התקנתי Video Browser - איך אני מפעיל את התוכנה ?
לא השתנה לי כלום,כשאני נכנס לאן שאמרת לי אני רק רואה את התיקיה של ה-SIMPLE VIDEO ואני לא רואה ממשק כמו זה : http://www.samsaffron.com/downloads/1
איך אני מסדר את זה ? (אגב יש לי גם מותקן MY VIDEO 2 )[/b]
איך אני מסדר את זה ? (אגב יש לי גם מותקן MY VIDEO 2 )[/b]
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
בתקיית My Videos אתה יכול לשים קיצור דרך לתקיות שאתה רוצה ש-Video Browser יסרוק.
אצלי למשל ה-HTPC מחובר ל-NAS עם 7 דיסקים, אז במקום להכנס לכל דיסק בנפרד יצרתי קובץ vf שמפנה לכל המיקומים שאני מעוניין ש-Video Browser יסרוק.
כדי לעשות את זה יוצרים קובץ ב-notepad שמכיל את השורה [left]folder: x:\[/left] אם אני זוכר היטב, ושומרים בסיומת vf.
ד"א, הממשק שונה בגרסאות הבטא האחרונות - מומלץ !
אצלי למשל ה-HTPC מחובר ל-NAS עם 7 דיסקים, אז במקום להכנס לכל דיסק בנפרד יצרתי קובץ vf שמפנה לכל המיקומים שאני מעוניין ש-Video Browser יסרוק.
כדי לעשות את זה יוצרים קובץ ב-notepad שמכיל את השורה [left]folder: x:\[/left] אם אני זוכר היטב, ושומרים בסיומת vf.
ד"א, הממשק שונה בגרסאות הבטא האחרונות - מומלץ !
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מעניין... אצלי זה עובד. בטוח שזה vf אצלך ולא vf.txt ?
[left]
התקנת את הבטא האחרונה ד"א ?
[left]
[/left]How do I get VB to show the contents of multiple directories?
VB supports virtual folders. Create a new textfile on your videos directory with the ending .vf (not .vf.txt!), for example: Movies.vf
Inside this textfile, add one line for each directory you want to add using the folder: statement:
folder: d:\movies\
folder: e:\other movies\
When you start VB, the file Movies.vf will show up like a regular directory. If you open it, you will see all the movies that are present in the two specified locations....
התקנת את הבטא האחרונה ד"א ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
אוקיי תודה רבה לכם הצלחתי,פשוט היה צריך להוסיף לפני ה-PATH את המילה FOLDER.
ועוד קטנה: בשביל הסדרות יש את הפלגין שנקרא RUBY,התקנתי אותו,איך אני משתמש בו כי די הסתבכתי ?
אגב אני עם הבטא האחרונה והממשק לא שונה כמו שאמרת,איך אני משנה ?
ועוד קטנה: בשביל הסדרות יש את הפלגין שנקרא RUBY,התקנתי אותו,איך אני משתמש בו כי די הסתבכתי ?
אגב אני עם הבטא האחרונה והממשק לא שונה כמו שאמרת,איך אני משנה ?
מה? מה מותקן במה? יש לי Metadata לכלכ סרט וגם יש לי את ה database של my movies למרות שאת התוכנה עצמה הסרתי.audigy כתב:אם מותקנת לך התוכנה
my movies ב-video browser ....
אתה רוצה להגיד לי שאם אין לו בתקיית My videos כלום אז התוכנה מתרסקת? לא הגיוני.
זה כל כך מבאס שזה לא עובד ואני לא רוצה להתקין את המחשב מההתחלה משהו נדפק לי שם ואני א יודע מה. נסיתי לבדוק מה הדרישות מערכת לתוכנה הזאת אבל לא מצאתי משהו מסודר רק שיהיה.net 3 וזה יש בכל ויסטה.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני לא ממש מכיר את המדיה סנטר של מיקרוסופט ,gshhar כתב:אוקיי תודה רבה לכם הצלחתי,פשוט היה צריך להוסיף לפני ה-PATH את המילה FOLDER.
אגב אני עם הבטא האחרונה והממשק לא שונה כמו שאמרת,איך אני משנה ?...
מה זה RUBY?אם תוכל לפרט בבקשה.
חברים -
1) האם Video Browser עובד טוב עם עברית? ומה עם התפריטים שלו - יש בעברית או רק האנגלית?
2) יש לי Metadata לכל סרט סרט בעיברית(MY_MOVIES) האים Video Browser יציג את המידע בלי בעיות?
3) אחרון חביב - אם יש לי סרט בשני חלקים CD1 &CD2 מה קורה במצב זה? האם ה-VMCE ינוגן את שניהם ברצף?
תודה על המידע
1) האם Video Browser עובד טוב עם עברית? ומה עם התפריטים שלו - יש בעברית או רק האנגלית?
2) יש לי Metadata לכל סרט סרט בעיברית(MY_MOVIES) האים Video Browser יציג את המידע בלי בעיות?
3) אחרון חביב - אם יש לי סרט בשני חלקים CD1 &CD2 מה קורה במצב זה? האם ה-VMCE ינוגן את שניהם ברצף?
תודה על המידע
אני מניח שאם יש לך הmetadata בעברית הוא יציג אותו השאלה היא איך, תנסה ותבדוק זה ממש פשוט.benzizbit כתב:חברים -
תודה על המידע...
וכן הוא מחבר בין שני חלקים וזה ממש נחמד, אני מאוד מרוצה ממנו מהגמישות שלו והקלילות לעומת mymovies.
צר לי שיש לך בעיות תוכנה אבל כנראה שיש לך בעיות בהבנת הנקרא התקנת my movies
מספקת לך את ה-methdata לגבי כול סידרה וסרט במקום להתעסק עם סקריפטים.
אצלי שתי התוכנות מותקנות ואין שום בעייה,כנראה שלא פעלת לפי ההוראות ולכן יש לך בעיות.
מספקת לך את ה-methdata לגבי כול סידרה וסרט במקום להתעסק עם סקריפטים.
אצלי שתי התוכנות מותקנות ואין שום בעייה,כנראה שלא פעלת לפי ההוראות ולכן יש לך בעיות.