LG 32PC51
מישהו מכיר את המסך של LG PC51 ויכול לתת לי חוות דעת עליו?
אני מחפש בעיקרון פלאזמה לחדר בגודל 37 אינץ' אבל אני לא מוצא פלאזמה בגודל הזה.
ופלאזמות HD בגודל 32 גם קשה למצוא זה הדגם היחיד שמצאתי.
יכול להיות שבעתיד הרחוק של עוד שנה אני אקנה גם PS3 ואני רוצה להשתמש במסך הרבה זמן לא להעיף אותו אחרי שנה.. עדיף לPS3 טלויזיה שהיא LCD או שזה בסדר גם עם פלאזמה? אני לא רוצה שיצרב לי המסך והשאלה היא בעצם אם הPS3 יגרום לצריבה כי אני יודע שהPS3 משמש גם כמדיה סנטר. ומדיה סנטר לפי מה שהבנתי גורם לצריבה בפלאזמות.
אני מחפש בעיקרון פלאזמה לחדר בגודל 37 אינץ' אבל אני לא מוצא פלאזמה בגודל הזה.
ופלאזמות HD בגודל 32 גם קשה למצוא זה הדגם היחיד שמצאתי.
יכול להיות שבעתיד הרחוק של עוד שנה אני אקנה גם PS3 ואני רוצה להשתמש במסך הרבה זמן לא להעיף אותו אחרי שנה.. עדיף לPS3 טלויזיה שהיא LCD או שזה בסדר גם עם פלאזמה? אני לא רוצה שיצרב לי המסך והשאלה היא בעצם אם הPS3 יגרום לצריבה כי אני יודע שהPS3 משמש גם כמדיה סנטר. ומדיה סנטר לפי מה שהבנתי גורם לצריבה בפלאזמות.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
דווקא בגלל הרזולוציה הנמוכה רואים שידורי SD יחסית מצויין.
כמו כן ,המסך יודע לקבל תכני HD עד 1080P.
יש לי את המסך הזה כמעט שבוע ,ולא הייתי ממהר לקטול אותו.
אני בטוח שזה שקטל אותו , לא באמת היה בעלים של אחד כזה.
אצלי הוא מחובר לממיר YES ורואים מצויין, כמו כן מחובר למחשב הנייד ורואים בסדר גמור (וזה בלי שהתאמתי לו רזולוציה ב100 אחוז).
עם זאת - לדעתי ב PS3 עדיף LCD.
אצלי הוא מחובר לממיר YES ורואים מצויין, כמו כן מחובר למחשב הנייד ורואים בסדר גמור (וזה בלי שהתאמתי לו רזולוציה ב100 אחוז).
עם זאת - לדעתי ב PS3 עדיף LCD.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
eyalsha כתב:דווקא בגלל הרזולוציה הנמוכה רואים שידורי SD יחסית מצויין.
עם זאת - לדעתי ב PS3 עדיף LCD....
מסך מצויין
דווקא בגלל ברזולוציה הנמוכה שלו, רמת הבהירות יותר גדולה, כי כל פיקסל הוא יותר גדול
השוותי אותו למסכים אחרים בעלי רזולוציה יותר גדולה, בשידורי HD, והוא היה יותר טוב
פשוט העין לא יכולה להבחין ברזולוציה הגבוהה יותר במסכי 42", אבל בבהירות העין כן יכולה להבחין
השוותי אותו למסכים אחרים בעלי רזולוציה יותר גדולה, בשידורי HD, והוא היה יותר טוב
פשוט העין לא יכולה להבחין ברזולוציה הגבוהה יותר במסכי 42", אבל בבהירות העין כן יכולה להבחין
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אז הוא כן HD? כי אם כן יכול להיות שאני אלך עליו ואני אקנה אותו.eyalsha כתב:דווקא בגלל הרזולוציה הנמוכה רואים שידורי SD יחסית מצויין.
עם זאת - לדעתי ב PS3 עדיף LCD....
גם אצלי הוא יחובר לממיר של YES לא HD.(אם אקנה אותו)
למה הכוונה עד 1080P יש יותר מזה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי הסקירה של YNET זה דגם ראשוני של פלזמה 32" בעלת תמיכה בHD לקנות אותה זה אומר בעוד שנה- מקסימום שנתיים- אני אשאר עם טכנולוגיה ישנה. לא עסקה משתלמת במיוחד. אבל בהחלט טלויזיה מרשימה לפי הסקירה הזאת, יחסית לפלזמה 32" בעלת תמיכה בHD....
אני אחכה אולי שיצא דגם יותר חדש או שאני אלך על LCD.
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
טכנולוגיה ישנה?
למה לסבול היום מטכנולוגיה שנחשבת יותר חדשה אבל לא בשלה , במקום להנות היום מהטכנולוגיה הטובה ביותר בשוק שהגיעה לבשלות כמעט מקסימלית ?!
אנחנו מדברים על טלויזיה ב3000 ש"ח. תחליף אותה עוד 3-4 שנים במקרה הגרוע.
בכל מקרה -אני ממליץ לך לראות בעין.
אני יודע שבביגבוקס מול קניון איילון יש גם PS3 להדגמה, אתה יכול לבקש שיחברו לך אותו לכל הדגמים שמעניינים אותך ותראה בעצמך.
אני שוב חוזר- אם רוב השימוש PS3 ,קח LCD.
אם השימוש הוא תכני SD וסרטים , אז אני לא חושב שLCD היא הבחירה הנכונה.
למה לסבול היום מטכנולוגיה שנחשבת יותר חדשה אבל לא בשלה , במקום להנות היום מהטכנולוגיה הטובה ביותר בשוק שהגיעה לבשלות כמעט מקסימלית ?!
אני יודע שבביגבוקס מול קניון איילון יש גם PS3 להדגמה, אתה יכול לבקש שיחברו לך אותו לכל הדגמים שמעניינים אותך ותראה בעצמך.
אם השימוש הוא תכני SD וסרטים , אז אני לא חושב שLCD היא הבחירה הנכונה.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
רב השימוש הוא תכני SD וסרטי DVD.eyalsha כתב:טכנולוגיה ישנה?
אם השימוש הוא תכני SD וסרטים , אז אני לא חושב שLCD היא הבחירה הנכונה....
צודק המחיר באמת זעום לעומת טלויזיות אחרות.. אני אלך להתרשם ממנה אולי באמת אני אחליט לקחת אותה..
אבל אני לא רוצה לעשות טעות ולקנות אותה עכשיו כשבעוד חודש יצא דגם משופר שלה כמו שלא מזמן יצא לQ91 של סמסונג שהרבה קנו אותו לא מזמן. ובמחשבה שניה היו מחכים.
מצד שני כל יום משהו מתחדש ככה שזה לא ממש משנה מתי אני אקנה תמיד יצא אחרי שבוע שבועיים או חודש מקסימום משהו יותר טוב.