חייב לשתף אתכם בחוויה שעברתי אתמול
ישבתי אצל חברי שברשותו רמקול פירלס תוצרת דנמרק מחובר להגברה ממש פשוטה ולא מוכרת
הגברת סאב שאמורה להיות לסט של 5 ערוצים (חברת DFS או משהו כזה )
מה אומר לכם שומעים מצויין
הבמה גדולה הסאוד מפורט וחמים
החמימות שהרמקול האלה מוציאים פשוט התאהבתי בחותמת הסאונד שלהם
הטויטר היה מעולה לא צורב לאוזן ולא גבוהה מידי
פשוט נהניתי מכל רגע
אין לי את הדגם של הרמקול אבל מה שבטוח הוא לא נראה מהדגמים הגבוהים שלהם
בגובה הוא משהו כמו 1 מטר
והאם הם מוחרים עדיין מוצרים או שסגרו את החברה
שמיעה ברמקול פירלס
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
Vintage Danish Peerless speakers are amazing and very valuable. This is from a Scandinavian manufacturer that produces their own paper machet for the speaker cones and they had very nice speakers that sound very warm, sharp and detailed. I have a Danish 300 Watts pair that I power up with a 9090DB and it sounds amazing. Vintage Peerless speakers have a Peerless 3 star logo on their back side of the driver - together with a unique serial number. You can verify the authenticity parsing that number.
Unfortunately - the company had declined and the production line moved to India, then to China. If that's not bad enough - there is now a wood shop in Nazareth that produces knock off Peerless speaker boxes and is in a middle of a legal debate with the original Peerless. .
Unfortunately - the company had declined and the production line moved to India, then to China. If that's not bad enough - there is now a wood shop in Nazareth that produces knock off Peerless speaker boxes and is in a middle of a legal debate with the original Peerless. .
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
עכשיו יש לי מקליד עברי - אני אכתוב שוב. Peerless חברה דנמרק מאוד עתיק. speakers של Peerless וינטאז' הם עלית בתחום. חברה מתמחה בייצור איכות ואפילו היה להם קו ייצור לערבוב של נייר בשביל ה-speakers שלהם - ככה שהfibers של הנייר יהיה בצורה שהם רוצים. סופר! גם לי יש Peerless בני 30+ שהם מדהימים עם סאונד שלא שומעים יותר. אבל - בצער רב - היצרן נפל באיכות בשמונים'ס והתחיל לעשות תוצרת בהודו. אחר-כך, עברו, כמו כולם, לסין. היוםם נשאר רק השם של Peerless והם חברה מטרייה לתוצרת ירוד עם מחיר גבוה. פעם Peerless באו בארגזי עץ אמיתי. יש לי כאלה. זה כמו גיטרה. אם אתה דופק על הארגז אתה שומע echo כמו במערה של אלדין. פתחתי אותה להחליף קבלים. יש בפנים deflectors מעץ שמכוון גלי קול איפה שצריך. ממש rocket science אמיתי. היום יש (או לא לפני הרבה זמן} נגר בנצרת - שהוא החליט שהוא עושה ארגזים של Peerless. אמרו לי במעבדה של האוזמן ברמת גן - שהוא עושה ארגזים לא רע. אבל Peerless לקח אותו בבית-משפט בשביל זה. יש הרבה knock-off של Peerless. על driver של Peerless אמיתי יש לוגו עם צלב ארבע כוכבים ומספר סריאלי. אפשר לדעת אוטנתיות לפי המספר באתרים של אוהבי Peerless אמיתי. יש גם תוצרת ביניים ש-speaker עשו בדנמרק (טוב) וארגז עשו בהודו או סין או נצרת. על speaker אמיתי כתוב שעשו בדנמרק מאחור של ה-driver. אם זה נשמע באמת טוב כמו שתה אומרת - זה כנראה אחד מצויין מתקופה ישנה. Good for you!