המלצות על טלוויזיה 46-50 אינצ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
tempy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם :)
כחלק מעזיבת הקן, גיליתי לאחרונה שאני עומד להישאר עירום טלוויזיונית, ועל-כן - אני עומד בפני רכישה של טלוויזיה.
הגודל הרצוי הוא 47"+, והתקציב עומד על איזור ה-15-18.

למרות שלא יצא לי להתרשם מזה אישית, אני חושד ש-FullHD הוא פרמטר מאוד חשוב עבורי, היות ורוב ספריית הסרטים שלי מורכבת בעצם מ-Blu-ray (וגם סתם כי הלוגו המוזהב של 1080HD גורם לי לצחקק כמו ילדה יפנית).
מלבד סרטים, ה-PS3 וה-X360 גם משתוקקים להתנות אהבה עם הטלוויזיה המיועדת, ולכן רצוי באחת שתדע להתמודד היטב עם בעיות burn-in (ה-Pioneer 508XD מאוד הרשימה אותי בהקשר הזה, אבל החסך ב-FullHD מדיר שינה מעיני).
לבסוף - למרות שיהיה שימוש מסוים ב-YES (או ביריבתם האדומה, תלוי בשותפים לדירה), מרבית התכנים עדיין יגיעו ממקורות אחרים בעלי אופי HD-י מובהק (Blu-ray, אינטרנט וקונסולות), ולכן יכולת ההתמודדות עם תכני SD אינה חשובה לי במיוחד.

אם צריך, אני מוכן להמתין כ~חודש+ להגעה של דגם חדש ומנצנץ. אם לא, אפילו יותר טוב :)

אז - מה יש לחברי הפורום המלומדים לספר על עולם הטלוויזיות הקסום? :)

תודה מראש!

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

לא יודע לעזור לך,אבל אהבתי את מה שרשמת :D

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4686
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #3 

עזוב אותך מטלויזיות ומעולם האלקטרוניקה העלוב והקודר.... אתה לא במקרה יאיר לפיד? :D

בכל מקרה דבר נמוך ופרט את אחוזי הצפיה שלך בתכנים השונים וציון מרחק הצפיה ותקציב סופני לא יזיק כלל. :)

donadoni
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31

שליחה #4 

התקציב שציינת קצת פוגם בכל המילים היפות שבהן השתמשת.
ממליץ לך לראות את דגם 550 בסידרה החדשה של סמסונג.
אם אתה רוצה ללכת בגדול-תבדוק את סידרת 650(אבל כאן תצטרך להוסיף כמה לירות לתקציב)
נערך לאחרונה על ידי donadoni ב 27/06/2008 19:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

דרך אגב,רשמת שאהבת את הפיוניר אבל לדעתי הכיוון שלך צריך להיות LCD ואכן FHD.

tempy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

ובכן, התקציב הראשוני שלי היה ~15, אבל הסכמתי כמעט מיד להוציא עוד כמה אלפיות על ה-508XD, כי היא פשוט גרמה ללסת שלי להישמט, לפגוע ברצפה ולסדוק אותה, ולמוכר לצעוק עלי על זה שאני שובר לו את החנות.
אז - אני חושב שהתקציב הסופני בהחלט שלי עומד על 18.7, כולל הכל (גם הרמקול הסטנדרטי של הטלוויזיה!).
למה 0.7? למה לא, בעצם?

אם הייתי צריך לשבור את זה לאחוזים, אז:
40% - סדרות מהאינטרנט. לרוב יבואו בטעמים של 352P (הגרסאות ה"נחותות") ו-720P. למעט סדרות מסוימות (דקסטר, Lost ואולי גם True Blood), האיכות הסופית לא מאוד משנה.
35% - הקונסולות - תוכן HD, נע בין 720P ל-1080P (בהתאם למשחק). חשובה לי האיכות הסופית.
10% - יס/הוט. לרוב יהיה מכוון ל-Cartoon Network (הערוץ הכי טוב בטלוויזיה).
15% - סרטים. נתח ניכר מהם יהיה ב-1080P, ואני גם מרשה לעצמי להיות סופר-דקדקן לגבי האיכות שהטלוויזיה מפיקה מהם, כי פיצוצים צריכים להיות יפים ככל האפשר.

המרחק מהטלוויזיה עוד לא ידוע, כי עוד לא מצאתי דירה :)
אני מנחש שזה יעמוד על 2-4 מטר.

והא - אני מעדיף איכות ע"פ גודל, אבל 46" זה המינימום (אלא אם תשכנעו אותי אחרת :)).

לגבי ה-LCD-ים: היה לנו LCD-י די חדשה של Toshiba, והכיול האדפטיבי של בהירות המסך *ממש* הפריע לי. היו כמה פעמים שממש קפצתי בבהלה כי חשבתי שמישהו בסרט סגר את האור.
בפלזמות אין את השטויות האלה.

tempy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אגב - לא ראיתי את הסמסונגים שציינת ב-ZAP. אתה בטוח שמוכרים את זה בארץ?

tempy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

עוד הצעות/המלצות?

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

הסמסונג כרגע בתהליכי קליטה בארץ (למיטב ידיעתי...)

יותר מידע תמצא אולי בחנויות א.ל.מ - חנויות בבעלות היבואן - סמליין !

דגם A550 - היא פלזמה 50" FHD ועומדת בתקציב שלך - שווה לחכות !! (לפחות בשביל לבדוק אם היא טובה כמו ההצהרות )

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”