כתוביות ב-WMV, ניגון "למקוטעין" מחוץ ל-WMC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kostya פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
יש לי שתי בעיות:
1. כאשר אני מנגן ב-WMC קובץ WMV, למרות שאני שם קובץ SRT עם אותו שם, אני לא יכול לראות את הכתוביות (הבעיה לא חוזרת ב-AVI, MKV).
לעומת זאת, כאשר אני מנגן אותו ב-Media Player Classic, אני כן יכול לראות אבל אז אני נתקל בבעיה הבאה:
2. ניגון של קבצי וידאו מחוץ ל-WMC הוא קלוקל: אני רואה הרבה פחות פריימים כל שנייה, במקום שהתמונה תהיה חלקה היא למקוטעין.

אני משוכנע שזו בעיה עם הקודקים (FFDSHOW וכו'), ניסיתי לשחק, אבל לא מצאתי שום דרך לגרום לאף אחת מהבעיות להפתר.

אשמח לתשובות.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bap016
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה #3 

אני מציע לך להסיר את ההתקנה של ה FFSHOW, ולהוריד מהאתר את הקובף האחרון ולהתקינו,
לי כך נפתרה בעיה דומה מאוד, (מחר יהיה עדכון נוסף על זה.
אמיר

kostya פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

שליחה #4 

תודה על התגובות.
לא ידעתי על קיומו המאמר לפני, קראתי אותו עכשיו.

אבל...
עשיתי מה שרשום במדריך לגבי הכתוביות ב-WMV, עכשיו אני רואה כתוביות ב-WMP אבל לא ב-WMC. איך זה הגיוני? הם לא אמורים לעבוד עם אותו בסיס?

לא מצאתי הסרה של ה-FFDSHOW, והיות שלא רציתי להסיר את כל חבילת הקודקים שאיתה הוא בא (ולזכות בהזדמנות של לחרבש דברים אחרים), פשוט התקנתי גרסה חדשה יותר של FFDSHOW עליה.
זה לא עזר, אני עדיין רואה קטיעות כאשר אני מנסה לנגן בנגנים "חיצוניים" (כולל ה-WMP). :(
לצערי, היו השפעות שליליות לכך: ה-WMC קרס לי פעמיים אחרי ההתקנה בזמן שהשתמשתי בו לסייר בספריות (אולי בגלל שהוא ייצר PREVIEWS לסרטים באותו זמן והשתמש לשם כך ב-FFDSHOW החדש).

אשמח לעוד רעיונות אם יש.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

חבר, הבעיה שלך היא לא ב ffdshow או ב VMC. תתחיל לבדוק את מנהל ההתקנים ואת ה system ו application logs. אני מבטיח לך שיש לך בעיה בסיסית בהתקנת מערכת ההפעלה עצמה.

דרך אגב, את ffdshow מסירים מלוח הבקרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”