהחלט להרחיב את הדעת, ולא להתייעץ עם מומחה מטעם עצמו (כן כן, זה כולל גם אותי, אני לא קיבלתי את התורה במעמד הר סיני...).

המטרה שלנו היא בהחלט לא לתת לאנשים את התשובות בכפית יש לפה. ההוכחה? אחרת לא היינו כותבים אף מאמר, כי למה לכתוב מאמר אם אפשר פשוט לפתוח פורום ולענות לכולם בדיוק את אותה תשובה (מודל XYZ הוא האידאלי עבורך). ברור שזה לא נכון וגישה מוטעית לחלוטין בעיני.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #10 

(Y)
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #11 

בורי אחלה דג. (Y)
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #12 

לדעתי בכלל עדיף ללמד אנשים לצוד... :wink:

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #13 

oferlaor כתב:e_zac,

לא עדיף ללמד אנשים לדוג במקום להגיד להם לקנות תמיד בורי (לא חובב גדול של דגים, אין לי מושג אם בורי זה דג טוב...)?

מאמרים בהחלט אמורים לתת לאדם נקודת התיחסות. אנחנו מנסים לתת לאנשים כמה שיותר מידע וכלים בכדי להחליט מה מתאים להם ולא מה מתאים או נראה בהכרח לך...

ההמלצה שלי היא גורפת - בהחלט לקרוא מאמרים, בהחלט להרחיב את הדעת, ולא להתייעץ עם מומחה מטעם עצמו (כן כן, זה כולל גם אותי, אני לא קיבלתי את התורה במעמד הר סיני...).

המטרה שלנו היא בהחלט לא לתת לאנשים את התשובות בכפית יש לפה. ההוכחה? אחרת לא היינו כותבים אף מאמר, כי למה לכתוב מאמר אם אפשר פשוט לפתוח פורום ולענות לכולם בדיוק את אותה תשובה (מודל XYZ הוא האידאלי עבורך). ברור שזה לא נכון וגישה מוטעית לחלוטין בעיני.
...
(Y)

וידע זה כח... :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”