PS3 אמריקאי וחשמל!
שלום לכולם!
אני רואה שהשאלה חוזרת ונשאלת אז הנה לכם תשובה חד משמעית.
משיחות שניהלתי עם מעבדת SONY PLAYSTATION שנקראת EZBORD הסוני פליסטיישן 3 מכיל שנאי אוניברסלי! (110v-215v)משמע אפשר לחבר ולהתחיל לשחק!
אני השתגעתי וחיפשתי בכל מקום אפשרי תשובה חד משמעית ולבסוף הסתפקתי במקום שהעבודה שלו זה לעשות עלייך כסף! ושאלתי אם יש להם ממיר לפלייסטיישן 3.
קיבלתי תשובה חד משמעית שהוא לא דורש ממיר מתח
ששאלתי האם התשובה היא בטוחה וחד משמעית נענתי כך "תשמע אדוני אני אוכל למכור לך ממיר מתח כמו של האקס בוקס אבל הפלייסטישן 3 מכיל 1 כזה כבר אתה לא הראשון ולא האחרון שמתקשר עם השאלה הזו" אז לכל המתלבטים שהיו איתי באותה סירה עד עכשיו רוצו וחברו לחשמל!
אני רואה שהשאלה חוזרת ונשאלת אז הנה לכם תשובה חד משמעית.
משיחות שניהלתי עם מעבדת SONY PLAYSTATION שנקראת EZBORD הסוני פליסטיישן 3 מכיל שנאי אוניברסלי! (110v-215v)משמע אפשר לחבר ולהתחיל לשחק!
אני השתגעתי וחיפשתי בכל מקום אפשרי תשובה חד משמעית ולבסוף הסתפקתי במקום שהעבודה שלו זה לעשות עלייך כסף! ושאלתי אם יש להם ממיר לפלייסטיישן 3.
קיבלתי תשובה חד משמעית שהוא לא דורש ממיר מתח
ששאלתי האם התשובה היא בטוחה וחד משמעית נענתי כך "תשמע אדוני אני אוכל למכור לך ממיר מתח כמו של האקס בוקס אבל הפלייסטישן 3 מכיל 1 כזה כבר אתה לא הראשון ולא האחרון שמתקשר עם השאלה הזו" אז לכל המתלבטים שהיו איתי באותה סירה עד עכשיו רוצו וחברו לחשמל!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שאלת אם זה רלוונטי גם ל40 וגם ל80?
לפי מה שקראתי ושמעתי זה רלוונטי לכל גרסאות ה-PS3. עדיין לא שמעתי אפילו על אדם אחד שהספק שלו נצלה בגלל חיבור לרשת שונה.
אני יכול להעיד שקונסולת 60GB האמריקאית בגרסת ההשקה (תאריך ייצור ינואר 07) מתחברת בסדר גמור לרשת חשמל ישראלית - למרות שעל המדבקה מאחורה מצוין במפורש 110v.
אני יכול להעיד שקונסולת 60GB האמריקאית בגרסת ההשקה (תאריך ייצור ינואר 07) מתחברת בסדר גמור לרשת חשמל ישראלית - למרות שעל המדבקה מאחורה מצוין במפורש 110v.
לי יש Playstation 3 שיוצר במרץ 2008 ונקנה בקנדה.
על המכשיר וגם בהוראות כתוב רק 110V.
התמיכה של סוני אמרו לי שאפשר לחבר רק ל 110V ולכן שאני אשתמש בממיר מתח.
בכל האינטרנט בפורומים ישראלים ואירופים היה נראה לי שזה אמור להיות בסדר ואחרי הפוסט הזה החלטתי לחבר וזה עובד יופי.
אני עוד קצת מפחד ולכן כשאני מסיים לשחק אני מכבה את המתג ON OFF הפיזי שעל המכשיר למרותשנראה לי שזה אולי מיותר.
על המכשיר וגם בהוראות כתוב רק 110V.
התמיכה של סוני אמרו לי שאפשר לחבר רק ל 110V ולכן שאני אשתמש בממיר מתח.
בכל האינטרנט בפורומים ישראלים ואירופים היה נראה לי שזה אמור להיות בסדר ואחרי הפוסט הזה החלטתי לחבר וזה עובד יופי.
אני עוד קצת מפחד ולכן כשאני מסיים לשחק אני מכבה את המתג ON OFF הפיזי שעל המכשיר למרותשנראה לי שזה אולי מיותר.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
Better safe then sorry.yaronsh1 כתב: אני עוד קצת מפחד ולכן כשאני מסיים לשחק אני מכבה את המתג ON OFF הפיזי שעל המכשיר למרותשנראה לי שזה אולי מיותר....
מה גם שבדקו וראו שגם במצב Standby ה PS3 צורך כמות מכובדת של חשמל
- Joss
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אתמול חזרתי עם PS3 מארה"ב
עובד בארץ ללא שנאי, דגם ה- 40GB
קניתי Western Digital 320GB ב- $119 והחלפתי דיסק במקום ה- 40GB
Joss
קניתי Western Digital 320GB ב- $119 והחלפתי דיסק במקום ה- 40GB
Joss
איפה בארה"ב קנית ?
אני רוצה לקנות PS3 בארה"ב, אני נוסע ב 31.7 וחוזר אחרי שבוע (אני יהיה בניו יורק).
איפה כדאי כרגע לקנות ? באינטרנט אין את החבילות במלאי ? עדיף לקנות בחנות בניו יורק ? (אולי טויס אר אס )
תודה
איפה כדאי כרגע לקנות ? באינטרנט אין את החבילות במלאי ? עדיף לקנות בחנות בניו יורק ? (אולי טויס אר אס )
תודה
- Joss
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
שבוע שעבר בארה"ב לא הצלחתי למצוא אף דגם של PS3 בטויס אר אס, CIRCUITCITY, BESTBUY, FRY'S.
בסוף הצלחתי למצוא אחד בחנות של BLOCKBUSTER, יש להם גם בנדלים מעניינים כולל משחק או BLURAY DVD או כבל HDMI
אני קניתי דגם פשוט של 40GB ולמחרת קניתי דיסק של 320GB ב- $119 ושדרגתי
בסוף הצלחתי למצוא אחד בחנות של BLOCKBUSTER, יש להם גם בנדלים מעניינים כולל משחק או BLURAY DVD או כבל HDMI
אני קניתי דגם פשוט של 40GB ולמחרת קניתי דיסק של 320GB ב- $119 ושדרגתי