מישהו מכיר את הדגמים הבאים (פלזמה 50")?
מצאתי ב- ZAP.
לא מצאתי REVIEWS.
נראה לי שמדובר ביבוא לשוק הישראלי בלבד?
LG 50PG200R
LG 50PG60UR
ושאלה נוספת. האם קיים אתר בו ניתן לראות את תאריך ההשקה של הדגמים השונים? לכאורה, צריך ללכת לאתר של כל יצרן ולחפש קישור ל- DISCONTINUED MODELS, או לחפש את הדגם הרלבנטי באמצעות מנוע החיפוש של אתר היצרן. אבל שיטות אלה לא תמיד עובדות.
תודה.
לא מצאתי REVIEWS.
LG 50PG200R
LG 50PG60UR
ושאלה נוספת. האם קיים אתר בו ניתן לראות את תאריך ההשקה של הדגמים השונים? לכאורה, צריך ללכת לאתר של כל יצרן ולחפש קישור ל- DISCONTINUED MODELS, או לחפש את הדגם הרלבנטי באמצעות מנוע החיפוש של אתר היצרן. אבל שיטות אלה לא תמיד עובדות.
תודה.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה אתה מקשקש??kalda01 כתב:חיפוש בגוגל מחזיר רק אתרים בארץ כך שנראה שזה דגם מדבקה.
מעניין אם משווק על ידי יבואן רשמי של LG...
אילו דגמים שמיובאים ע"י ח.י היבואן הרשמי:
http://hye.co.il/catalog/products.aspx? ... bcatid=107
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
זה עדיין לא אומר שהיבואן לא הדביק את המדבקה..
תבדוק בגוגל באיזה מדינות יש איזכור של הדגם הזה.
פה בפורם הרי המליצו שזו השיטה לגלות מוצר מדבקה. אני רק בדקתי בגוגל כמו שהמליצו פה.
פה בפורם הרי המליצו שזו השיטה לגלות מוצר מדבקה. אני רק בדקתי בגוגל כמו שהמליצו פה.
שני הדגמים מיובאים על ידי ח.י.wisniak כתב:מצאתי ב- ZAP.
לא מצאתי REVIEWS.
LG 50PG200R
LG 50PG60UR
תודה....
הם לא רק דגמים לארץ, אפשר למצוא את אוצם הדגמים גם בקזחסטן נדמה לי
העניין הוא שלכל יבשת או איזור יש את אותו הדגם אבל עם שינוי קטן (UR) לדוגמא.
מדובר לרוב בדגם די זהה עם אותו מפרט כמעט.
אילו דגמים די חדשים שיצאו ב 2008. (ובטח ב 2009 יהיו כבר ישנים....
לי יש את ה 50PG60UR
אחרי שהיה לי את הדגם הקודם 50PC51 כחודשיים שודרגתי לדגם החדש הזה לאחר שראיתי שבו רואים יותר טוב מה 50PG200R. שחור יותר שחור, גוונים יותר חדים, עיצוב יותר יפה.( זכוכית עד הקצה על המסגרת)
כל שאר הדברים שהדגם הזה נבדל - USB PIP לא כל כך שימושיים לי.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אוי נו באמת................kalda01 כתב:זה עדיין לא אומר שהיבואן לא הדביק את המדבקה..
פה בפורם הרי המליצו שזו השיטה לגלות מוצר מדבקה. אני רק בדקתי בגוגל כמו שהמליצו פה....
ח.י הוא היבואן הרישמי שמוכר ע"י LG העולמית.
אני חושב שסייג לחוכמה שתיקה ואנא בלי לכתוב פה שטויות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
תודה לכל המשיבים (למרות שחלק קצת התלהבו יותר מדי בעוצמת התגובה).
אני חיפשתי בגוגל, ובאמת מצאתי מעט מאוד אתרים עם הדגמים האלה, והיבואן בארץ לא עלה כלל (אבל זה כנראה כי הוספתי את המילה REVIEW, למשל - LG 50PG200R REVIEW.
האם יש איזו טבלה בה ניתן לזהות את משמעות הקודים של האותיות? למשל - כמו שבחשבי כף יד ומצלמות יש קודים שמזהים את פלח השוק אליו מיועד המכשיר. כי זה באמת מטעה לחפש דגם עם אותיות XX ולא למצוא דבר, בעוד שלו החלפתי את האותיות ל- YY הייתי מוצא הרבה חומר.
ועוד, האם מישהו יכול לסייע עם החלק השני של השאלה שלי?
"האם קיים אתר בו ניתן לראות את תאריך ההשקה של הדגמים השונים? לכאורה, צריך ללכת לאתר של כל יצרן ולחפש קישור ל- DISCONTINUED MODELS, או לחפש את הדגם הרלבנטי באמצעות מנוע החיפוש של אתר היצרן. אבל שיטות אלה לא תמיד עובדות. "
תודה.
אני חיפשתי בגוגל, ובאמת מצאתי מעט מאוד אתרים עם הדגמים האלה, והיבואן בארץ לא עלה כלל (אבל זה כנראה כי הוספתי את המילה REVIEW, למשל - LG 50PG200R REVIEW.
האם יש איזו טבלה בה ניתן לזהות את משמעות הקודים של האותיות? למשל - כמו שבחשבי כף יד ומצלמות יש קודים שמזהים את פלח השוק אליו מיועד המכשיר. כי זה באמת מטעה לחפש דגם עם אותיות XX ולא למצוא דבר, בעוד שלו החלפתי את האותיות ל- YY הייתי מוצא הרבה חומר.
