רמקולים למחשב Z5500 logitech
שלום לכולם,
בדיוק קניתי htpc ואני רוצה לצרף לו סאונד טוב. רציתי לקנות רסיבר איכותי ורמקולים ( בהשקעה של כ-8000 ש"ח) ואז נתקלתי ב- z5500 (כ-2000 ש"ח). מישהו מכיר אותם, או יש לו דעה חיובית\שלילית עליהם?
אני מעוניין להשתמש בהם כרמקולים לקולנוע ביתי ול xbox 360. הם נראים לי פתרון מעניין מאד וזול.
בנוסף, מישהו יודע איפה אפשר לראות ולשמוע אותם? לאף חנות אין אותם בתצוגה, רק בהזמנה.
תודה לכולם!
בדיוק קניתי htpc ואני רוצה לצרף לו סאונד טוב. רציתי לקנות רסיבר איכותי ורמקולים ( בהשקעה של כ-8000 ש"ח) ואז נתקלתי ב- z5500 (כ-2000 ש"ח). מישהו מכיר אותם, או יש לו דעה חיובית\שלילית עליהם?
אני מעוניין להשתמש בהם כרמקולים לקולנוע ביתי ול xbox 360. הם נראים לי פתרון מעניין מאד וזול.
בנוסף, מישהו יודע איפה אפשר לראות ולשמוע אותם? לאף חנות אין אותם בתצוגה, רק בהזמנה.
תודה לכולם!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בשביל לחפש בגוגל אני לא צריך אתכם ...פיטר כתב:גוגל יכול להיות מאוד מועיל לפעמים.....
קראתי כבר מאמרים עליהם, רציתי לקבל דעה ממישהו שקנה אותם. בנוסף אני חייב לשמוע אותם לפני קנייה ורציתי לדעת אם אפשר למצוא אותם בתצוגה איפשהו בארץ ...
martin, אני מסכים שמדובר בירידה ברמה אבל האם הירידה היא כגודל החסכון?
כלומר האם הירידה באיכות = 6000 ש"ח? על פי קריאת ביקורות הבנתי שהאיכות סאונד מצויינת, אך העוצמה בעייתית, ואני מוכן לתפשר בעוצמה ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- זיזי_טריפו
- עוסק בתחום

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אגב יונדאי סונטה ....
היה מערכת BOSE עבור ה PC , במשך הזמן העברתי אותה לסלון והייתי חייב רמקולים אז קניתי סט של רמקולים + SUB ב 150 ש"ח מ"מגה" ואוי לבושה ....שומעים יותר טוב מ BOSE.
היה מערכת BOSE עבור ה PC , במשך הזמן העברתי אותה לסלון והייתי חייב רמקולים אז קניתי סט של רמקולים + SUB ב 150 ש"ח מ"מגה" ואוי לבושה ....שומעים יותר טוב מ BOSE.
- זיזי_טריפו
- עוסק בתחום

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ACOUSTIMASS 3 IV מחוברים למגבר של Pioneer VSX
הסיבה לכל היא מאוד פשוטה , על מנת להינות מהם אני צריך להגביר את העוצמה לרמה גבוהה מאוד .
בכל מקרה כמו שאתה יודע החיבור למגבר הוא סטריאופני (אין יציאה מה SUB לכניסת SUB במגבר ) אולי זאת הסיבה . בשני המקרים אני שומע MP3 , בד"כ שלמה ארצי....
הסיבה לכל היא מאוד פשוטה , על מנת להינות מהם אני צריך להגביר את העוצמה לרמה גבוהה מאוד .
בכל מקרה כמו שאתה יודע החיבור למגבר הוא סטריאופני (אין יציאה מה SUB לכניסת SUB במגבר ) אולי זאת הסיבה . בשני המקרים אני שומע MP3 , בד"כ שלמה ארצי....