תודה לכולם!!!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
תודה לכל מי שהגיע, וחבל על כל מי שלא הגיע.
בימים הקרובים נתחיל לטפל בנושא רישום החברים שהם חברי המועדון, תנו לנו זמן להתאושש...
בכל מקרה, מקווה שנכריז בקרוב על סדרת מבצעים חדשה לחברי המועדון.
בימים הקרובים נתחיל לטפל בנושא רישום החברים שהם חברי המועדון, תנו לנו זמן להתאושש...
בכל מקרה, מקווה שנכריז בקרוב על סדרת מבצעים חדשה לחברי המועדון.
יאללה יש אור ירוק לתמונות - קדימה...
oferlaor כתב:תודה לכל מי שהגיע, וחבל על כל מי שלא הגיע.
בכל מקרה, מקווה שנכריז בקרוב על סדרת מבצעים חדשה לחברי המועדון....
- Refael-Azi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 166
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבה לכם מפעילי האתר, נהנתי מאד, היתה רמה מרשימה מאד של היבואנים.
הפתיעו במיוחד הJAMO R 909, היה מאד מרשים לראות שסט כזה כבר פועל לו בארץ.
הפתיעו במיוחד הJAMO R 909, היה מאד מרשים לראות שסט כזה כבר פועל לו בארץ.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
עופר בטח היום תישן ב-7. 
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- luxlucis
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 355
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה לכל מארגני התערוכה, עופר, מרטין וחיים וכן לכל היבאונים שהרימו את הככפה ונתנו שואו מצוין
אני יכול להעיד על עצמי וחברתי שנהנינו מאוד! אפילו הבאתי את אחי וחבר נוסף שיבואו לטעום טעמו של היי-אנד מהו...

אני יכול להעיד על עצמי וחברתי שנהנינו מאוד! אפילו הבאתי את אחי וחבר נוסף שיבואו לטעום טעמו של היי-אנד מהו...
פרננדו.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
עופר, חיים ומרטין ! כל הכבוד, אני מוריד בפניכם את הכובע
היה מדהים, מאורגן ומסודר, בלי תורים, היה אפשר לשמוע במערכות דיסקים מהבית ולהתרשם בצורה רצינית, היה יפה לראות את כל האנשים, כמובן אותכם, מנהלי האתר !
אותי אישית המורל הפילו, לא האמנתי כששמעתי אותם, ובכל ללא האמנתי כששמעתי את המחיר שלהם !
כמו כן אהבתי את ה D25 של Proac ואת החדר של AudioFreak, עם הסט של Manly וה living voice. שלדעתי נשמעו נהדר ביחד !
האכזבה הכי גדולה שלי הייתה מה B&W 802D שהחדר שהם נכחו בו היה ממש, אבל ממש קטן עליהם, הסאונד היה OverBassed לגמרי, אני חושב שצריך איצטדיון בשביל לנצל רמקול כזה כמו שצריך.
בתחום הווידאו התפעלתי מהמקרנים של מיצובישי שהיו הפתעה בשבילי, כמו כן המסכים של LOWE גרמו לי להזיל ריר !
רק דבר אחד היה חסר שלי שם, וזה כל נושא האוזניות ! אני אשמח אם בשנה הבאה (או במתערוכה הבאה) מישהו ירים את הקפפה בתחום הזה !
סה"כ היה מקסים, מאד נהנתי והתרשמתי, היה כיף, להתראות בשנה הבאה !
היה מדהים, מאורגן ומסודר, בלי תורים, היה אפשר לשמוע במערכות דיסקים מהבית ולהתרשם בצורה רצינית, היה יפה לראות את כל האנשים, כמובן אותכם, מנהלי האתר !
אותי אישית המורל הפילו, לא האמנתי כששמעתי אותם, ובכל ללא האמנתי כששמעתי את המחיר שלהם !
כמו כן אהבתי את ה D25 של Proac ואת החדר של AudioFreak, עם הסט של Manly וה living voice. שלדעתי נשמעו נהדר ביחד !
האכזבה הכי גדולה שלי הייתה מה B&W 802D שהחדר שהם נכחו בו היה ממש, אבל ממש קטן עליהם, הסאונד היה OverBassed לגמרי, אני חושב שצריך איצטדיון בשביל לנצל רמקול כזה כמו שצריך.
בתחום הווידאו התפעלתי מהמקרנים של מיצובישי שהיו הפתעה בשבילי, כמו כן המסכים של LOWE גרמו לי להזיל ריר !
רק דבר אחד היה חסר שלי שם, וזה כל נושא האוזניות ! אני אשמח אם בשנה הבאה (או במתערוכה הבאה) מישהו ירים את הקפפה בתחום הזה !
סה"כ היה מקסים, מאד נהנתי והתרשמתי, היה כיף, להתראות בשנה הבאה !