מגבר מארה"ב.
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני רוצה לקנות מגבר harman kardon 354 בארה"ב.
איזה בעיות יכולות להיות לי עם מכשיר מיובא עצמאית?
אני מתכוון לחבר אותו לטרנספורמטור, למרות שמישהו אמר לי שאין בעיה היום עם מכשירים כאלה והם בנויים גם ל 220V .
מישהוא יודע יותר טוב פה??
המכשיר לדעתי מעולה, עם UPSCALING ל 1080\720 + 75W לכל ערוץ שזה די מספק אותי.
אני לא רוצה לשאול בחנויות כי שמתי לב שהאינטרס שלהם זה להפחיד אותי כדי שאקנה אצלם, אז אני לא כל כך סומך עליהם.
אודה לכל משיב.
איזה בעיות יכולות להיות לי עם מכשיר מיובא עצמאית?
אני מתכוון לחבר אותו לטרנספורמטור, למרות שמישהו אמר לי שאין בעיה היום עם מכשירים כאלה והם בנויים גם ל 220V .
מישהוא יודע יותר טוב פה??
המכשיר לדעתי מעולה, עם UPSCALING ל 1080\720 + 75W לכל ערוץ שזה די מספק אותי.
אני לא רוצה לשאול בחנויות כי שמתי לב שהאינטרס שלהם זה להפחיד אותי כדי שאקנה אצלם, אז אני לא כל כך סומך עליהם.
אודה לכל משיב.
אני באותה סירה...
לא נעול על ה-HK, שוקל גם YAMAHA 663 או קצת להשקיע (600$) ולקחת PIONEER ELITE VSX-91.....
הטרנספורמטור לא מטריד אותי - רק נושא הוידאו..... הייתי יותר רגוע לגבי שאר הדגמים אם משהו היה יודע בוודאות שהם תומכים ב-576i, כלומר PAL.
דרך אגב - שולח או מביא לבד ?
הטרנספורמטור לא מטריד אותי - רק נושא הוידאו..... הייתי יותר רגוע לגבי שאר הדגמים אם משהו היה יודע בוודאות שהם תומכים ב-576i, כלומר PAL.
דרך אגב - שולח או מביא לבד ?
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

יש אתרים כמו www.ushops.co.il שאתה יכול לקנות דרכם והם מביאים כל מה שתרצה שמותר ביבוא מארה"ב + מיסים ומשלוח.
אז למגבר HK 354 שעולה 800$ יצא בסביבות 1300$ ואם נוסיף לו שנאי ב 400-500 שקל יוצא הכל קצת פחות מ 5000 שקל, שזה מחיר די טוב למגבר HK 75X7 + אפסקיילינג ל 1080\720.
לא בדקתי עלויות של יאמהה ופיוניר, אבל זה אמור לצאת בכמה עשרות אחוזים פחות מהמחיר בארץ - בוא נגיד שזה המחיר של האחריות.
אז למגבר HK 354 שעולה 800$ יצא בסביבות 1300$ ואם נוסיף לו שנאי ב 400-500 שקל יוצא הכל קצת פחות מ 5000 שקל, שזה מחיר די טוב למגבר HK 75X7 + אפסקיילינג ל 1080\720.
לא בדקתי עלויות של יאמהה ופיוניר, אבל זה אמור לצאת בכמה עשרות אחוזים פחות מהמחיר בארץ - בוא נגיד שזה המחיר של האחריות.
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

מוכר בחנות בכפר סבא אמר לי שלא להעיז לקנות רסיבר שמתאים ל 110V. לדבריו מגברים כאלה מיוצרים עם ספקי כוח חלשים ולא איכותיים, ושאיכות הצליל תפגע מאד אם אחבר אליו שנאי.
מה עושים? להקשיב לו?
מישהו שלא מוכר בחנויות יכול להסביר לי את החסרונות של מכשיר 110V שמחובר עם שנאי.
תודה מראש.
מה עושים? להקשיב לו?
תודה מראש.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שטויותFalcon1 כתב:מוכר בחנות בכפר סבא אמר לי שלא להעיז לקנות רסיבר שמתאים ל 110V. לדבריו מגברים כאלה מיוצרים עם ספקי כוח חלשים ולא איכותיים, ושאיכות הצליל תפגע מאד אם אחבר אליו שנאי.
מה עושים? להקשיב לו?
תודה מראש....
