הייתה לי הודעה קודמת לגבי התלבטות בין ה LCD של טושיבה שקניתי לבין דגם אחר...או בכלל חברה אחרת
אני חדש בפורם שלכם וראיתי את כל " הירידות " שלכם על LCD בכלל, וטושיבה בפרט אני חייב לציין מראש שאני לא מתיימר להיות מבין גדול בכל מיני פרטים טכנים מה שחשוב לי אני מניח, כפי שלכולם היא השורה התחתונה, והשורה התחתונה מבחינתי היא התמונה שניראת לעין כי זה מה שבסופו של דבר הכי חשוב יותר מכניסה דיגטלית כזו או אחרת....או מנתון כזה או אחר....
אני חייב לומר לכם שלפי ההודעות שראיתי בפורם הייתי משוכנע שעשיתי
קניה גרוע ( כמובן לפי התגובות שראיתי בפורם ) אבל אני חייב להגיד
שביחס למחיר שישלמתי (10500 ) אין תמורה לדעתי טובה מזה ....
אין סוף לנתונים הטכנים שהינכם יכולים להוסיף ולהגיד
אבל לכל אחד יש את היכולות שלא אני מניח שכולם היו רוצים לנסוע על מרצדס אבל מתפשרים בסובארו או מזדה מדוע
מכיוון שכל אחד עושה את החשבון שלא יחס מחיר מול התמורה שמקבלים ולעניות דעתי התמורה במיקרה זה מול המחיר היא בהחלט טובה...
העליתי נקודה זו לחברים כמוני שאינם מתיימרים להיות מקצוענים בכל מיני פרטים טכניים אך אם זאת מעונינים לבצע בתמורה הכספית שלהם את הקניה הכי טובה ולפי ההודעות בפורום עושה הרושם אם לא תרכוש מסך פלסמה בפחות מ 15000 ש"ח או אפילו יותר אז אתה זורק את הכסף לפח , וטענה זו ממש לא נכונה...
והדוגמא הכי טובה זה אני ,שלמרות כל מה שאמרתם ותאמינו שאחרי שנכנסתי לפורם יצאתי הרבה יותר מבולבל מלפני כן " שיגעתי " למוכר את הראש בכך שרציתי להחליף לפלסמה של פנסוניק W7 או NEC ואני חייב להגיד שראיתי בהדגמה את שני הדגמים מול הטושיבה וצער לי להגיד לכם שהתמונה לא יותר טובה או אפילו פחות טובה ושוב בלי להכנס לפרטים טכנים ...
ההבדל היחידי שנראה לי זה בכיס ( תוספת של כ 3000 ש"ח ) בלי רמקולים וכו...
העליתי הודעה זו רק לצורך ידיעה לשאר הגולשים בפורם זה,ההצעות שאתם חברי הפורום ממליצים הן אך ורק המלצתכם אך חשובה יותר היא ההתרשמות של
הקונה "בתכלס " מחיר ביחס לתמורה ....שהוא מקבל
וכפי שנאמר " טוב מראה עיניים מאלף מילים "
פיני