מבקש המלצה ל-LCD 42 אינץ עד 7500 שח (קונה ביום שני)
קרובת משפחה מעוניינת לקנות.
שימושים:
70% YES
30% מחשב (מצגות וסרטים)
כנראה שבמהלך השנה הקרובה יצטרף גם Playstaion3 לחגיגה
מרחק צפיה 4 מטר (לצערי אין מקום על הקיר למסך מעל 42 אינץ)
היא מעדיפה LCD בגלל החיבור למחשב וגם בגלל שרוב הזמן הסלון מואר מאוד.
חשבתי על ה Toshiba 42C3500 בהנחה שעוד אפשר להשיג אותה. אני מעדיף לא לקנות LG . אשמח לשמוע על דגמים מומלצים שאפשר להשיג בתקציב הזה.
תודה מראש לעוזרים!
שימושים:
70% YES
30% מחשב (מצגות וסרטים)
כנראה שבמהלך השנה הקרובה יצטרף גם Playstaion3 לחגיגה
מרחק צפיה 4 מטר (לצערי אין מקום על הקיר למסך מעל 42 אינץ)
היא מעדיפה LCD בגלל החיבור למחשב וגם בגלל שרוב הזמן הסלון מואר מאוד.
חשבתי על ה Toshiba 42C3500 בהנחה שעוד אפשר להשיג אותה. אני מעדיף לא לקנות LG . אשמח לשמוע על דגמים מומלצים שאפשר להשיג בתקציב הזה.
תודה מראש לעוזרים!
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לאור התכנים (ביחס גם ל-PS3 עתידי) ממליץ לך לרכוש פלאזמה ולא LCD. בקשר לגודל, אתה צריך לפחות 50 אינץ' למרחק הנ"ל - מה בדיוק הסיבה שאינך יכול להתקין מעל ל42 אינץ'? נישה? ארון? לכל דבר יש פתרון... 
אני אקפוץ אליה לדירה מחר ונראה מה הבעיה בדיוק לדחוף מסך גדול יותר 
אבל בכל מקרה אין סיכוי להגיע לתקציב מעל 10K (בשביל מסך 50 סביר) - מקסימום נלך על הסמסונג LA46S81B ששמעתי עליה דברים טובים (לא ראיתי עדיין).
אגב גם אני חושב שפלזמה עדיפה אבל היא נעולה עם כל הקלישאות של צריבות והשתקפויות וכו, אם למישהו יש איזה "משפט מחץ" שיעבוד אשמח לשמוע (להגיד שהטכנולוגיה השתפרה מאוד, שזה יותר מתאים לשידורים בארץ, שהפלזמות של היום זה לא פלזמות של לפני שנתיים-שלוש לא עובד...)
אבל בכל מקרה אין סיכוי להגיע לתקציב מעל 10K (בשביל מסך 50 סביר) - מקסימום נלך על הסמסונג LA46S81B ששמעתי עליה דברים טובים (לא ראיתי עדיין).
אגב גם אני חושב שפלזמה עדיפה אבל היא נעולה עם כל הקלישאות של צריבות והשתקפויות וכו, אם למישהו יש איזה "משפט מחץ" שיעבוד אשמח לשמוע (להגיד שהטכנולוגיה השתפרה מאוד, שזה יותר מתאים לשידורים בארץ, שהפלזמות של היום זה לא פלזמות של לפני שנתיים-שלוש לא עובד...)
רק עדכון:
מכיוון שלא היה תקציב ל-50 אינץ שכנעתי אותה לעשות קצת שינויים בסלון כך שהמרחק צפייה יקטן ל-3.5 מטר
בסוף הלכנו על 42C3502 של טושיבה (הדגם עם הסקארט) - למחסני חשמל בראשל"צ היה במלאי. האמת שברגע שהגענו לשם והסתכלנו על הקיר של ה-LCD לא היה בכלל מה להשוות, היא נראתה הרבה יותר טוב מהאחרות שהיו שם (בטח עניינים של כיול אבל עדיין ההבדל היה מרשים). הפלזמות היחידות שהיו להם במלאי (לא מתצוגה) היו החדשות של LG, ולא ממש התרשמנו מהן, במיוחד לא בחיבור למחשב נייד.
בינתיים עושה רושם של קניה מוצלחת - שידורי YES נראים מצויין, בחיבור למחשב התמונה חדה והצבעים טובים, ובכלל המסך הזה נראה מרשים גם כשהוא כבוי
אני אביא אולי איזו תמונה או שתיים בהמשך.
מכיוון שלא היה תקציב ל-50 אינץ שכנעתי אותה לעשות קצת שינויים בסלון כך שהמרחק צפייה יקטן ל-3.5 מטר
בסוף הלכנו על 42C3502 של טושיבה (הדגם עם הסקארט) - למחסני חשמל בראשל"צ היה במלאי. האמת שברגע שהגענו לשם והסתכלנו על הקיר של ה-LCD לא היה בכלל מה להשוות, היא נראתה הרבה יותר טוב מהאחרות שהיו שם (בטח עניינים של כיול אבל עדיין ההבדל היה מרשים). הפלזמות היחידות שהיו להם במלאי (לא מתצוגה) היו החדשות של LG, ולא ממש התרשמנו מהן, במיוחד לא בחיבור למחשב נייד.
בינתיים עושה רושם של קניה מוצלחת - שידורי YES נראים מצויין, בחיבור למחשב התמונה חדה והצבעים טובים, ובכלל המסך הזה נראה מרשים גם כשהוא כבוי
כן,יש מצב שאתה צודק.גם לא נראה לי שהדגם הזה מיובא על ידי ניופאן.מקווה שיהיה טוב...למרות שלא תמיד היבואנים הרישמיים ממש באים לקראת הלקוח שיש בעיות.shraga007 כתב:לא נראה לי. מחסני חשמל עובדים חזק עם י.שלוםguy11 כתב:העיקר שמרוצים.אני רק מקווה שהאחריות של ניופאן.
תתחדש ותהנה!!......