הזמנות תקליטים מחו"ל
שבוע טוב
מבקש לדעת מהן החנויות המשתלמות מבחינת מיבחר\מחיר להזמנות תקליטים חדשים?
וגם לשמוע קצת על הניסיון עם אותן החנויות, מהו זמן המישלוח? וכמה עולה מישלוח? ובאיזה מצב התקליט מגיע?
תודה.
אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא, פשוט לא הצלחתי למצא את השירשור המתאים.
מבקש לדעת מהן החנויות המשתלמות מבחינת מיבחר\מחיר להזמנות תקליטים חדשים?
וגם לשמוע קצת על הניסיון עם אותן החנויות, מהו זמן המישלוח? וכמה עולה מישלוח? ובאיזה מצב התקליט מגיע?
תודה.
אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא, פשוט לא הצלחתי למצא את השירשור המתאים.
EBAY מקום מצויין להתחיל .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
מההכרות הקצרה שלי עם eBay , הוא יעיל כאשר יודעים מה רוצים לרכוש, וממה שראיתיEyal_W כתב:EBAY מקום מצויין להתחיל ....
המישלוחים יקרים יחסית
אני יותר מעוניין בחנות מוזיקה מקוונת אשר מאפשרת למיין בחיפוש רק את התקליטים
ומשם לקבל רעיונות על הזמנות. (לדוגמא AMAZON)
מדובר בעסק לא זול. פרט לעובדה שמבחינת תמחור דולרי, היום זה מאוד משתלם כי תקליטים חדשים עולים בממוצע כך:
תקליט רגיל חדש: 12-20 $
תקליט חדש 180 גרם: 20-40$
תקליט חדש 200 גרם/45RPM- יעלו כ-30-50 $ בממוצע.
באם תקליטים סטנדרטיים עסקינן אזי יש שפע של חנויות דוגמת JUNO, MUSIC DIRECT ועוד רבים. אני אישית מזמין הרבה מ-MUSIC DIRECT אך המשלוח יקר להחריד, לא פעם קורה שהמשלוח עולה כפול מהתקליט עצמו.
המשלוח דרך MUSIC DIRECT תמיד הגיע מהר, ארוז להפליא ואין לי טענות פרט למחיר הגבוה.
אני מציע לך לבצע מחשבה נוספת על כדאיות העניין.
תקליט רגיל חדש: 12-20 $
תקליט חדש 180 גרם: 20-40$
תקליט חדש 200 גרם/45RPM- יעלו כ-30-50 $ בממוצע.
באם תקליטים סטנדרטיים עסקינן אזי יש שפע של חנויות דוגמת JUNO, MUSIC DIRECT ועוד רבים. אני אישית מזמין הרבה מ-MUSIC DIRECT אך המשלוח יקר להחריד, לא פעם קורה שהמשלוח עולה כפול מהתקליט עצמו.
המשלוח דרך MUSIC DIRECT תמיד הגיע מהר, ארוז להפליא ואין לי טענות פרט למחיר הגבוה.
אני מציע לך לבצע מחשבה נוספת על כדאיות העניין.
The Black Wax
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
בארץ יש מבחר נחמד מאוד אם אתה לא רוצה 100% סאונד ומתפשר..
shay7629
באם אתה מוכן להקדיש לחיפוש זמן,תכנס לאתר יד2 במוצרים "יד שניה" תכתוב ברובליקה הריקה את המילה "תקליטים" ותקבל תוצאות.....
אני מניח שבאתרים נוספים כגון הנ"ל תוכל למצוא תקליטים ישנים וחדשים מאנשים פרטיים שמעוניינים להפטר מהאוספים שבידם (רחמנא ליצלן).
באם אתה מוכן להקדיש לחיפוש זמן,תכנס לאתר יד2 במוצרים "יד שניה" תכתוב ברובליקה הריקה את המילה "תקליטים" ותקבל תוצאות.....
אני מניח שבאתרים נוספים כגון הנ"ל תוכל למצוא תקליטים ישנים וחדשים מאנשים פרטיים שמעוניינים להפטר מהאוספים שבידם (רחמנא ליצלן).