שאלה לגביי מיקום של הסנטר
שלום
קניתי מערכת רמקולים לסלון
ויש לי בעיה עם המיקום של הסנטר
הבעיה היא שהסנטר מסתיר קצת את ה-LCD (שלא תלויה על הקיר) ואפילו אם הוא לא מסתיר את ה-LCD אז הוא יסתיר את חיישן ה -TV כך שזה בעיה לשלט.
רציתי לדעת עם יורגש ההבדל במידה ואני ימקם את הסנטר
בצד ימין מעל הווטרינה (מצורף איור)
או שמא ואין מנוס מלקנות מדף מעל הטלויזיה .
http://www.upit.ws/uploads/d1b2534341282.JPG
תודה.
קניתי מערכת רמקולים לסלון
ויש לי בעיה עם המיקום של הסנטר
הבעיה היא שהסנטר מסתיר קצת את ה-LCD (שלא תלויה על הקיר) ואפילו אם הוא לא מסתיר את ה-LCD אז הוא יסתיר את חיישן ה -TV כך שזה בעיה לשלט.
רציתי לדעת עם יורגש ההבדל במידה ואני ימקם את הסנטר
בצד ימין מעל הווטרינה (מצורף איור)
או שמא ואין מנוס מלקנות מדף מעל הטלויזיה .
http://www.upit.ws/uploads/d1b2534341282.JPG
תודה.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
בשום פנים אל תשים את הסנטר במיקום של הציור , זה יעוות לך את כל התמונה של הצליל .
סנטר כשמו כן הוא צריך להיות ממוקם במרכז , ממנו מגיעים כל הדיבורים של השחקנים בסרט וכל הצלילים שאמורים לבוא ממולך.
אם תתלה את המסך או אם תקנה מדף לרמקול זה לשיקולך , אבל אל תמקם את הרמקול כמו שציירת .
סנטר כשמו כן הוא צריך להיות ממוקם במרכז , ממנו מגיעים כל הדיבורים של השחקנים בסרט וכל הצלילים שאמורים לבוא ממולך.
אם תתלה את המסך או אם תקנה מדף לרמקול זה לשיקולך , אבל אל תמקם את הרמקול כמו שציירת .
נערך לאחרונה על ידי dudib ב 22/06/2008 22:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
נכון
אבל כששואלים פה שאלה , זה על מנת לקבל מידע שיעזור ולא על מנת להגיד שאני יכול לעשות מה שאני רוצה , את זה אני יודע לבד.
באותה מידה יכולת להגיד לו שהוא יכול להפוך בין קדמיים לאחוריים , זה גם כן היה עוזר לו .
אבל כששואלים פה שאלה , זה על מנת לקבל מידע שיעזור ולא על מנת להגיד שאני יכול לעשות מה שאני רוצה , את זה אני יודע לבד.
באותה מידה יכולת להגיד לו שהוא יכול להפוך בין קדמיים לאחוריים , זה גם כן היה עוזר לו .