שלום,
שאלה ראשונה - האם יש הבדל בין רסיבר לקולנוע ביתי לבין רסיבר למערכת שמע בלבד (סליחה על הבורות)
אני בונה מערכת מאפס, אני מעוניין בריסבר שיתחבר לפלטה של DJ שיש לי בבית ואני מנגן עליה.
אני מעוניין שהריסבר יתחבר לטלויזיה.
לפי אתרים מחו"ל רסיבר שעולה בארץ 2500- 2000 ש"עולה בקניה ישירה עד 500 דולר על המשלוח. למה לא להביא מחו"ל? יש בעיה במכס? צריך אישור תקנים?
מחפש רמקולים במחיר סביר שיתאימו גם לפלטה. (לא גר בבית פרטי אז אני לא יכול להרעיד את הקירות) מעוניין בסאונד טוב.
תודה מראש
שאלה בנושא רסיבר ורמקולים
דבר ראשון יש הבדל כי קיימים סוגים שונים של מגברים
יש מגברים שהם נועדים להגברה בלבד ובדרך כלל הם סטריאו 2 ערוצים בלבד...
ישנם מגברים שעושים את העבודה של ההגברה ומשלבים בתוכם 5-7 ערוצי שמע שהם הרסיברים
שמכילים כיום גם אופיה של המרות תמונה וכו'...
למטרה שלך יש לי חבר די גיי שלא מזמן קנה מערכת הוא קנה מגבר של אונקיו 505 וזוג רמקולים של סרווין וגה
לטעמי אין לי שימוש במגבר כזה בחדר הוא לא רואה סרטים והוא רוצה הרבה כוח לרמקולים...
אז ככה לדעתי אם אתה רוצה איכות אתה יכול ללכת על רמקולים של פולק אודיו סידרה מוניטור 60...
לפי דעתי איכות טובה... ומגבר אתה לא רוצה לפוצץ אתה יכול ללכת על הבינוניים של ימהה או דנון...
בנוסף לשאלה של המכס דיברתי עם כמה אנשים וזה די בעייתי להביא מגבר לארץ יש בעיה של משקל וכו...
דברים אחרים קטנים בעיקר אין בעיה כמו כבלים מיוחדים ועוד...הבאתי כבל של חברת monster hdmi בארץ 900 שקל מהונג קונג ב-200 עם משלוח...
יש מגברים שהם נועדים להגברה בלבד ובדרך כלל הם סטריאו 2 ערוצים בלבד...
ישנם מגברים שעושים את העבודה של ההגברה ומשלבים בתוכם 5-7 ערוצי שמע שהם הרסיברים
שמכילים כיום גם אופיה של המרות תמונה וכו'...
למטרה שלך יש לי חבר די גיי שלא מזמן קנה מערכת הוא קנה מגבר של אונקיו 505 וזוג רמקולים של סרווין וגה
לטעמי אין לי שימוש במגבר כזה בחדר הוא לא רואה סרטים והוא רוצה הרבה כוח לרמקולים...
אז ככה לדעתי אם אתה רוצה איכות אתה יכול ללכת על רמקולים של פולק אודיו סידרה מוניטור 60...
לפי דעתי איכות טובה... ומגבר אתה לא רוצה לפוצץ אתה יכול ללכת על הבינוניים של ימהה או דנון...
בנוסף לשאלה של המכס דיברתי עם כמה אנשים וזה די בעייתי להביא מגבר לארץ יש בעיה של משקל וכו...
דברים אחרים קטנים בעיקר אין בעיה כמו כבלים מיוחדים ועוד...הבאתי כבל של חברת monster hdmi בארץ 900 שקל מהונג קונג ב-200 עם משלוח...