לכל המבינים..... נא עזרתכם - איזה דגם מומלץ מבין השניים?
אחרי חיפושים מייגעים וצפייה בהרבה מאד מסכים, אני מוצאת עצמי מתלבטת מאד בין שני דגמים -37 אינץ'.
הדגם הראשון הוא של פיליפס: 3312 ועלותו 5,099 ש"ח
הדגם השני הוא של שארפ: PX5 ועלותו 6,190 ש"ח
עכשיו - אין לי ספק ששארפ טובה יותר היות והמעבד שלה טוב יותר, גם עשר שנות אחריות די קורצות (על אף שבאופן כלשהו אתה כמעט תמיד מגלה באותיות הקטנות שהאחריות היא על הדברים שלרוב לא מתקלקלים...)
השאלה שלי מתחלקת לשלושה חלקים:
1. ראשית, נאמר לי באחת החנויות שהדגם הזה של פיליפס הוא דגם ישן מאד - האם מישהו מכיר את הדגם ויודע לומר האם הוא אכן כה ישן?
2. כמו כן נאמר לי שיש לה תכונה של "תיקון תמונה", בחנות אחרת אמרו לי שאלו שטויות ושאין דבר כזה. האמנם?
3. אני מעדיפה להישאר בתקציב נמוך מהשארפ (רכישת הפיליפס חוסכת לי כ-1000 ש"ח שהוא סכום לא מבוטל) האם הפיליפס טובה דיה? מה ההבדל העיקרי בין השתיים מבחינת מאפיינים?
בתודה מראש...
הדגם הראשון הוא של פיליפס: 3312 ועלותו 5,099 ש"ח
הדגם השני הוא של שארפ: PX5 ועלותו 6,190 ש"ח
עכשיו - אין לי ספק ששארפ טובה יותר היות והמעבד שלה טוב יותר, גם עשר שנות אחריות די קורצות (על אף שבאופן כלשהו אתה כמעט תמיד מגלה באותיות הקטנות שהאחריות היא על הדברים שלרוב לא מתקלקלים...)
השאלה שלי מתחלקת לשלושה חלקים:
1. ראשית, נאמר לי באחת החנויות שהדגם הזה של פיליפס הוא דגם ישן מאד - האם מישהו מכיר את הדגם ויודע לומר האם הוא אכן כה ישן?
2. כמו כן נאמר לי שיש לה תכונה של "תיקון תמונה", בחנות אחרת אמרו לי שאלו שטויות ושאין דבר כזה. האמנם?
3. אני מעדיפה להישאר בתקציב נמוך מהשארפ (רכישת הפיליפס חוסכת לי כ-1000 ש"ח שהוא סכום לא מבוטל) האם הפיליפס טובה דיה? מה ההבדל העיקרי בין השתיים מבחינת מאפיינים?
בתודה מראש...
תשובות
השאלה לגביי שני המודלים היא לאחר בחינת התקציב, מרחק הצפייה ומטרתה, הלכתי לחנות וצפיתי במסכים - בסופו של דבר אין כמו החוויה האישית - לכל אחד נעים בעין מסך אחר.
מרחק הצפייה הוא 3.40 מ'.
צפייה בטלוויזיה בעיקר (+ סרטים ב DVD)
תקציב - שוב תלוי עד כמה קיים הבדל בין הדגמים שציינתי.
מרחק הצפייה הוא 3.40 מ'.
צפייה בטלוויזיה בעיקר (+ סרטים ב DVD)
תקציב - שוב תלוי עד כמה קיים הבדל בין הדגמים שציינתי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
עם התכנים שציינת ומרחק הצפייה שציינת את צריכה לשקול ברצינות פלזמה "42 (כלומר גם מסך גדול יותר וגם סוג אחר ולא LCD). להערכתי לא תמצאי משהו איכותי בתקציב שציינת, למרות שבתוספת של כ-2000 עד 3000 ש"ח תוכלי.
