שבת שלום לכולם
איני יודע אם זה הפורום המתאים, יש לי שאלות לגבי עיצוב הסלון לקולנוע ביתי
רכשתי דירה שתהיה מוכנה רק באוגוסט שנה הבאה ורציתי לדעת באיזה שלב
מביאים את איש הגבס ע"מ שישקיע את הפלזמה והרמקולים בקיר?
אשמח לשמוע על המלצות שלכם לגבי חברות שנותנות ייעוץ שירות ברמה גבוהה
עיצוב סלון עבור קולנוע ביתי
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בשלב זה נדרש לתכנן את מבנה הגבס ומיקום היחידות השונות. עדיין לא מבצעים אותו. לאחר שיש תוכנית, יש לדאוג שבמהלך הבנייה ידאגו לתעלות מתאימות בהתאם לתוכנית (להשחלת הכבלים לרמקולים ולטלוויזיה).
את הבנייה עצמה (גבס) עושים ממש בשלב הסופי של הבית. את ההתקנה עצמה מבצעים רק אחרי שקיבלת מפתח לבית...
את הבנייה עצמה (גבס) עושים ממש בשלב הסופי של הבית. את ההתקנה עצמה מבצעים רק אחרי שקיבלת מפתח לבית...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
כמה המלצות בתור אחד שגם היה בעניין הזה :
תדאג שיהיו שקעי טלויזיה וחשמל בשני הצדדים של הסלון, אי אפשר לדעת איך תסדר את הסלון וחבל להיות כבול לשקעים.
שנית, תעשה שקעי טלויזיה בכל חדר שהולכים כולם לארון תקשורת הראשי של הבית, ככה כשמגיע טכנאי של YES (לדוגמא), הוא יוכל לחבר חיבור אחד וללכת הביתה.
אני במקומך, בלי קשר לגבס, הייתי מעביר חוטים לרמקולים בתוך הקירות שיוצאים לשקע עם יציאות PL (למשל)
אני מדבר על הכנה ל 7 רמקולים לפחות בשני צידי הסלון.
כשאתה מתכנן את הגבס - קח בחשבון שהטלויזיה צריכה איוורור , ושיתכן שתרצה גודל מסך גדול יותר בעתיד.
(אני אישית ירדתי מעניין הגבס , ותקוע בלי חוטי רמקולים עוברים בקירות שזאת בעיה)
תדאג שיהיו שקעי טלויזיה וחשמל בשני הצדדים של הסלון, אי אפשר לדעת איך תסדר את הסלון וחבל להיות כבול לשקעים.
שנית, תעשה שקעי טלויזיה בכל חדר שהולכים כולם לארון תקשורת הראשי של הבית, ככה כשמגיע טכנאי של YES (לדוגמא), הוא יוכל לחבר חיבור אחד וללכת הביתה.
אני במקומך, בלי קשר לגבס, הייתי מעביר חוטים לרמקולים בתוך הקירות שיוצאים לשקע עם יציאות PL (למשל)
אני מדבר על הכנה ל 7 רמקולים לפחות בשני צידי הסלון.
כשאתה מתכנן את הגבס - קח בחשבון שהטלויזיה צריכה איוורור , ושיתכן שתרצה גודל מסך גדול יותר בעתיד.
(אני אישית ירדתי מעניין הגבס , ותקוע בלי חוטי רמקולים עוברים בקירות שזאת בעיה)
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK