רוצה לקנות טלויזית LCD 42 אינץ' - מחפש המלצות!
שלום, ברצוני לקנות טלויזית LCD בגודל 42 אינץ', מיועדת לצפייה בתוכן HD 720p וסרטים באיכות DVD.
כרגע יש לי טלויזית LCD של פיליפס בגודל 32 אינץ' שאיננה גדולה מספיק (המרחק בין הטלויזיה לספה היא 2.3 מטר בנקודה הכי קרובה), ובנוסף, מציגה סרטים ממחשב ביחס של 4:3 וכתוצאה מכך יש מסגרת שחורה מסביב לתמונה. כשמותחים את התמונה על כל המסך האיכות יורדת בצורה ניכרת.
אשמח אם תוכלו להציע לי טלויזיה עם מספיק חיבורים, תצוגה מיטבית (על כל המסך באיכות הכי טובה), ובתקציב של 10-12 אלף שקל (ניתן לחרוג מעט)
תודה
כרגע יש לי טלויזית LCD של פיליפס בגודל 32 אינץ' שאיננה גדולה מספיק (המרחק בין הטלויזיה לספה היא 2.3 מטר בנקודה הכי קרובה), ובנוסף, מציגה סרטים ממחשב ביחס של 4:3 וכתוצאה מכך יש מסגרת שחורה מסביב לתמונה. כשמותחים את התמונה על כל המסך האיכות יורדת בצורה ניכרת.
אשמח אם תוכלו להציע לי טלויזיה עם מספיק חיבורים, תצוגה מיטבית (על כל המסך באיכות הכי טובה), ובתקציב של 10-12 אלף שקל (ניתן לחרוג מעט)
תודה
אם המסך מגיע ללא פיקסלים שרופים,אז סביר להניח שהם לא ישרפו בעתיד.תבדוק מה המחירים של הסידרה החדשה של סוני (4000) וגם הישנה סידרה טובה.ואם תרצה להשאר עם פיליפס אז גם להם יש מסכים שעכשיו ננכנסו לשוק ששווים בדיקה (7603,7403).
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
מכיר את המשפט אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?
אין טלויזיה כזאת בנמצא בארץ. בשביל איכות ב-LCD בגודל 42" תצטרך לטפס פי 2 במחיר שאתה מוכן לשלם. לדעתי יש לך מספר אופציות:
1. להתפשר על איכות
2. להתפשר במחיר - יותר לכוון 20K
3. לקנות פלזמה
1. להתפשר על איכות
3. לקנות פלזמה
Re: מכיר את המשפט אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?
אני לא כל כך מסכים איתך.לתכנים שהוא צורך ובתקציב שלו,הוא יכול למצוא גם LCD שתעשה את העבודה מצוין.אם רוב התכנים שלו היו SD אז אין ספק שפלזמה היתה הכיוון.moranhoresh כתב:אין טלויזיה כזאת בנמצא בארץ. בשביל איכות ב-LCD בגודל 42" תצטרך לטפס פי 2 במחיר שאתה מוכן לשלם. לדעתי יש לך מספר אופציות:
1. להתפשר על איכות
3. לקנות פלזמה...
Re: מכיר את המשפט אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?
למה עדיף לו LCD לתכנים שלו?guy11 כתב:אני לא כל כך מסכים איתך.לתכנים שהוא צורך ובתקציב שלו,הוא יכול למצוא גם LCD שתעשה את העבודה מצוין.אם רוב התכנים שלו היו SD אז אין ספק שפלזמה היתה הכיוון.moranhoresh כתב:אין טלויזיה כזאת בנמצא בארץ. בשביל איכות ב-LCD בגודל 42" תצטרך לטפס פי 2 במחיר שאתה מוכן לשלם. לדעתי יש לך מספר אופציות:
1. להתפשר על איכות
3. לקנות פלזמה......
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
המלצה
יש לי טושיבה regza 42 LCD
אני מאוד מרוצה. אני צופה בתוכן HD בפלייסטיישן 3 וסרטי די וי די על פיוניר דגם 400 שהוא משובח.
אני מרוצה מהקנייה. מרחק הצפייה שלי הוא 2.5 מטר.
אני מאוד מרוצה. אני צופה בתוכן HD בפלייסטיישן 3 וסרטי די וי די על פיוניר דגם 400 שהוא משובח.
אני מרוצה מהקנייה. מרחק הצפייה שלי הוא 2.5 מטר.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אל תקח דוגמאות ממחירים בחו"ל, המחירים בארץ הם לפחות כפול במחיר...pickitup כתב:תודה על התגובות, אז ב-10-12 אלף אפשר למצוא משהו שאהיה ממש מרוצה ממנו? לא מצאתי מידע עלA550 בארץ למרות שבAMAZON ראיתי שA550 עולה 5 אלף והיותר מתקדם A650 עולה 6200 שקל פחות או יותר וזה עוד בדגמי ה-46 אינץ'....
אוקי שמתי לב שa650 עולה בארץ פי 3 יותר מבחו"ל ב-40 אינ'ץ, וכשמדובר ב-46 אינץ' ומעלה המחירים הם כבר פי 4 יותר מבחו"ל
בכל מיקרה ההבדלים בין a550 לבין a650 שווים את ה-3 אלף שקל? כדאי ללכת על אחד מהם? איזה מרחק הכי קרוב אפשר לשבת מטלויזיה של 40 אינץ'? ושל 46?
בכל מיקרה ההבדלים בין a550 לבין a650 שווים את ה-3 אלף שקל? כדאי ללכת על אחד מהם? איזה מרחק הכי קרוב אפשר לשבת מטלויזיה של 40 אינץ'? ושל 46?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני מכיר אנשים (כמוני) שמסוגלים לשבת 2 מטר לפני מסך "50 כשמדובר בתמונת HD איכותית... אז תעשה חשבון לבד לגבי "40pickitup כתב:איזה מרחק הכי קרוב אפשר לשבת מטלויזיה של 40 אינץ'? ושל 46?...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני יושב במרחק 2 מטרים ממסך 46 אינץ' כאשר מוצגים תכני 1080P.איינשטיין כתב:אני מכיר אנשים (כמוני) שמסוגלים לשבת 2 מטר לפני מסך "50 כשמדובר בתמונת HD איכותית... אז תעשה חשבון לבד לגבי "40pickitup כתב:איזה מרחק הכי קרוב אפשר לשבת מטלויזיה של 40 אינץ'? ושל 46?......