תמונה ראשונה של לוח האם של ה Popcorn Hour A-110
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46356
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
מצורפת תמונה של לוח האם אשר יופיע ב Popcorn Hour A-110.
שימו לב ל Jumper אשר הותקן בצורה רשלנית על הלוח. לדברי חברת Popcorn Hour, התיקון הזה יופיע רק ב Batch הראשון של המכשירים בשל הדחיפות להוציא אותם לשוק.
אם נכון הדבר, רצוי לא לבצע שום רכישות מכיוון שהתיקון נראה רעוע, חובבני ועלול להקרע בזמן התקנה של הכונן הקשיח.
אני אבדוק מחר את הנושא יותר לעומק ואחזור לדווח.
שימו לב ל Jumper אשר הותקן בצורה רשלנית על הלוח. לדברי חברת Popcorn Hour, התיקון הזה יופיע רק ב Batch הראשון של המכשירים בשל הדחיפות להוציא אותם לשוק.
אם נכון הדבר, רצוי לא לבצע שום רכישות מכיוון שהתיקון נראה רעוע, חובבני ועלול להקרע בזמן התקנה של הכונן הקשיח.
אני אבדוק מחר את הנושא יותר לעומק ואחזור לדווח.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לאחר בירור מהיר מול Syabas מתברר כי בלוח האם אשר יופץ ללקוחות לא יכלל ה Wire המוצג.
ניתן להרגע
ניתן להרגע
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
תאמין לי מטוסים טסים עם תפירות כאלו...
והרבה יותר גרועות.
ותחשבו על זה.
והרבה יותר גרועות.
ותחשבו על זה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יכול להיות, אבל עדיין לא הייתי רוצה חוט רופף כזה בציוד שלי בבית, משדר חובבניות.
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
זה לא משדר...
קורה... עורכים כרטיס, קורה שבורח חוט או שבשרטוט הוא לא מצויין או שהמסכות של ה - PCB היו לא תקינות או שלא הבינו טוב את ה - DATA SHEET של הרכיב ישנן לא מעט סיבות.
ישנו דגם הנדסי שעליו עושים תפירות וכו... ובד"כ בעריכה שניה לאחר סיום האינטגרציה מתקנים את זה.
ביננו אני לא צחקתי ישנם מטוסים שטסים עם תפירות. נכון שקיים סטנדרט מוגדר איך לבצע אותן ואיזו כמות של תפירות על כרטיס ואיך הם מודבקים טזה סוג חוטים וכו וכו וכו אבל זה קיים.
מעבר לזה אני באופן אישי קבלתי כרטיסים של חברת MATROX למי שמכיר עם תפירות עליהן. וזאת ממש ממש ממש לא חברה סינית או משהו כזה וכל כרטיס עולה אלפי דולרים.
אבל אכן לא הייתי רוצה לקבל כזה כרטיס לבית בסופו של דיון (למרות שאם תבדוק תמצא כנראה איחד או שניים באחד המכשירים בבית).

קורה... עורכים כרטיס, קורה שבורח חוט או שבשרטוט הוא לא מצויין או שהמסכות של ה - PCB היו לא תקינות או שלא הבינו טוב את ה - DATA SHEET של הרכיב ישנן לא מעט סיבות.
ישנו דגם הנדסי שעליו עושים תפירות וכו... ובד"כ בעריכה שניה לאחר סיום האינטגרציה מתקנים את זה.
ביננו אני לא צחקתי ישנם מטוסים שטסים עם תפירות. נכון שקיים סטנדרט מוגדר איך לבצע אותן ואיזו כמות של תפירות על כרטיס ואיך הם מודבקים טזה סוג חוטים וכו וכו וכו אבל זה קיים.
מעבר לזה אני באופן אישי קבלתי כרטיסים של חברת MATROX למי שמכיר עם תפירות עליהן. וזאת ממש ממש ממש לא חברה סינית או משהו כזה וכל כרטיס עולה אלפי דולרים.
אבל אכן לא הייתי רוצה לקבל כזה כרטיס לבית בסופו של דיון (למרות שאם תבדוק תמצא כנראה איחד או שניים באחד המכשירים בבית).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
תפירות מהסוג הזה מאוד נפוצות מסיבות רבות. לעיתים זה יכול לקרות בגלל שהפרינט לא היה מדוייק וחוט ניתק וזה גם יכול להיות שפשוט הוא עובר קרוב מדי לאיזה נקודה רועשת והרעש עובר גם לקו הזה (ולכן מעבירים אותו דרך חוט אלטרנטיבי).
לא צריך להתרגש מדברים כאלה. תפירות כאלה לא נראות טוב והן מרגישות לעיתים טיפה כמו משהו לא מושלם, אבל אם זה כל הסיפור, לא הייתי מתרגש.
לא צריך להתרגש מדברים כאלה. תפירות כאלה לא נראות טוב והן מרגישות לעיתים טיפה כמו משהו לא מושלם, אבל אם זה כל הסיפור, לא הייתי מתרגש.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כמו שכבר כתבתי, התמונה הינה סקיצה ראשונית של הלוח, במוצר הסופי החוט יחסך מאיתנו.
אני מזהה USB SLAVE (אני צריך קפה:)) אחורי וזה מה שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן...kisin כתב:נושא החוט לא מדאיג אותי כי *** כתב שבמוצר הסופי החוט יחסך מאיתנו.
האם ניתן ללמוד מהתמונה לגבי החידושים שיהיו בA110?...
כמו כן כפתור RESET.. וחיבור USB קידמי (כפול?)
נערך לאחרונה על ידי dizingof ב 25/06/2008 13:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נראה לי שהתכוונת ל USB Slave.
התמונה די מטושטשת, יש לי אותה בהפרדה גבוהה וקשה להבין משהו משמה.
בכל אופן, המפרט של ה A-110 כבר פורט בשרשור "חידושים מבית Syabas". ה Board שהוצג גם לא סופי שכפי שכבר רשמתי ולכן חבל על הזמן בניחושים.
התמונה די מטושטשת, יש לי אותה בהפרדה גבוהה וקשה להבין משהו משמה.
בכל אופן, המפרט של ה A-110 כבר פורט בשרשור "חידושים מבית Syabas". ה Board שהוצג גם לא סופי שכפי שכבר רשמתי ולכן חבל על הזמן בניחושים.