פדרר ב HD - תענוג צרוף
לחובבי הטניס, ממליץ בחום להתחבר גם אם זה רק לשבועיים הקרובים. שלא תעזו להחמיץ את הנקמה של רוז'ה בנדאל ברזולוציה המתאימה למעמד. האנגלים גם הוסיפו את הסופר סלאו המרהיב, שה HD עושה עמו חסד רב.
לאחר חודשים רבים של כעס ומרמור סופסוף קצת נחת מקברניטי ערוץ הספורט. רק שימשיכו ככה..
לאחר חודשים רבים של כעס ומרמור סופסוף קצת נחת מקברניטי ערוץ הספורט. רק שימשיכו ככה..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
לפי נציגת השירות "מתבצע כרגע שידרוג מערכות ולא ניתן להזמין את הערוץ" . לא ניתן גם להזמין את הערוץ דרך ערוץ 100.עידו_F כתב:אין לי מושג על מה אתה מדבר, לא דווחו אצלנו על תקלות.Yoel68 כתב:גם אם רוצים להתחבר כרגע לערוץ הדבר לא אפשרי כבר כמה ימים עקב תקלה במערכות yes.
כנראה גם שאין להם מושג מה התקלה.........
פשוט לא נכון. אנא בדוק את העובדות לפני שאתה מפרסם כאן. מזה יומיים yes לא מצליחים לבצע את הזמנת הערוץ ללקוחות. מעבר לשידרוג יש בעיה טכנית לביצוע הפעולה עקב תקלה.עידו_F כתב:אם התקשרת היום ב16:00, כאשר היה שדרוג שלקח חצי שעה, אז לא יכלת להזמין. אבל בשאר הזמן, עסקים כרגיל....
אתמול בערב הזמנתי ללא שום בעיות מיוחדות.Yoel68 כתב:פשוט לא נכון. אנא בדוק את העובדות לפני שאתה מפרסם כאן. מזה יומיים yes לא מצליחים לבצע את הזמנת הערוץ ללקוחות. מעבר לשידרוג יש בעיה טכנית לביצוע הפעולה עקב תקלה.עידו_F כתב:אם התקשרת היום ב16:00, כאשר היה שדרוג שלקח חצי שעה, אז לא יכלת להזמין. אבל בשאר הזמן, עסקים כרגיל.......
donadoni כתב:אתמול בערב הזמנתי ללא שום בעיות מיוחדות.Yoel68 כתב:פשוט לא נכון. אנא בדוק את העובדות לפני שאתה מפרסם כאן. מזה יומיים yes לא מצליחים לבצע את הזמנת הערוץ ללקוחות. מעבר לשידרוג יש בעיה טכנית לביצוע הפעולה עקב תקלה.עידו_F כתב:אם התקשרת היום ב16:00, כאשר היה שדרוג שלקח חצי שעה, אז לא יכלת להזמין. אבל בשאר הזמן, עסקים כרגיל..........
כאמור...
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
גם אצלי רואים TENNIS "פחות טוב" מ-HD ויותר טוב מערוץ 5 רגיל אבל לא מתקרב לחדות של שידורי NBA ב-HD
sam22 כתב:מי שרואה את השידור של נדאל...
למה הוא כל כך מטושטש?
נכון שגם ככה הוא עדיף על השידור הרגיל
אבלזה מרגיז
זה כנראה במקור
כי הכתוביות של 5 HD חדות כתער...
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
על מה אתם מדברים ?
השידור מווימבלדון באיכות נהדרת.יש תחושה שאני במגרש.היו מספרsam22 כתב:יס אומרים שהתקלה אצלם.
אבל היא לא
היא ב 5HD
לכן שידורים שאינם ווימבלדון נראים מצוין
וגם הכתוביות מעולות...
פעמים איבודי תמונה אבל בסה"כ יופי של תמונה.
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
מישהו יודע איפה אפשר לשלוח E-MAIL כדי להגיד לערוץ 5 שזה לא HD מוומבלדן?
הניחוש שלי הוא שאנחנו מקבלים SD בפורמט 16:9 - אז רואים קצת יותר טוב מ 4:3 הנימתח, אבל לא ברמה של HD אמיתי. אני מקווה שלא יסדרו אותנו ב "טור ד'פרנס".
הניחוש שלי הוא שאנחנו מקבלים SD בפורמט 16:9 - אז רואים קצת יותר טוב מ 4:3 הנימתח, אבל לא ברמה של HD אמיתי. אני מקווה שלא יסדרו אותנו ב "טור ד'פרנס".
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......