תקח אבל שנאי מספיק חזק ואיכותי בלי רעשים
שנאי מתח ל110 יעבוד, אבל אין סיבה לקנות מאמזון בארה"ב. המחירים יקרים יותר מאמזון הגרמני בקטגוריה הזו. ומגרמניה אין צורך להוסיף דבר, פשוט לחבר ולשמוע.
רסיברים עכשוויים של אונקיו כוללים מערכת כיול די גרועה לכן איני ממליץ לך עליהם.
רסיברים עכשוויים של אונקיו כוללים מערכת כיול די גרועה לכן איני ממליץ לך עליהם.
לא מומלץ. איכות הסאונד וגם התמונה מושפעים באיכות יציבות המתח, כמו גם אורך החיים של המוצר. שנאי רק מתאם מתחים, אבל ספק הכוח הפנימי של המגבר תוכנן עבור עבודה בתדר רשת של 60 הרץ. כאשר אתה מספק לו 50 הרץ אתה מקבל לפחות 20% יותר אדוות מתח כמו גם יותר הפסדים. מעגלי הסינון במוצרים אמריקאים זולים יותר מאשר במוצר אירופאי בגלל הבדלי התדרים. הרבה יותר משתלם לרכוש מאמזון אירופה.
למה ללכת דווקא על ארה"ב יש דילים טובים בהזמנות מארופה (בריטניה, גרמניה, אטליה, צרפת).
אתה נעול על ה-HK ?
אני חושש מהשימוש בשנאי, יש לי נסיון עבר רע מאוד עם שנאים (והם היו מאיכות מצויינת).
תשקול רכישה מארופה גם אם זה אומר להפשר על היצרן - Denon / Marants אל מול HK
אתה נעול על ה-HK ?
אני חושש מהשימוש בשנאי, יש לי נסיון עבר רע מאוד עם שנאים (והם היו מאיכות מצויינת).
תשקול רכישה מארופה גם אם זה אומר להפשר על היצרן - Denon / Marants אל מול HK
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
היום אתה יכול לקנות ישירות מאמזון ולקבל מחיר + עלות מיסים ושילוח מראש, כולל אחריות.Falcon1 כתב:יש אתרים כמו www.ushops.co.il שאתה יכול לקנות דרכם והם מביאים כל מה שתרצה שמותר ביבוא מארה"ב + מיסים ומשלוח.
לא בדקתי עלויות של יאמהה ופיוניר, אבל זה אמור לצאת בכמה עשרות אחוזים פחות מהמחיר בארץ - בוא נגיד שזה המחיר של האחריות....
דרך החברות שהזכרת, זה כבר פחות משתלם.
אגב, עדיף לחפש קודם באמזון גרמניה/אנגליה, שם תמצא רסיברים מותאמים לארץ מבחינת הספק ובמחירים מצויינים (לפעמים פחות מחצי מחיר בהשוואה לארץ).
זה נכון שחלק מהדגמים לא זמינים באירופה, כמו סדרת הדגל של ימאהה למשל, אבל עדיין יש אופציות נהדרות.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·כמו שאמרו לך, לא שווה, תזמין מאמזון גרמניה ואז לא צריך שנאי, זה יותר פרקטי, וזול יותר כי שנאי טוב יעלה לך כמה מאות, 300-500, שקל.taldok כתב:איך יצא ? עובד ? יש רשמים ?
אני גם רוצה להזמין מאמזון ארהב דגם חדש של אונקיו 8270.
איזה ממיר מתח מומלץ ? כמה וואט ?...
בלי קשר, עדיף לפתוח שרשור חדש מאשר להקפיץ אחד מלפני עשור
-
Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

·וואו, קולות מן העבר.Irus כתב:היום אתה יכול לקנות ישירות מאמזון ולקבל מחיר + עלות מיסים ושילוח מראש, כולל אחריות.......
דרך החברות שהזכרת, זה כבר פחות משתלם.
אגב, עדיף לחפש קודם באמזון גרמניה/אנגליה, שם תמצא רסיברים מותאמים לארץ מבחינת הספק ובמחירים מצויינים (לפעמים פחות מחצי מחיר בהשוואה לארץ).
זה נכון שחלק מהדגמים לא זמינים באירופה, כמו סדרת הדגל של ימאהה למשל, אבל עדיין יש אופציות נהדרות....
תודה לך Irus שהחזרת אותי לכאן.
לענינינו, ההודעה שלי מלפני 2 זיליון שנה וברור שיש דרכים טובות\יעילות\נונחות (מחק את המיותר) יותר.
