קניית ps3 בus

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
noam12121212 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה להזמין אל קרובים שלי ps3 ..ף מה הדרך הכי טובה וזולה (עדיף עד 2000 ש"ח) להביא את הקונסולה ? כולל משלוח עד לבית כמובן... (מבלי להתשב במס) אם ההבדלים בין 40 ל60 הם יחסית נמוכים ולא עוברים את ה-150 ש"ח אז יש עדיפות ל60gb

תודה (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :D

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4685
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

noam12121212 כתב:אני רוצה להזמין אל קרובים שלי ps3 ..ף מה הדרך הכי טובה וזולה (עדיף עד 2000 ש"ח) להביא את הקונסולה ? כולל משלוח עד לבית כמובן... (מבלי להתשב במס) אם ההבדלים בין 40 ל60 הם יחסית נמוכים ולא עוברים את ה-150 ש"ח אז יש עדיפות ל60gb

תודה (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) :D
...
באופן הזה אני לא בטוח שזה ישתלם לך מפני שתצטרך לשלם בנוסף למחיר הקונסולה גם כ-32 אחוזי מס + שנאי (כ-500 שקלים למרות שיש אומרים שאין צורך בו אבל זה הימור לא קטן). בנוסף לא תיהיה לך אחריות בארץ ולא תוכל לראות סרטי blu-ray שמקודדים לאיזור 2 (רוב הסרטים נעולים לאזורינו ובמקרה וכן תוכל לא יהיו לך כתוביות).

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 0

שליחה #3 

אין צורך בשנאי בעקרון. אני לא שמעתי על אף אחד שנשרף לו הספק.

עדיף שתמצא ב-ebay מישהו שמוכר את קונסולות ה-60GB האמריקאית - היא הטובה ביותר מבחינת תכונות, כי היא מכילה תאימות חומרה מלאה למשחקי PS2, בעוד שב-40GB אין בכלל תאימות וב-80GB יש תאימות חלקית (וכנ"ל לגבי ה-60GB ו-40GB האירופאיות).

לחילופין, אם לא אכפת לך מרשת אלחוטית ומקורא כרטיסים, אתה יכול לנסות למצוא דגם 20GB ב-Ebay. הם יחסית נדירים כי הפסיקו לייצר אותם, אבל הם מכילים תאימות חומרה מלאה למשחקי PS2 ואם תמצא זה יהיה הרבה יותר זול מ-40GB. יש לי חבר שעשה בדיוק את אותו הדבר, והמכיר של הקונסולה יחד עם משלוח ומכס יצא לו בערך 1000 ש"ח (!). ולדעתי זו קונסולה טובה יותר מה-40GB (למעט העבודה שאין רשת אלחוטית אבל זה לא כזה נורא).

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

nadav-g כתב:אין צורך בשנאי בעקרון. אני לא שמעתי על אף אחד שנשרף לו הספק.

עדיף שתמצא ב-ebay מישהו שמוכר את קונסולות ה-60GB האמריקאית - היא הטובה ביותר מבחינת תכונות, כי היא מכילה תאימות חומרה מלאה למשחקי PS2, בעוד שב-40GB אין בכלל תאימות וב-80GB יש תאימות חלקית (וכנ"ל לגבי ה-60GB ו-40GB האירופאיות).

לחילופין, אם לא אכפת לך מרשת אלחוטית ומקורא כרטיסים, אתה יכול לנסות למצוא דגם 20GB ב-Ebay. הם יחסית נדירים כי הפסיקו לייצר אותם, אבל הם מכילים תאימות חומרה מלאה למשחקי PS2 ואם תמצא זה יהיה הרבה יותר זול מ-40GB. יש לי חבר שעשה בדיוק את אותו הדבר, והמכיר של הקונסולה יחד עם משלוח ומכס יצא לו בערך 1000 ש"ח (!). ולדעתי זו קונסולה טובה יותר מה-40GB (למעט העבודה שאין רשת אלחוטית אבל זה לא כזה נורא).
...
אני בספק אם יש לו משחקי PS2 שקודדו לאיזור 1 (אמריקה) ובמקרה שהוא ירצה לקנות את ה-60GB שתומך אחורה רק באיזור 1.
אני לעומת זאת כן חושב שיש משמעות רבה לתמיכה ברשת אלחוטית (במקום להעביר חוטים לאורך מטרים רבים אם המקום של ה-PS3 הוא בעייתי כמו בהרבה מקרים). אין גם חשיבות לגודל ה-HDD מפני שתמיד תוכל בהשקעה קטנה לרכוש HDD חדש בעל קיבולת גבוהה בהרבה מאשר 60 ואפילו 80 GB (וזה תחת אחריות מלאה).

noam12121212 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה רבה על כל התגובות !

