המלצה להרכבת מערכת סטריאו ביתית למוזיקה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
BePita פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם.

אני צריך עזרה בהמלצת מומחים להרכבת מערכת סטריאו ביתית להאזנה למוזיקה (סידי).

הצרכים : מוזיקה בלבד בצליל נקי. ווליום בינוני. ללא שום צורך אחר (סרטים, מחשב וכו').

1. רסיבר בעל צליל איכותי, הגברה טובה ואורך חיים (אפשרי גם יד שניה). עדיף ללא לא הפיצ'רים החדשים של עולם הקולנוע הביתי ושאר גג'טים. רסיבר איכותי של פעם.

2. זוג רמקולים ראשיים לסלון ממוצע. אפשרי מדפיים או רצפתיים לא גדולים. בעלי צליל איכותי ונקי.

3. עוד זוג רמקולים משניים לגינה פתוחה (להעברה בין A ל-B) קטנים ואיכותיים לתליה על הקיר.

תקציב : עד 4K (אפשרי גם לרכוש יד שניה).

תודה מראש לכל התיחסות.

bePita
אדם ניכר בוידאו, באודיו ובכורסתו

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

התקציב קצת לחוץ , יש לדעתי 2 סוגים של רמקולים שהם בכמה רמות מעל שאר הרמקולים (באותה קטגוריית מחיר):
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=696747

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=676317

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 897
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #3 

איל פור מירושלים מוכר זוג סליישן SL6 במחיר טוב מאוד. מהיכרות אינטימית עם הרמקולים האלו, לא נראה לי שגם בכפולות לא מעטות של המחיר ניתן למצוא איכות כזו. הם חייבים הגברה איכותית וחזקה, אלא שאם אתה מחפש מגברי וינטאג', תוכל למצוא מגבר מתאים במחיר לא גבוה על נקלה.

reuveney
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1830
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

רועי51 כתב:איל פור מירושלים מוכר זוג סליישן SL6 במחיר טוב מאוד. מהיכרות אינטימית עם הרמקולים האלו, לא נראה לי שגם בכפולות לא מעטות של המחיר ניתן למצוא איכות כזו. הם חייבים הגברה איכותית וחזקה, אלא שאם אתה מחפש מגברי וינטאג', תוכל למצוא מגבר מתאים במחיר לא גבוה על נקלה.
...
בהחלט רמקול טוב!!
כמה הוא רוצה עליו?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”