מגבר מארה"ב.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Falcon1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 527
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני רוצה לקנות מגבר harman kardon 354 בארה"ב.

איזה בעיות יכולות להיות לי עם מכשיר מיובא עצמאית?

אני מתכוון לחבר אותו לטרנספורמטור, למרות שמישהו אמר לי שאין בעיה היום עם מכשירים כאלה והם בנויים גם ל 220V .

מישהוא יודע יותר טוב פה??

המכשיר לדעתי מעולה, עם UPSCALING ל 1080\720 + 75W לכל ערוץ שזה די מספק אותי.

אני לא רוצה לשאול בחנויות כי שמתי לב שהאינטרס שלהם זה להפחיד אותי כדי שאקנה אצלם, אז אני לא כל כך סומך עליהם.

אודה לכל משיב.

niron
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 577
נתן תודות: 0

שליחה #2 

אני קניתי בארה"ב, מפעיל את הרסיבר עם שנאי, אין בעיה עד עכשיו

amosf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
קיבל תודות: 0

אני באותה סירה...

שליחה #3 

לא נעול על ה-HK, שוקל גם YAMAHA 663 או קצת להשקיע (600$) ולקחת PIONEER ELITE VSX-91.....

הטרנספורמטור לא מטריד אותי - רק נושא הוידאו..... הייתי יותר רגוע לגבי שאר הדגמים אם משהו היה יודע בוודאות שהם תומכים ב-576i, כלומר PAL.

דרך אגב - שולח או מביא לבד ?

Falcon1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

יש אתרים כמו www.ushops.co.il שאתה יכול לקנות דרכם והם מביאים כל מה שתרצה שמותר ביבוא מארה"ב + מיסים ומשלוח.
אז למגבר HK 354 שעולה 800$ יצא בסביבות 1300$ ואם נוסיף לו שנאי ב 400-500 שקל יוצא הכל קצת פחות מ 5000 שקל, שזה מחיר די טוב למגבר HK 75X7 + אפסקיילינג ל 1080\720.

לא בדקתי עלויות של יאמהה ופיוניר, אבל זה אמור לצאת בכמה עשרות אחוזים פחות מהמחיר בארץ - בוא נגיד שזה המחיר של האחריות.

Falcon1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

מוכר בחנות בכפר סבא אמר לי שלא להעיז לקנות רסיבר שמתאים ל 110V. לדבריו מגברים כאלה מיוצרים עם ספקי כוח חלשים ולא איכותיים, ושאיכות הצליל תפגע מאד אם אחבר אליו שנאי.

מה עושים? להקשיב לו?

מישהו שלא מוכר בחנויות יכול להסביר לי את החסרונות של מכשיר 110V שמחובר עם שנאי.

תודה מראש.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #6 

Falcon1 כתב:מוכר בחנות בכפר סבא אמר לי שלא להעיז לקנות רסיבר שמתאים ל 110V. לדבריו מגברים כאלה מיוצרים עם ספקי כוח חלשים ולא איכותיים, ושאיכות הצליל תפגע מאד אם אחבר אליו שנאי.

מה עושים? להקשיב לו?

מישהו שלא מוכר בחנויות יכול להסביר לי את החסרונות של מכשיר 110V שמחובר עם שנאי.

תודה מראש.
...
שטויות
תקח אבל שנאי מספיק חזק ואיכותי בלי רעשים

Falcon1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

אחלה, אז אין פחד, תודה.

taldok
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

איך יצא ? עובד ? יש רשמים ?
אני גם רוצה להזמין מאמזון ארהב דגם חדש של אונקיו 8270.
איזה ממיר מתח מומלץ ? כמה וואט ?

Shakedd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #9 

שנאי מתח ל110 יעבוד, אבל אין סיבה לקנות מאמזון בארה"ב. המחירים יקרים יותר מאמזון הגרמני בקטגוריה הזו. ומגרמניה אין צורך להוסיף דבר, פשוט לחבר ולשמוע.
רסיברים עכשוויים של אונקיו כוללים מערכת כיול די גרועה לכן איני ממליץ לך עליהם.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #10 

לא מומלץ. איכות הסאונד וגם התמונה מושפעים באיכות יציבות המתח, כמו גם אורך החיים של המוצר. שנאי רק מתאם מתחים, אבל ספק הכוח הפנימי של המגבר תוכנן עבור עבודה בתדר רשת של 60 הרץ. כאשר אתה מספק לו 50 הרץ אתה מקבל לפחות 20% יותר אדוות מתח כמו גם יותר הפסדים. מעגלי הסינון במוצרים אמריקאים זולים יותר מאשר במוצר אירופאי בגלל הבדלי התדרים. הרבה יותר משתלם לרכוש מאמזון אירופה.

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #11 

למה ללכת דווקא על ארה"ב יש דילים טובים בהזמנות מארופה (בריטניה, גרמניה, אטליה, צרפת).
אתה נעול על ה-HK ?
אני חושש מהשימוש בשנאי, יש לי נסיון עבר רע מאוד עם שנאים (והם היו מאיכות מצויינת).

תשקול רכישה מארופה גם אם זה אומר להפשר על היצרן - Denon / Marants אל מול HK

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #12 

Falcon1 כתב:יש אתרים כמו www.ushops.co.il שאתה יכול לקנות דרכם והם מביאים כל מה שתרצה שמותר ביבוא מארה"ב + מיסים ומשלוח.
אז למגבר HK 354 שעולה 800$ יצא בסביבות 1300$ ואם נוסיף לו שנאי ב 400-500 שקל יוצא הכל קצת פחות מ 5000 שקל, שזה מחיר די טוב למגבר HK 75X7 + אפסקיילינג ל 1080\720.

