מגבר Onkyo TX-SR606 7.1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
r23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
חשבתי לקנות Onkyo TX-SR606 . מצאתי אפשרות להזמין מחו"ל במחיר סופי (כולל הכל) של כ- 2500ש"ח (חדש כמובן). יש לי 3 שאלות:
1. האם למישהו יש חוות דעת (כלשהי) על המגבר?
2. האם המגבר אמין? כלומר האם עליי לחשוש מלהזמין מחו"ל עקב סכנה של התקלקלות מהירה?
3. אני חושב לשלב אותו עם סט kef 3005. איך השילוב?

תודה לכל המגיבים!

מביןקטןמאוד
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

גם לי יש שאלה באותו נושא - אני רוצה לרכוש מערכת, התקציב 5000-8000 שקל, השימוש בעיקר למוזיקה ומעט לסרטים, ההבנה שלי בתחום די קטנה ואשמח לעצות.

אני חושב שאלך על רמקולים עיקריים של גי'ביאל, E60 (או שעדיף E80 ?) אהבתי מאוד את הסאונד שלהם בחנות. בעניין מגבר, המוכר הסביר שיש כל מיני רמות של מחירים ומוצרים, אבל שבגדול הרמן קרדון, אונקיו ודנון מעל כולם ודיבר על דגמים באיזור ה-2000 שקל. לעומת זה, הוא הראה לי את ה-606, וטען שזה משהו ברמה אחרת לגמרי (הוא עולה משהו 5000 שקל), סוף הדרך של המגברים. האם מישהו יודע אם כל הפטנטים של הפיכת תמונה ל-HD, פענוח בלו ריי ושאר הפיצ'רים שיש בו אכן עושים את ההבדל? זה שווה את המחיר לאור העובדה שהבלו ריי עוד לא ממש תופס, לפחות בארץ? בקיצור, שווה לשלם עליו פי 2 ויותר מעל מגבר ממוצע?

ולזה שפתח את הנושא - לפחות על השאלה הראשונה כבר ענו. קרא את זה אולי יעזור לך: http://whathifi.com/blogs/home-cinema/a ... ccess.aspx

תודה מראש לכל המומחים - טוב שיש את מי לשאול..

abahilel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה #3 

r23 כתב:שלום לכולם,
חשבתי לקנות Onkyo TX-SR606 . מצאתי אפשרות להזמין מחו"ל במחיר סופי (כולל הכל) של כ- 2500ש"ח (חדש כמובן). יש לי 3 שאלות:
1. האם למישהו יש חוות דעת (כלשהי) על המגבר?
2. האם המגבר אמין? כלומר האם עליי לחשוש מלהזמין מחו"ל עקב סכנה של התקלקלות מהירה?
3. אני חושב לשלב אותו עם סט kef 3005. איך השילוב?

תודה לכל המגיבים!
...

המגבר זכה לא מזמן כאחד המגברים הטובים ביותר שיצאו ב 2008 ואחד המגזינים הבריטיים הגדיר אותו כמושלם - אני צערי רוכש מגבר אחר כי התקציב שלי הוא בערך התקציב שיש לך אבל אני רוכש אותו בארץ וזה אומר פי 2.

תקרא ביקורות באינטרנט, מהללים אותו.

r23 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אם כך, מדוע לא לקנות מחו"ל?
מה החשש?

T-R
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 8

שליחה #5 

1.המכשיר מגיע 110W ולא 220W ,מעבר לזה שזה לא מתאים לשימוש בארץ ישנם מספר רכיבים פנימיים שגם אם מוסיפים שנאי זה עדיין לא מושלם זה אמנם יפעל אבל....
2. רכישה בחו"ל היא ללא אחריות (3 שנות אחריות) השאלה אם המכשיר אמין או לא היא שאלה לא נכונה הרסיבר הוא מוצר חשמלי לכל דבר וכידוע זה עניין של מזל יכול להיות שהוא יהיה מצוין ויפעל 20 שנה ויכול מאוד להיות שהוא יתקלקל אחרי 20 שניות
3.זה נכון שפער המחיר גדול אבל צריך לקחת את הכל בחשבון,רסיבר זהו מוצר שרוכשים אחת לכמה שנים וחשוב שיהיה אבא ואימא למוצר שרכשת(גם 2500 ש"ח זה לא מעט כסף)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”