בשעה טובה ולאחר לבטים (בגלל הכסף, לא בגלל המסך) התחדשתי בפיוניר 5080XA. כמעט הלכתי על ה-LX אבל כנראה זה יאלץ לחכות לפעם הבאה
בעקבות המלצות הפורום הלכתי לארמגדון ולא הצטערתי. אני יכול רק להצטרף לכל הממליצים ולשלוח את כל מי שמחפש מסך באזור גוש דן לקפוץ לזוהר לביקור - לא תצטערו! קיבלתי יחס אישי ומקצועי, בקיצור מומלץ מכל הלב.
עכשיו החלק המבאס - מחכים! ה-TVIX 6500 - בדרך, ההתקנה של YES HD - בדרך (כמעט שבועיים!) ובינתיים מבלים בהרצה עם קונטרסט נמוך - לא נראה לי שאני אחזיק מעמד מעבר לסוף השבוע הזה - מגרד לי לכייל כבר
תמונות - בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי shurvitz ב 09/07/2008 23:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ה-A לעומת ה-D זה טיונר אנלוגי לעומת דיגיטלי. ה-508 זו סדרה קצת יותר יקרה מה-5080 עם עוד כמה כניסות, כיול ISF, חיישן אור ו-PIP. אולי עוד משהו
מבחינת המסך עצמו ועיבוד האות - אמור להיות אותו דבר (לפחות לטענת אנשי פיוניר)
ה-A לעומת ה-D זה טיונר אנלוגי לעומת דיגיטלי. ה-508 זו סדרה קצת יותר יקרה מה-5080 עם עוד כמה כניסות, כיול ISF, חיישן אור ו-PIP. אולי עוד משהו
kuku1000 כתב:לא מבין למה אני כותב מיילים לחברות ע"מ לקנות ואף אחד לא חוזר אלי.
איפה קנית וכמה עלה כולל משלוח?
ארי
...
שים לב לפוסט הראשון:
shurvitz כתב:
בעקבות המלצות הפורום הלכתי לארמגדון ולא הצטערתי. אני יכול רק להצטרף לכל הממליצים ולשלוח את כל מי שמחפש מסך באזור גוש דן לקפוץ לזוהר לביקור - לא תצטערו! קיבלתי יחס אישי ומקצועי, בקיצור מומלץ מכל הלב.
...
לגבי מחיר - אני בטוח שזוהר יתן לך מחיר טוב, כפי שהוא נתן לי