בקשר לתאימות ps2 זה לא כ"כ חשוב לי כי כל העניין בps3 לשחק ברזולויה גבוהה.
לסרטים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה שבכל מקרה אני לא קונה/שוכר סרטים למרות שהייתי מעדיף שתיהיה את האופציה, ראיתי בtoys r us שה40gb נמכר ב400 דולר = 1417 ש''ח (בקשר למס אני כבר אסתדר כבר העבירו לנו wii בלי בעיות).. האם תיהיה אפשרות לקחת למשל את הhd מהמחשב שלי 250gb sata 2 7200rmp ולחברו לps3 ?
האם תיהיה אחריות בארץ ?

האם הps3 נמכר באירופה במחיר קרוב לזה של us או שאולי יהיה ניתן למצוא בארה"ב ps3 אירופאי ?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

noam12121212 כתב:תודה רבה על כל התגובות !

בקשר לתאימות ps2 זה לא כ"כ חשוב לי כי כל העניין בps3 לשחק ברזולויה גבוהה.
לסרטים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה שבכל מקרה אני לא קונה/שוכר סרטים למרות שהייתי מעדיף שתיהיה את האופציה, ראיתי בtoys r us שה40gb נמכר ב400 דולר = 1417 ש''ח (בקשר למס אני כבר אסתדר כבר העבירו לנו wii בלי בעיות).. האם תיהיה אפשרות לקחת למשל את הhd מהמחשב שלי 250gb sata 2 7200rmp ולחברו לps3 ?
האם תיהיה אחריות בארץ ?

האם הps3 נמכר באירופה במחיר קרוב לזה של us או שאולי יהיה ניתן למצוא בארה"ב ps3 אירופאי ?
...
רק אם הוא בגודל 2.5 ועדיף 5400.

noam12121212 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

למה עדיף 5400 ? והאם האחריות תקפה אם אני פותח אותו בעצמי ומתקין את הhd ?

תודה רבה ! (Y)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

noam12121212 כתב:למה עדיף 5400 ? והאם האחריות תקפה אם אני פותח אותו בעצמי ומתקין את הhd ?

תודה רבה ! (Y)
...
אז יש לך 2.5? 5400 מפני שזה מה שמגיע במקור עם הקונסולה והומלץ בהרבה פורומים שונים. אם יצא לך לראות את המדריך למשתמש תוכל לראות הסבר מפורט איך להחליף HDD וגם מצויין בשחור על גבי לבן שהאחריות נשארת על קנה.

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אתה יכול להכניס כל כונן קשיח שהוא SATA ו-2.5 אינץ'. כונני SATA2 ו-SSD נתמכים גם כן, למרות שזה לא מומלץ כי אתה תשלם יותר בגלל שהם מהירים יותר אבל מאידך לא תהנה מהבדל במהירות כי הבקר בתוך ה-PS3 תומך רק ב-SATA1 (אבל זה אמור לעבוד בלי שום בעיות כי SATA2 יכולים לעבוד גם בממשק SATA1).

הסיבה היחידה שעדיף 5400 RPM היא בגלל ש-7200 RPM יוצר יותר חום כשהוא עובד, וממילא המהירות של הכונן הקשיח היא לא מאוד מהותית ב-PS3 - למרות שהיא כן משפיעה, במיוחד במשחקים החדשים יותר שמאחסנים טקסטורות על הכונן הקשיח לצורך נגישות מהירה (כי בזכרון יש מקום מוגבל מאוד). בשביל "ללכת על בטוח" מומלץ באמת שתיקח 5400 RPM, כדי לא להסתכן בכונן שיתרום להתחממות המכשיר שלך (במיוחד אם אתה לא קונה את ה-40GB שמתחממים פחות אלא אחד מהדגמים האחרים שמתחממים יותר).

