מחפש אוזניות.. עד 2000 שקל..in ear..
בעיקרון אני חושב על הse530 אבל ראיתי שיש גם את triple.fi 10 Pro
וגם ראיתי שיש WESTONE UM2 שבעיקרון מאלה הכי התלבתי בגלל המחיר הזול שלהם.
אני שונא שהטרבל שורף לי ת'מוח, ואני אוהב שהבאס יורד נמוך מאד.. אני שומע רוק\ שירים ישנים\ מטאל\ אלטרנטיב..
אני לא מעוניין להוסיף מגבר לאוזניות.. והן יתחברו לנגן Iriver כלשהו שייצא בעתיד..כרגע אני לא רואה נגן ששוה קניה חוץ מהקליקס2..הבעיה שהוא בא רק עם 8 ג'יגה..
וגם ראיתי שיש WESTONE UM2 שבעיקרון מאלה הכי התלבתי בגלל המחיר הזול שלהם.
אני שונא שהטרבל שורף לי ת'מוח, ואני אוהב שהבאס יורד נמוך מאד.. אני שומע רוק\ שירים ישנים\ מטאל\ אלטרנטיב..
אני לא מעוניין להוסיף מגבר לאוזניות.. והן יתחברו לנגן Iriver כלשהו שייצא בעתיד..כרגע אני לא רואה נגן ששוה קניה חוץ מהקליקס2..הבעיה שהוא בא רק עם 8 ג'יגה..
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
דווקא אני מכל האוזניות למלעה מעדיף את הTF10. אני מודה שלא שמעתי את קליפש ולא את הווסטון. לדעתי צריך להכיר את החסרונות של כל אוזניה ולהחליט מה אתה מעדיף. למייתב ידיעתי לTF10 יש איכות בנייה על הפנים, הם גם הכי פחות אסטטיות (קצת בולטות מהאוזניים) אבל מבחינתי הסאונד שלהם שווה את זה. השור הרבה יותר אסטטיות ובנויות טוב יותר (מההתרשמות הקצרה שלי איתם) אבל הסאונד שלהם לדעתי חסר חיים בהשוואה ל TF10, אם מה שאתה שומע כולל הרבה ווקאל, אז אולי באמת שווה ללכת על השור. לגבי הקליפש אני מבין שלג'וקר יש אותן אז תשאל אותו. לגבי הווסטון קצת קשה לי כי לא שמעתי אותן אלה רק עליהן הן אמורות להיות הIEM הכי נוחות שהן לא COUSTOM, לגבי הסאונד לא יודע כלל.
נ.ב
כדי להוציא את מלוא הפוטנציאל מאוזניות ברמות האלו אתה חייב מגבר, אין מה לעשות. אבל זה לא אומר שהן ישמעו רע בלעדיו, זה פשוט אומר שהן ישמעו יותר טוב איתו.
נ.ב
כדי להוציא את מלוא הפוטנציאל מאוזניות ברמות האלו אתה חייב מגבר, אין מה לעשות. אבל זה לא אומר שהן ישמעו רע בלעדיו, זה פשוט אומר שהן ישמעו יותר טוב איתו.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
אוקי תודה רבה על כל התגובות..
על הUE שמעתי שהם מפוצצות בטרבל והאיכות בנייה שלהם לא משהו וזה מפריע לי מאד..
לגבי הקליפש.. לא שמעתי כל כך עליהן , יש הרבה מצלמות בפורומים בחול על הווסטון נראה לי אני ילך עליהם ויקנה מ איביי או משהו.. תודה לכולם
על הUE שמעתי שהם מפוצצות בטרבל והאיכות בנייה שלהם לא משהו וזה מפריע לי מאד..
לגבי הקליפש.. לא שמעתי כל כך עליהן , יש הרבה מצלמות בפורומים בחול על הווסטון נראה לי אני ילך עליהם ויקנה מ איביי או משהו.. תודה לכולם