Vista או XP?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית.
מצד אחד ויסטה מגיעה עם ה-MC בילד אין. אבל חטפה לא מעט ביקורות ויש הרבה מאוד משתמשים שעשו DOWN GRADE.
היא גם טוחנת משאבים לא קטנה.
מצד שני, ה-XP PRO היא אחת המערכות הפעלה הכי יציבות שאני מכיר(לפחות של מיקרוסופט) אבל אם אינני טועה ה-MC הוא לא בילד אין.
אם אתה שואל אותי אני חושב שהייתי בוחר XP PRO למרות שהסקרנות הורגת להשתדרג לויסטה.
מצד אחד ויסטה מגיעה עם ה-MC בילד אין. אבל חטפה לא מעט ביקורות ויש הרבה מאוד משתמשים שעשו DOWN GRADE.
היא גם טוחנת משאבים לא קטנה.
מצד שני, ה-XP PRO היא אחת המערכות הפעלה הכי יציבות שאני מכיר(לפחות של מיקרוסופט) אבל אם אינני טועה ה-MC הוא לא בילד אין.
אם אתה שואל אותי אני חושב שהייתי בוחר XP PRO למרות שהסקרנות הורגת להשתדרג לויסטה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אם יש לך מערכת מספיק חזקה (מעבד חדיש, מספיק זכרון 2GB) הייתי ממליץ על וויסטה.emilberl כתב:אני בונה מערכת Media Center. איזה מערכת הפעלה עדיפה: Vista או XP?...
לי יש עם וויסטה פרמיום SP1 ואין לי שום בעייה איתה.
מה גם שיש בה את MC שכבר בא איתה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
VISTA נתמך הרבה יותר. עם מחשב טוב, VISTA רץ לא רע בכלל.
עדיין, כשאני בונה מחשב חדש אני תמיד מעדיף את XP בגלל הקלילות שלו (לא מדבר על MCE במקרה הזה).
עדיין, כשאני בונה מחשב חדש אני תמיד מעדיף את XP בגלל הקלילות שלו (לא מדבר על MCE במקרה הזה).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ההשוואה האמיתית היא בין Vista Home Premium לבין XP Pro MCE 2005. לשתי המערכות יש פלוסים ומינוסים אבל אם כבר החלטת ללכת על Media Center אז אין לך הרבה בררות כי MCE 2005 כבר אינה ניתנת להשגה.
בתשובה לשאלה הטבעית הבאה: אי אפשר להוסיף את הMedia Center למערכת XP Pro קיימת.
בתשובה לשאלה הטבעית הבאה: אי אפשר להוסיף את הMedia Center למערכת XP Pro קיימת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה לכל המגיבים. אם אני מבין נכון, XP עדיפה כמערכת הפעלה אך אם מדובר בMedia Center אין לי ברירה אלה להשתמש ב-Vista היות ו-MCE 2005 לא נתמכת יותר.
אם כך, שאלה לגבי השלט. האם כל שלט של Microsoft מתאים או ל-Vista נדרש שלט מיוחד?
אם כך, שאלה לגבי השלט. האם כל שלט של Microsoft מתאים או ל-Vista נדרש שלט מיוחד?
וואלה אתמול בדיוק חשבתי להתקין בפעם הראשונה את ה MCE כדי לראות קצת על מה כל המאומה (אני חי לי בעולם ה VMC) אבל באמת פתאום התברר לי שזה דורש התקנה מלאה של כל המערכת !!! כמובן שבסוף לא התקנתי,Catskinner כתב: בתשובה לשאלה הטבעית הבאה: אי אפשר להוסיף את הMedia Center למערכת XP Pro קיימת....
הם השתגעו לגמרי
אגב, אין איזה קומבינה לעקוף את העניין הזה ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש, אבל תאמין לי שאתה לא רוצה להיכנס לזה.
- dror_caspi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
האמת שזה מעניין, יש לי בבית מספר מחשבי XP שיוכלו להנות משדרוג כזה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

התהליך הוא לא מתועד בעליל אבל תוכלו למצוא אותו בחיפוש בגוגל.
אבל הבעיה היא לא לראות אם זה מבחן הולם לכישורים שלכם בתחום התקנות והתאמות ושליטה במערכות הפעלה. הבעיה היא שבשביל לבצע את ההמרה אתם זקוקים למדיה + רשיון עבור ה MCE 2005. מאיפה תשוגו את זה אם אין לכם MSDN? כי זה פחות או יותר הדרך היחידה היום לשים יד על המוצר.
אבל הבעיה היא לא לראות אם זה מבחן הולם לכישורים שלכם בתחום התקנות והתאמות ושליטה במערכות הפעלה. הבעיה היא שבשביל לבצע את ההמרה אתם זקוקים למדיה + רשיון עבור ה MCE 2005. מאיפה תשוגו את זה אם אין לכם MSDN? כי זה פחות או יותר הדרך היחידה היום לשים יד על המוצר.
כי דווקא יש רשיון ל MSDNCatskinner כתב:התהליך הוא לא מתועד בעליל אבל תוכלו למצוא אותו בחיפוש בגוגל.
אבל הבעיה היא לא לראות אם זה מבחן הולם לכישורים שלכם בתחום התקנות והתאמות ושליטה במערכות הפעלה. הבעיה היא שבשביל לבצע את ההמרה אתם זקוקים למדיה + רשיון עבור ה MCE 2005. מאיפה תשוגו את זה אם אין לכם MSDN? כי זה פחות או יותר הדרך היחידה היום לשים יד על המוצר....