מחפש המלצה ל LCD
32 אינץ, עדיף מחברות שמייצרות את המסך בעצמן כמו פנסוניק..
התקציב לא ממש מוגבל עד 10 אלף שקל בערך(כמובן לא מחפש לבזבז בגדול אם באמת אין צורך לזה).
מרחק צפייה בערך 2.5 מטר לא יותר..
שימוש בעיקר HOT ולראות סרטי DVD בעתיד אולי HD..
התקציב לא ממש מוגבל עד 10 אלף שקל בערך(כמובן לא מחפש לבזבז בגדול אם באמת אין צורך לזה).
מרחק צפייה בערך 2.5 מטר לא יותר..
שימוש בעיקר HOT ולראות סרטי DVD בעתיד אולי HD..
בגלל שלתכנים שלך אתה תראה טוב יותר בפלזמה.היתרנות הם כולם לטובת הפלזמה אם החדר שלך לא מואר מידי מבלי אפשרות להחשיך,שאז יש השתקפויות שמפריעות לחלק מהאנשים.הבעיה שבגדלים של 37" אין יותר מידי חברות שמייבאות פלזמות,חוץ מפנסוניק אני חושב.אם אתה רוצה ללכת על 42" אז כבר יש לך יותר אפשרויות.עצתי לך היא,שתלך לחנות,תעמוד מול פלזמה 42" במרחק של 2.5 מטר (תיקח איתך מטר ותמדוד אם אתה לא יכול להעריך בעין) ותראה אם הגודל מתאים לך.אם כן תחזור לפה ותערוך את הכותרת 
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני אגדיל ואומר שפלאזמה טובה בגודל 42 אינץ' תיהיה מתאימה לך כמו כפפה למרות שזה נשמע קצת גדול למרחק הצפיה שלך (אני צופה ב-LCD 46 אינץ' ממרחק דומה וגם מתכני SD אני מרוצה "עד גבול מסויים").guy11 כתב:פלזמה,ולפחות 37"....
אני ממליץ לך לבדוק שני דגמים שישאירו לך בסביבות 3K שקלים מהתקציב הנוכחי (10K). מדובר בסמסונג 42Q91 וה-42PG200 של LG - שני מסכים מעולים - פשוט תחפש מקום שמציג את שתיהם (עדיף חנות מתמחה כמובן) ותבחר.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
nils3373 כתב:אני אגדיל ואומר שפלאזמה טובה בגודל 42 אינץ' תיהיה מתאימה לך כמו כפפה למרות שזה נשמע קצת גדול למרחק הצפיה שלך (אני צופה ב-LCD 46 אינץ' ממרחק דומה וגם מתכני SD אני מרוצה "עד גבול מסויים").guy11 כתב:פלזמה,ולפחות 37"....
אני ממליץ לך לבדוק שני דגמים שישאירו לך בסביבות 3K שקלים מהתקציב הנוכחי (10K). מדובר בסמסונג 42Q91 וה-42PG200 של LG - שני מסכים מעולים - פשוט תחפש מקום שמציג את שתיהם (עדיף חנות מתמחה כמובן) ותבחר....