האחריות תקפה, הכונן הקשיח נכנס בתא מיוחד בצד המכשיר, אתה בכלל לא צריך לפתוח את המכשיר אלא רק את ה"חלון" של אותו תא, להוציא את הכונן שיש שם ולהכניס את הכונן שלך, ואחרי זה להדליק, לפרמט וזהו. ב-PS3 יש אפילו Backup Tool שאתה יכול להשתמש בו בשביל לגבות את כל המידע שיש על הכונן (כמובן אתה צריך כונן USB שיש בו מספיק מקום פנוי). לפי מה ששמעתי, אם אתה מנתק את הכונן הקשיח אז בעצם המידע שיש שם כבר לא יהיה נגיש, כי אחרי שתחבר אותו שוב הוא יפורמט, או משהו דומה. ככה שתגבה לפני ורק אז תחליף.

אם תאימות לאחור לא חשובה לך בכלל, הדגם הכי טוב בשבילך, לדעתי, הוא ה-40GB, כי הוא מתחמם פחות וצורך פחות חשמל, ומכיל את כל התכונות החשובות (אין לו קורא כרטיסים ויש לו רק 2 כניסות USB אבל לדעתי זה די והותר). אתה יכול למצוא אותו ב-$400 בכל חנות ואולי אפילו פחות אם תשתדל למצוא מבצעים. אני יודע שב-Walmart פרסמו שהם נותנים קופון של $100 בתוך הקופסה של ה-PS3, אני מקווה בשבילך שזה עדיין בתוקף. הם פרסמו את זה בהקשר לאריזה של 80GB + MGS4 שהמחיר שלה הוא $500, אבל לדעתי זה חל על כל חבילות ה-PS3 שהם מוכרים. גם אם זה חל רק על האריזה הזאת, עדיין מומלץ לך לקנות אותה ב-Walmart ואז להשתמש בקופון מאוחר יותר - ככה יצא שהקונסולה תעלה לך רק $400, וה-80GB היא קונסולה מצויינת גם כן (כל התכונות של ה-60GB למעט תמיכה לאחור קצת יותר מוגבלת ולא מלאה).

noam12121212 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

וואו איזה תגובה ! תודה רבה :)

בדקתי את walmart ואני רואה שאפשר ב450 לקנות את ה40gb + משחק שבוחרים ושלט.. שווה ?

ואיך החנות הזאת ? היא אמינה?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

noam12121212 כתב:וואו איזה תגובה ! תודה רבה :)

בדקתי את walmart ואני רואה שאפשר ב450 לקנות את ה40gb + משחק שבוחרים ושלט.. שווה ?

...
זו "סתם" רשת קמעונית שבמקרה היא הגדולה בעולם וגם נחשבת לעסק הפרטי הגדול בעולם אז נראה לי שיש על מה לדבר.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #12 

noam12121212 כתב:וואו איזה תגובה ! תודה רבה :)

...
Toys-R-Us sold few months ago a bundle of 80GB with motorstorm and blu-ray remote
Plus voucher for 5 free blu-ray titles from the list
500 USD

Dell also sells frequently good bundles

noam12121212 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

אוקיי אז אני מניח שאין לי יותר מה לשאול :) עכשי רק נשאר למצוא חנות תודה רבה לכם nilis3373 וnadav-g (Y) :D

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

noam12121212 כתב:אוקיי אז אני מניח שאין לי יותר מה לשאול :) עכשי רק נשאר למצוא חנות תודה רבה לכם nilis3373 וnadav-g (Y) :D
...
בבקשה ולילה טוב! אל תשכח לעדכן בפרטים כאשר יגיע הזמן... :D

את העבודה הקשה עשה נדב כך שהתודה מגיע רק לו. :D .

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

אם זה יביא לעוד בעל PS3 מרוצה אז מי אני שאסרב לעזור...

אני מקווה בשבילך שהם עדיין נותנים ואוצ'ר של $100. לפי מה שקראתי זה אמור להינתן על כל נגן בלו ריי שנקנה ב-walmart, כולל כל גרסאות ה-PS3.

בכל מקרה החבילה שציינת נראית שווה, 50 דולר למשחק+שלט נוסף זה בסדר גמור.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”