מחפש טלויזיה
היי כולם,
אני מחפש טלויזיה לפחות 40" שתהיה לה תמיכת FullHD ועדיף שתהיה רחבה....
כמובן עדיף שיהיה לך חיבור HDMI....
תקציב: מקסימום 15,000
מטרות: 70 אחוז טלויזיה, 20 אחוז DVD ו - 10 אחוז Xbox 360....
אם תוכלו למצוא לי דגמים מתאימים יהיה מצויין כבר בדקתי כמה דגמים הנה שניים שדרך קריאה באינטרנט התרשמתי מהם (אולי מישהו יוכל להגיד לי עליהם מנסיון או עם יותר מקצועיות):
LG 42LB7R
SONY KDL-40D3550
תודה לעוזרים
אני מחפש טלויזיה לפחות 40" שתהיה לה תמיכת FullHD ועדיף שתהיה רחבה....
כמובן עדיף שיהיה לך חיבור HDMI....
תקציב: מקסימום 15,000
מטרות: 70 אחוז טלויזיה, 20 אחוז DVD ו - 10 אחוז Xbox 360....
אם תוכלו למצוא לי דגמים מתאימים יהיה מצויין כבר בדקתי כמה דגמים הנה שניים שדרך קריאה באינטרנט התרשמתי מהם (אולי מישהו יוכל להגיד לי עליהם מנסיון או עם יותר מקצועיות):
LG 42LB7R
SONY KDL-40D3550
תודה לעוזרים
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
אז ככה, למרחק הצפיה שלך ולאופי התכנים אין לך למעשה שימוש ב-LCD FHD מפני ש-40 אינץ' אינם (לכל הדעות) מספיקים למרחק הנ"ל ולא יהיה ביכולתך להנות כלל מתכני SD רגילים אפילו ומבלי להזכיר 720P או 1080P.elada92 כתב:5 - 5.5 מ'
חשבתי ללכת על טלויזיה 40/42" אבל אני לא מוצא אחת שעונה על הדרישות שלי (בעיקר עם העניין של FullHD)...
אני ממליץ לעשות את הדברים הבאים:
אם באפשרותך להגדיל את התקציב לכיוון ה-20K זה מצויין כי אז תוכל לרכוש את הפיוניר 508XD המהוללת.
אם לאו אז קיימות פלאזמות טובות אחרות כגון פנסוניק 50PV70 או 50PV700 או סמסונג 50Q91.
במשחקי XBOX תמיד תוכל להתקרב למסך לצפיה אופטימאלית בתכני HD.
רגע שאני אבין....
למרחק צפייה שלי מתאימה טלויזיית 50"... מוזר
הלכתי לחנות (אני לא אגיד תשם כדי לא לפרסם אבל זה רשת גדולה בארץ) ככה לקבל סדר גודל של מחירים ואמרו לי שהאופטימלי בשביל המרחק צפייה שלי זה 42"...
אם אתם אומר אחרת אז מצויין
ומה בנוגע לאחד מהדגמים החדשים של סמסונג? לשקול אותם או להוציא אותם מהמחשבה שלי... האמת היא ששמתי עין על אחד הדגמים שהוא 46"...
למרחק צפייה שלי מתאימה טלויזיית 50"... מוזר
הלכתי לחנות (אני לא אגיד תשם כדי לא לפרסם אבל זה רשת גדולה בארץ) ככה לקבל סדר גודל של מחירים ואמרו לי שהאופטימלי בשביל המרחק צפייה שלי זה 42"...
אם אתם אומר אחרת אז מצויין
ומה בנוגע לאחד מהדגמים החדשים של סמסונג? לשקול אותם או להוציא אותם מהמחשבה שלי... האמת היא ששמתי עין על אחד הדגמים שהוא 46"...
nils3373 כתב:אז ככה, למרחק הצפיה שלך ולאופי התכנים אין לך למעשה שימוש ב-LCD FHD מפני ש-40 אינץ' אינם (לכל הדעות) מספיקים למרחק הנ"ל ולא יהיה ביכולתך להנות כלל מתכני SD רגילים אפילו ומבלי להזכיר 720P או 1080P.elada92 כתב:5 - 5.5 מ'
חשבתי ללכת על טלויזיה 40/42" אבל אני לא מוצא אחת שעונה על הדרישות שלי (בעיקר עם העניין של FullHD)...
אני ממליץ לעשות את הדברים הבאים:
אם באפשרותך להגדיל את התקציב לכיוון ה-20K זה מצויין כי אז תוכל לרכוש את הפיוניר 508XD המהוללת.
אם לאו אז קיימות פלאזמות טובות אחרות כגון פנסוניק 50PV70 או 50PV700 או סמסונג 50Q91.
במשחקי XBOX תמיד תוכל להתקרב למסך לצפיה אופטימאלית בתכני HD....
למרחק שלך מינמום 50" ,פחות מזה חבל לך על הכסף.
אם התקציב מאפשר אז תבדוק לגבי פלזמה של פיוניר שנחשבת לדעת הרוב מהטובות שיש.elada92 כתב:אז איזה 50" אתם ממליצים לי... נחרוג כרגע מהתקציב... זה לא בעיה אבל מה אתם ממליצים שאני אדע על מה לשים תעין.... כמובן שהטלויזיה 50" תהיה גם איכותית בצפייה בשידורי SD בכבלים......
אם לא אז נילס רשם לך דגמים מומלצים אחרים.