LCD טושיבה 32WL55E קניתי ומאוד מרוצה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
פיני פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכל חברי הפורם ....

הייתה לי הודעה קודמת לגבי התלבטות בין ה LCD של טושיבה שקניתי לבין דגם אחר...או בכלל חברה אחרת

אני חדש בפורם שלכם וראיתי את כל " הירידות " שלכם על LCD בכלל, וטושיבה בפרט אני חייב לציין מראש שאני לא מתיימר להיות מבין גדול בכל מיני פרטים טכנים מה שחשוב לי אני מניח, כפי שלכולם היא השורה התחתונה, והשורה התחתונה מבחינתי היא התמונה שניראת לעין כי זה מה שבסופו של דבר הכי חשוב יותר מכניסה דיגטלית כזו או אחרת....או מנתון כזה או אחר....

אני חייב לומר לכם שלפי ההודעות שראיתי בפורם הייתי משוכנע שעשיתי
קניה גרוע ( כמובן לפי התגובות שראיתי בפורם ) אבל אני חייב להגיד
שביחס למחיר שישלמתי (10500 ) אין תמורה לדעתי טובה מזה ....

אין סוף לנתונים הטכנים שהינכם יכולים להוסיף ולהגיד

אבל לכל אחד יש את היכולות שלא אני מניח שכולם היו רוצים לנסוע על מרצדס אבל מתפשרים בסובארו או מזדה מדוע ????

מכיוון שכל אחד עושה את החשבון שלא יחס מחיר מול התמורה שמקבלים ולעניות דעתי התמורה במיקרה זה מול המחיר היא בהחלט טובה...

העליתי נקודה זו לחברים כמוני שאינם מתיימרים להיות מקצוענים בכל מיני פרטים טכניים אך אם זאת מעונינים לבצע בתמורה הכספית שלהם את הקניה הכי טובה ולפי ההודעות בפורום עושה הרושם אם לא תרכוש מסך פלסמה בפחות מ 15000 ש"ח או אפילו יותר אז אתה זורק את הכסף לפח , וטענה זו ממש לא נכונה...

והדוגמא הכי טובה זה אני ,שלמרות כל מה שאמרתם ותאמינו שאחרי שנכנסתי לפורם יצאתי הרבה יותר מבולבל מלפני כן " שיגעתי " למוכר את הראש בכך שרציתי להחליף לפלסמה של פנסוניק W7 או NEC ואני חייב להגיד שראיתי בהדגמה את שני הדגמים מול הטושיבה וצער לי להגיד לכם שהתמונה לא יותר טובה או אפילו פחות טובה ושוב בלי להכנס לפרטים טכנים ...
ההבדל היחידי שנראה לי זה בכיס ( תוספת של כ 3000 ש"ח ) בלי רמקולים וכו...

העליתי הודעה זו רק לצורך ידיעה לשאר הגולשים בפורם זה,ההצעות שאתם חברי הפורום ממליצים הן אך ורק המלצתכם אך חשובה יותר היא ההתרשמות של
הקונה "בתכלס " מחיר ביחס לתמורה ....שהוא מקבל

וכפי שנאמר " טוב מראה עיניים מאלף מילים "

פיני
נערך לאחרונה על ידי פיני ב 11/11/2005 13:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1499
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #2 

קודם כל תתחדש ומברוק על הרכש החדש.

תאמין לי אני מרגיש בדיוק מה שאתה מרגיש, אני כל כך מבולבל כבר שאני לא יודע מה לקנות, אז זה שהצלחת להגיע להחלטה (שזה הדבר הקשה ביותר, לדעת מה הכי מתאים לי) ולקנות - כל הכבוד לך.

בקיצר, אני ממשיך להמתין עוד תקופה קצרה לראות מה קורה/מתפתח/מתקדם/מתחדש לפני הקניה הגדולה....(המטרה כרגע - Full HD 1080P 42" plasma )

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

תתחדש ותהנה !

כל אחד רשאי לעשות את השיקולים והפשרות שלו, זה לא הופך את זה לנכון אובייקטיבית.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78903
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #4 

פיני,

מזל טוב!

אל תתן לנו לבלבל אותך. אנחנו כאן בכדי לאפשר לך לקבל את מלוא המידע. כאשר אתה מצוייד בכל המידע (לפעמים אולי בעודף של מידע) אתה יכול לעשות החלטות שקולות ולא להרגיש שמיהרת בגלל שאיש מכירות נתן לך שפיל מכירות מוצלח במיוחד.

אם אתה מרוצה, אז זה מה שחשוב, ומה שאנחנו חושבים רלוונטי בעיקר אלינו.

hasamas
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תתחדש ותהנה

שליחה #5 

מה שקנית נדמה לי 32 אינץ.הפלסמות שהשווית נדמה לי 42 אינץ.גם אני קורא פה את כל ההודעות .יש לי טלויזיה מץ 34 אינץ פשוטה ואשאר איתה עד שאלמד.

עד היום האתר בילבל אותי ואני חושב שכל מי שלא בטוח כדאי לו לחכות ולהמשיך ללמוד.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”