תזכרי שהזול בסוף עולה ביוקר, כלומר תיקני "LCD 37 אבל מאוחר יותר את עלולה להצטער... כשתראי אצלך בסלון פלזמה "42 איכותית - תביני אותי
תזכרי שהזול בסוף עולה ביוקר, כלומר תיקני "LCD 37 אבל מאוחר יותר את עלולה להצטער... כשתראי אצלך בסלון פלזמה "42 איכותית - תביני אותי
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
איינשטיין כתב:עם התכנים שציינת ומרחק הצפייה שציינת את צריכה לשקול ברצינות פלזמה "42 (כלומר גם מסך גדול יותר וגם סוג אחר ולא LCD). להערכתי לא תמצאי משהו איכותי בתקציב שציינת, למרות שבתוספת של כ-2000 עד 3000 ש"ח תוכלי.
תזכרי שהזול בסוף עולה ביוקר, כלומר תיקני "LCD 37 אבל מאוחר יותר את עלולה להצטער... כשתראי אצלך בסלון פלזמה "42 איכותית - תביני אותי...
הבנתי שאת ה Q9 של סמסונג שעומדת להיות מוחלפת בדגם חדש אפשר להשיג היום בסביבות ה 6 ומשהו, כמו שאיינשטין רשם,אין ספק שעדיף לך פלזמה ולפחות 42".
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
איינשטיין כתב:עם התכנים שציינת ומרחק הצפייה שציינת את צריכה לשקול ברצינות פלזמה "42 (כלומר גם מסך גדול יותר וגם סוג אחר ולא LCD). להערכתי לא תמצאי משהו איכותי בתקציב שציינת, למרות שבתוספת של כ-2000 עד 3000 ש"ח תוכלי.
תזכרי שהזול בסוף עולה ביוקר, כלומר תיקני "LCD 37 אבל מאוחר יותר את עלולה להצטער... כשתראי אצלך בסלון פלזמה "42 איכותית - תביני אותי...
לא קיבלתי תשובה
חבר'ה - עדין לא קיבלתי תשובה מספקת לגבי השאלות ששאלתי.
התמקדתי בשני דגמים - פיליפס ושארפ
אני מבינה שיש מסכים מומלצים בהרבה אך הם אינם עומדים בתקציב שלי וכמו כן מבחינתי 37 אינץ' יספיק לסלון.
יש למישהו תשובה ממוקדת לגבי שני הדגמים עליהם שאלתי?
כמו כן לגבי היכולת לדעת מתי דגם כלשהו יוצר? (בהמשך למה שנאמר לי אודות המסך של פיליפס - דגם 3312).
אני מבינה שיש מסכים מומלצים בהרבה אך הם אינם עומדים בתקציב שלי וכמו כן מבחינתי 37 אינץ' יספיק לסלון.
כמו כן לגבי היכולת לדעת מתי דגם כלשהו יוצר? (בהמשך למה שנאמר לי אודות המסך של פיליפס - דגם 3312).
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
את מתעקשת לקבל חיזוק למהלך לא נכון ע"פ רוב הדעות.
אם את ברת דעת מדוע את שואלת?
ראית את הדגמים, הגודל מתאים לך, בחרי את מי שנראית לך מן השתיים(כנראה השארפ) מה גם שיש לך בעיות תקציב.
חיזוקים או המלצות לא נראה לי שתקבלי.
שיהיה לך בהצלחה.
אם את ברת דעת מדוע את שואלת?
ראית את הדגמים, הגודל מתאים לך, בחרי את מי שנראית לך מן השתיים(כנראה השארפ) מה גם שיש לך בעיות תקציב.
חיזוקים או המלצות לא נראה לי שתקבלי.
שיהיה לך בהצלחה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: לא קיבלתי תשובה
תשובתי היא שאף אחד מהדגמים הנ"ל אינו מתאים לך. תוסיפי עוד פחות מ1000 שקל (פחות מ-7K) ותבדקי את הדגם סמסונג PS42A450 (מחליפו של ה-Q91 הנודע) או ה-LG 42PG200.alline כתב:חבר'ה - עדין לא קיבלתי תשובה מספקת לגבי השאלות ששאלתי.
כמו כן לגבי היכולת לדעת מתי דגם כלשהו יוצר? (בהמשך למה שנאמר לי אודות המסך של פיליפס - דגם 3312)....