לבסוף קניתי הרמן קרדון 355 בארץ אחרי שעשיתי עסקת חבילה בחנות אחת וההדל יצא כבר לא כזה משמעותי מארה"ב בהתחשב שקיבלתי גם שנה אחריות מניופאן. עכשיו לגבי ניופאן, אני לא צריך לספר לכם על רמת השירות שלהם אבל למזלי במכשיר הזה עדיין הכל עובד כמו ביום הראשון.
לעופרפולק: המכשיר נמצא במקום טוב, מגברים טובים מחזיקים שנים. יש לי עוד מגבר סטריאו של סוני בן 20 בערך שאני לא מוותר עליו בינתיים.
אגב הסאב שלי (קליפטש) נקנה בארה"ב והגיע עם ספינה אחרי חודש וחצי המתנה (התקמצנתי על משלוח אווירי) והתאמתי לו שנאי בארץ. יצא מצוין, שילמתי פחות מחצי מחיר (לא כולל השנאי) והוא גם כן עובד מצוין.
היי,
הגעתי לפה בחיפוש ולמרות שמדובר בדיון שהתחיל לפני עשור, נראה שהוא רלוונטי וחבל סתם לפתוח דיון חדש.
אני שוקל להזמין רסיבר (Yamaha A2070) מאמזון ארה"ב, כי אין לי אפשרות אחרת. הרסיבר לא זמין באמזונים אירופאים, והמחיר בארץ (עבור הדגם היוצא, A2060) יקר יותר ב-4,000 ש"ח (!) מהמחיר של קניה באמזון + 200$ משלוח + 35% מיסים.
אחרי 200$ משלוח ואחרי תשלום מיסים (שמחושבים גם על המשלוח!) זה יוצא תוספת של עוד 50% רווח נטו. זה אולי היבואן הכי חזיר שראיתי בחיים שלי (או שזה תיאום מחירים של כל החנויות, לא יודע).
הייתי שמח לדעת בוודאות האם יש בעיה עם שימוש ברסיבר מארה"ב יחד עם ממיר מתח. מישהו פה כתב משהו על 60Hz מול 50Hz ו"תאימות" של ספק הכוח, או על פגיעה באיכות הסאונד/תמונה.... יש בזה מין האמת?
איזה "גודל" מינימלי של ממיר מתח אני צריך בשביל שיחזיק את הרסיבר בלי בעיות?
תודה
הגעתי לפה בחיפוש ולמרות שמדובר בדיון שהתחיל לפני עשור, נראה שהוא רלוונטי וחבל סתם לפתוח דיון חדש.
אני שוקל להזמין רסיבר (Yamaha A2070) מאמזון ארה"ב, כי אין לי אפשרות אחרת. הרסיבר לא זמין באמזונים אירופאים, והמחיר בארץ (עבור הדגם היוצא, A2060) יקר יותר ב-4,000 ש"ח (!) מהמחיר של קניה באמזון + 200$ משלוח + 35% מיסים.
אחרי 200$ משלוח ואחרי תשלום מיסים (שמחושבים גם על המשלוח!) זה יוצא תוספת של עוד 50% רווח נטו. זה אולי היבואן הכי חזיר שראיתי בחיים שלי (או שזה תיאום מחירים של כל החנויות, לא יודע).
הייתי שמח לדעת בוודאות האם יש בעיה עם שימוש ברסיבר מארה"ב יחד עם ממיר מתח. מישהו פה כתב משהו על 60Hz מול 50Hz ו"תאימות" של ספק הכוח, או על פגיעה באיכות הסאונד/תמונה.... יש בזה מין האמת?
איזה "גודל" מינימלי של ממיר מתח אני צריך בשביל שיחזיק את הרסיבר בלי בעיות?
תודה
יש לי ימהה 2020 מאמאזון ארה"ב
@Enc0der
·
עובד כבר 3 שנים עם ממיר מתח איכותי שנקנה בארץ - אין עם זה שום בעיה.
וכן - התמחור בארץ הזוי.
הערה נוספת, אף אחד כבר לא מתייחס לזאפ, אתר שמזמן הפך ללא רלוונטי לגבי מחירים, אל תתרגש ממה שרשום שם.
·
עובד כבר 3 שנים עם ממיר מתח איכותי שנקנה בארץ - אין עם זה שום בעיה.
וכן - התמחור בארץ הזוי.
הערה נוספת, אף אחד כבר לא מתייחס לזאפ, אתר שמזמן הפך ללא רלוונטי לגבי מחירים, אל תתרגש ממה שרשום שם.