לא בדקתי עלויות של יאמהה ופיוניר, אבל זה אמור לצאת בכמה עשרות אחוזים פחות מהמחיר בארץ - בוא נגיד שזה המחיר של האחריות.
...
היום אתה יכול לקנות ישירות מאמזון ולקבל מחיר + עלות מיסים ושילוח מראש, כולל אחריות.
דרך החברות שהזכרת, זה כבר פחות משתלם.
אגב, עדיף לחפש קודם באמזון גרמניה/אנגליה, שם תמצא רסיברים מותאמים לארץ מבחינת הספק ובמחירים מצויינים (לפעמים פחות מחצי מחיר בהשוואה לארץ).
זה נכון שחלק מהדגמים לא זמינים באירופה, כמו סדרת הדגל של ימאהה למשל, אבל עדיין יש אופציות נהדרות.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #13 

חברים, שמת לב שזה שרשור מלפני....אאא...כמעט עשור?!? :? :lol:

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #14 

taldok כתב:איך יצא ? עובד ? יש רשמים ?
אני גם רוצה להזמין מאמזון ארהב דגם חדש של אונקיו 8270.
איזה ממיר מתח מומלץ ? כמה וואט ?
...
·כמו שאמרו לך, לא שווה, תזמין מאמזון גרמניה ואז לא צריך שנאי, זה יותר פרקטי, וזול יותר כי שנאי טוב יעלה לך כמה מאות, 300-500, שקל.
בלי קשר, עדיף לפתוח שרשור חדש מאשר להקפיץ אחד מלפני עשור :wink:

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7400
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #15 

נראה לי שכבר ההרמן שלו כבר מזמן בפח ***
Sony 1040
Monitor mass

Falcon1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

Irus כתב:
...
...
היום אתה יכול לקנות ישירות מאמזון ולקבל מחיר + עלות מיסים ושילוח מראש, כולל אחריות.
דרך החברות שהזכרת, זה כבר פחות משתלם.
אגב, עדיף לחפש קודם באמזון גרמניה/אנגליה, שם תמצא רסיברים מותאמים לארץ מבחינת הספק ובמחירים מצויינים (לפעמים פחות מחצי מחיר בהשוואה לארץ).
זה נכון שחלק מהדגמים לא זמינים באירופה, כמו סדרת הדגל של ימאהה למשל, אבל עדיין יש אופציות נהדרות.
...
·וואו, קולות מן העבר.
תודה לך Irus שהחזרת אותי לכאן.

לענינינו, ההודעה שלי מלפני 2 זיליון שנה וברור שיש דרכים טובות\יעילות\נונחות (מחק את המיותר) יותר.
לבסוף קניתי הרמן קרדון 355 בארץ אחרי שעשיתי עסקת חבילה בחנות אחת וההדל יצא כבר לא כזה משמעותי מארה"ב בהתחשב שקיבלתי גם שנה אחריות מניופאן. עכשיו לגבי ניופאן, אני לא צריך לספר לכם על רמת השירות שלהם אבל למזלי במכשיר הזה עדיין הכל עובד כמו ביום הראשון.

לעופרפולק: המכשיר נמצא במקום טוב, מגברים טובים מחזיקים שנים. יש לי עוד מגבר סטריאו של סוני בן 20 בערך שאני לא מוותר עליו בינתיים.

אגב הסאב שלי (קליפטש) נקנה בארה"ב והגיע עם ספינה אחרי חודש וחצי המתנה (התקמצנתי על משלוח אווירי) והתאמתי לו שנאי בארץ. יצא מצוין, שילמתי פחות מחצי מחיר (לא כולל השנאי) והוא גם כן עובד מצוין.

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #17 

היי,
הגעתי לפה בחיפוש ולמרות שמדובר בדיון שהתחיל לפני עשור, נראה שהוא רלוונטי וחבל סתם לפתוח דיון חדש.

אני שוקל להזמין רסיבר (Yamaha A2070) מאמזון ארה"ב, כי אין לי אפשרות אחרת. הרסיבר לא זמין באמזונים אירופאים, והמחיר בארץ (עבור הדגם היוצא, A2060) יקר יותר ב-4,000 ש"ח (!) מהמחיר של קניה באמזון + 200$ משלוח + 35% מיסים.
אחרי 200$ משלוח ואחרי תשלום מיסים (שמחושבים גם על המשלוח!) זה יוצא תוספת של עוד 50% רווח נטו. זה אולי היבואן הכי חזיר שראיתי בחיים שלי (או שזה תיאום מחירים של כל החנויות, לא יודע).

הייתי שמח לדעת בוודאות האם יש בעיה עם שימוש ברסיבר מארה"ב יחד עם ממיר מתח. מישהו פה כתב משהו על 60Hz מול 50Hz ו"תאימות" של ספק הכוח, או על פגיעה באיכות הסאונד/תמונה.... יש בזה מין האמת?

איזה "גודל" מינימלי של ממיר מתח אני צריך בשביל שיחזיק את הרסיבר בלי בעיות?

תודה

Sound123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 167
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

יש לי ימהה 2020 מאמאזון ארה"ב

שליחה #18 

@Enc0der
·

עובד כבר 3 שנים עם ממיר מתח איכותי שנקנה בארץ - אין עם זה שום בעיה.

וכן - התמחור בארץ הזוי.

הערה נוספת, אף אחד כבר לא מתייחס לזאפ, אתר שמזמן הפך ללא רלוונטי לגבי מחירים, אל תתרגש ממה שרשום שם.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”