"האם קיים אתר בו ניתן לראות את תאריך ההשקה של הדגמים השונים? לכאורה, צריך ללכת לאתר של כל יצרן ולחפש קישור ל- DISCONTINUED MODELS, או לחפש את הדגם הרלבנטי באמצעות מנוע החיפוש של אתר היצרן. אבל שיטות אלה לא תמיד עובדות. "
תודה.
למה אתה עושה דיפלומה ותואר שני במחקרים על תאריך השקה ושמות תואר של הפלזמה?wisniak כתב:תודה לכל המשיבים (למרות שחלק קצת התלהבו יותר מדי בעוצמת התגובה).
תודה....
תאריך השקה ומה האות מסמלת ליד הפלזמה לא רלוונטי לבחירת הפלזמה.
מה אם תאריך הפלזמה הוא מלפני 8 חודשים אבל הפלזמה עולה על כל מה שקיים היום בשוק ויצא רק לפני חודש?
הדגמים חדשים ויצאו ב 2008. אם תחכה הם כבר לא יהיו חדשים.
תלך ותשווה את האיכות שלהם מול אחרים ותבחר את הפלזמה שהכי נראית לך טוב בצפייה.
תקשה על עצמך ולך לשני מקומות. אם אתה מאיזור המרכז - לביגבוקס יש מבחר גדול ומנסיון שלי אפשר להתמקח איתם על המחיר, הובלה והתקנה.
תקנה, ועם כל הזמן שחסכת לעצמך, תשחק עם הילדים(אם יש), תשקיע באשתך/חברה, ותצפה כבר בגמר היורו בפלזמה החדשה עם כל החברים!
תואר שני בהנדסה (בהצטיינות) כבר יש לי.oceans68 כתב:למה אתה עושה דיפלומה ותואר שני במחקרים על תאריך השקה ושמות תואר של הפלזמה?wisniak כתב:תודה לכל המשיבים (למרות שחלק קצת התלהבו יותר מדי בעוצמת התגובה).
תודה....
תאריך השקה ומה האות מסמלת ליד הפלזמה לא רלוונטי לבחירת הפלזמה.
מה אם תאריך הפלזמה הוא מלפני 8 חודשים אבל הפלזמה עולה על כל מה שקיים היום בשוק ויצא רק לפני חודש?
הדגמים חדשים ויצאו ב 2008. אם תחכה הם כבר לא יהיו חדשים.
תלך ותשווה את האיכות שלהם מול אחרים ותבחר את הפלזמה שהכי נראית לך טוב בצפייה.
תקשה על עצמך ולך לשני מקומות. אם אתה מאיזור המרכז - לביגבוקס יש מבחר גדול ומנסיון שלי אפשר להתמקח איתם על המחיר, הובלה והתקנה.
תקנה, ועם כל הזמן שחסכת לעצמך, תשחק עם הילדים(אם יש), תשקיע באשתך/חברה, ותצפה כבר בגמר היורו בפלזמה החדשה עם כל החברים!![]()
![]()
...
לפני שאני קונה, אני אוהב לקרוא, לחקור, ללמוד.
זה לא תהליך שלוקח חודשים, וזו הדרך בה אני בוחר לעבוד. כך אני לוקח החלטות מושכלות יותר.
ומכיוון שפורום זה אמור להיות הטוב מסוגו בעברית, אני פונה בשאלות למי שמוכן לסייע.
אף פעם לא הבנתי את הקטע שלאנשים לא אכפת מתי דגם נתון יצא או לא התעניינו בדגמים המקבילים באיזורים שונים בעולם על מנת לבדוק סקירות.
אני למשל רוצה מאוד לדעת איפה ישראל עומדת ביחס לאירופה ולארה"ב וכמה זמן לוקח לדגמים להגיע אלינו. כאשר עמדתי בפני רכישת הטלוויזיה שלי היה לי נחוץ לקרוא ביקורות על מסכים ואם מישהו היה מפנה את תשומת ליבי לעובדה שאותן הטלוויזיות נמכרות תחת דגם שונה במדינות שונות הייתי יכול לעשות קנייה חכמה יותר.
אני למשל רוצה מאוד לדעת איפה ישראל עומדת ביחס לאירופה ולארה"ב וכמה זמן לוקח לדגמים להגיע אלינו. כאשר עמדתי בפני רכישת הטלוויזיה שלי היה לי נחוץ לקרוא ביקורות על מסכים ואם מישהו היה מפנה את תשומת ליבי לעובדה שאותן הטלוויזיות נמכרות תחת דגם שונה במדינות שונות הייתי יכול לעשות קנייה חכמה יותר.
הדגם בחו"ל, לפחות בחלק מהארצות, נקרא PG600. יש דיון ענק ב-AV FORUMS וכמובן נמצא בגוגל במדינות רבות אחרות.
קישור לדיון ב-AVS:
http://www.avforums.com/forums/showthre ... e&t=734506
קישור לדיון ב-AVS:
http://www.avforums.com/forums/showthre ... e&t=734506
מסכים
חוכמה מאוד קטנה לרוץ ולקנות ולקוות לטוב.issue כתב:אף פעם לא הבנתי את הקטע שלאנשים לא אכפת מתי דגם נתון יצא או לא התעניינו בדגמים המקבילים באיזורים שונים בעולם על מנת לבדוק סקירות.
...
מה שאתה כותב זו בדיוק הדרך לבצע קנייה נבונה.