מחפש פלזמה איכותית עד 8,000 ש"ח
היי, החלטתי לרכוש פלזמה לסלון. הרכישה תהיה בחודשים הקרובים אחרי שאסיים לחקור את התחום.
יש לי מספר שאלות:
א. קיימת פלזמה שלא מיוצרת בסין? מוכן לשלם תוספת בשביל תוצרת יפן / ארצות הברית / גרמניה / כל מדינה שלא נחשבת למדינת עולם שלישי.
ב. בזאפ יש הפרשים אדירים בין חנויות מסויימות. נקח לדוגמא פלזמה של Panasonic דור 10. סייל שופ מוכרים את הפלזמה ב-7,176 ש"ח, חנויות אחרות ב-9,900 ש"ח. כולן טוענות לאחריות של יורוקום, אבל ההפרש במחירים מעורר חשד. למי להאמין?
ג. אני מתכנן לחבר את הפלזמה לכרטיס מסך Geforce 8800GTS. יש טעם להשקיע בכבל DVI-HDMI איכותי? לא הכבלים ב-20 ש"ח, אלא כבל ממש איכותי. יהיה שיפור באיכות התמונה?
ד. אילו דגמים מומלצים? ההורים ישתמשו בפלאזמה בעיקר בשביל שידורי YES, אני אראה סרטים 720/1080P.
יש לי מספר שאלות:
א. קיימת פלזמה שלא מיוצרת בסין? מוכן לשלם תוספת בשביל תוצרת יפן / ארצות הברית / גרמניה / כל מדינה שלא נחשבת למדינת עולם שלישי.
ב. בזאפ יש הפרשים אדירים בין חנויות מסויימות. נקח לדוגמא פלזמה של Panasonic דור 10. סייל שופ מוכרים את הפלזמה ב-7,176 ש"ח, חנויות אחרות ב-9,900 ש"ח. כולן טוענות לאחריות של יורוקום, אבל ההפרש במחירים מעורר חשד. למי להאמין?
ג. אני מתכנן לחבר את הפלזמה לכרטיס מסך Geforce 8800GTS. יש טעם להשקיע בכבל DVI-HDMI איכותי? לא הכבלים ב-20 ש"ח, אלא כבל ממש איכותי. יהיה שיפור באיכות התמונה?
ד. אילו דגמים מומלצים? ההורים ישתמשו בפלאזמה בעיקר בשביל שידורי YES, אני אראה סרטים 720/1080P.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
א. לא רלוונטי כבר. יצרנים גדולים כבר מייצרים בסין גם באיכויות מעולות.
ב. להאמין לזולה שיש לה אחריות יבואן/יצרן מקורית עם השירות המתאים.
ג. במחיר הנ"ל כנראה שלא תוכל לרכוש מסך פלאזמה FHD אז אין לך סיבה לרכוש כבל DVI-HDMI - חיבור VGA רגיל יעשה את העבודה בצורה מעולה.
ד. מה מרחק הצפיה? אחוזי הצפיה בתכנים השונים? למרות שזה מסתמן להיות תפקיד מתאים לפלאזמה.
ב. להאמין לזולה שיש לה אחריות יבואן/יצרן מקורית עם השירות המתאים.
ג. במחיר הנ"ל כנראה שלא תוכל לרכוש מסך פלאזמה FHD אז אין לך סיבה לרכוש כבל DVI-HDMI - חיבור VGA רגיל יעשה את העבודה בצורה מעולה.
ד. מה מרחק הצפיה? אחוזי הצפיה בתכנים השונים? למרות שזה מסתמן להיות תפקיד מתאים לפלאזמה.
א. אני מחפש תוצרת מדינה מערבית לא רק בגלל איכות המוצר. יצרניות לא רוצות לייצר ביפן כי ביפן צריך לשלם ביטוח לאומי לעובדים, צריך לפנות פסולת בצורה מסודרת לאתרים מסודרים, צריך לבנות פעלים בתקן מסויים ועוד ועוד. בסין פשוט זורקים את הפסולת לאיזה בור ונגמר הסיפור. אני מנסה להימנע מרכישת תוצרת סין כמה שאפשר.
ב. יש חנות ויש חנות. כל אחד יכול לכתוב באתר אחריות של יורוקום. מאיפה אני יודע שאצל סייל שופ אני לא מקבל טלוויזיה "מחודשת" עם אחריות? לא סתם יש הפרש של אלפי שקלים בין החנויות.
ג. מרחק צפייה עד 3 מטר. תכנים משתנים 70/30 לטובת YES.
ב. יש חנות ויש חנות. כל אחד יכול לכתוב באתר אחריות של יורוקום. מאיפה אני יודע שאצל סייל שופ אני לא מקבל טלוויזיה "מחודשת" עם אחריות? לא סתם יש הפרש של אלפי שקלים בין החנויות.
ג. מרחק צפייה עד 3 מטר. תכנים משתנים 70/30 לטובת YES.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אז אני ממליץ לך על הפלאזמות LG 42PG200 וסמסונג 42 אינץ' - בשבוע הבא צריכים להגיע הדגמים החדשים שלהם למשווקים - הדגם המומלץ ביותר (לתכנים ולתקציב שלך) הוא ה-42Q91 של סמסונג אבל הפסיקו לשווקו ולכן כדאי לראות את מחליפיו - אני חושב שמייצרים אותם בקוריאה הדרומית אם אני לא טועה.
ועוד נקודה, אני לא מאמין שקיימת פלאזמה המיוצרת ביפן שתוכל לעמוד בתקציבך.
ועוד נקודה, אני לא מאמין שקיימת פלאזמה המיוצרת ביפן שתוכל לעמוד בתקציבך.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
או... שתמתין ותבדוק את הסמסונג החדשה (PS42A450) שעל הנייר אמורה להיות פיצוץ... לא יודע בכמה תתומחר ע"י סמליין, אבל אני מקווה שרק מעט יותר מה-42Q91...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
יש את ה- hitachi p42a01a אחלה של מסך אני רכשתי אותו לפני 3 חודשים. במחיר נמוך מ-8 אלף והוא נותן תמורה מעולה למחיר.
הוא לא FHD אבל היחידי עם רזולוציה 1024x1080 ויש המגדירים אותו כ-FHD (גם ZAP).
והוא מיוצר כמובן ביפן
ממליץ לך ללכת לתצוגה לראות אותו בפעולה, לא תתאכזב.
והוא מיוצר כמובן ביפן
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

הגדרות לחוד ומציאות לחוד. FHD מבוסס על רזולוציית 1920X1080 וזה "די" רחוק ממה שמספקת הפלאזמה הנ"ל. אני חושב לעצמי כמה מלבני הפיקסל יכול להיות במצב הנ"ל וכמה מעוותת תיהיה התמונה בחיבורי NR דרך ה-Geforce 8800GTS של Lev-27...RUJI כתב:יש את ה- hitachi p42a01a אחלה של מסך אני רכשתי אותו לפני 3 חודשים. במחיר נמוך מ-8 אלף והוא נותן תמורה מעולה למחיר.
והוא מיוצר כמובן ביפןממליץ לך ללכת לתצוגה לראות אותו בפעולה, לא תתאכזב.
...
קח את ה SAMSUNG
דגם PS42A450
מוכרים אותו בארנגדון ב 7500 ש"ח בערך
אמור להיות מסך מצויין לפי הנתונים שלו.
מוכרים אותו בארנגדון ב 7500 ש"ח בערך
אמור להיות מסך מצויין לפי הנתונים שלו.